הפרש מחירים לא הגיוני בין יס להוט
-
nondos
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
- שם מלא: nondos
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום,
החודש נגמרת לי ההתחייבות ביס, התחלתי משא ומתן עם יס והוט לגבי חידוש ההתחייבות כאשר כרגע אין לי HD ואני מעוניין ב HD בייחוד לספורט
יס מציעים לי ממיר יס מקס HD וממיר HD רגיל וממיר רגיל + חבילת TOP + כל ערוצי ה HD כולל ערוץ 5HD ב
360 ש"ח לחודש ומחיר זה לאחר התמקחות ושיחה עם מחלקת שימור לקוחות
לעומת זאת הוט מצעים
שני ממיר HD וממיר רגיל + 5 חבילות תוכן + VOD + כל HD כולל 5 HD ב 245 ש"ח
ההפרש פשוט לא הגיוני אני רוצה להשאר ביס ומוכן להתגמש במחיר ב 20 ש"ח יותר אבל מדובר פה על הפרש של יותר ממאה שקלים
אני יודע שביס זה ממיר מקליט אבל מצד שני אני מרוויח בהוט VOD
מה דעתכם?
החודש נגמרת לי ההתחייבות ביס, התחלתי משא ומתן עם יס והוט לגבי חידוש ההתחייבות כאשר כרגע אין לי HD ואני מעוניין ב HD בייחוד לספורט
יס מציעים לי ממיר יס מקס HD וממיר HD רגיל וממיר רגיל + חבילת TOP + כל ערוצי ה HD כולל ערוץ 5HD ב
360 ש"ח לחודש ומחיר זה לאחר התמקחות ושיחה עם מחלקת שימור לקוחות
לעומת זאת הוט מצעים
שני ממיר HD וממיר רגיל + 5 חבילות תוכן + VOD + כל HD כולל 5 HD ב 245 ש"ח
ההפרש פשוט לא הגיוני אני רוצה להשאר ביס ומוכן להתגמש במחיר ב 20 ש"ח יותר אבל מדובר פה על הפרש של יותר ממאה שקלים
אני יודע שביס זה ממיר מקליט אבל מצד שני אני מרוויח בהוט VOD
מה דעתכם?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אני חייב להגיד לך משהו (ואני לא עובד ב- HOT, אתה מוזמן לקרוא את שאר התגובות שלי בשביל להבין עד כמה אני לא סובל את שתי החברות האלה ) :
איכות התמונה ב- HOT היא מדהימה, בהשוואה לאיכות הגרועה מאוד של YES.
אם HOT מציעים לך לחסוך 100 ש"ח בחודש, אז אני לא מבין על מה הדילמה.
YES קונים רוחב פס מסויים מהלויין עמוס, ולצערי הם דוחסים את האמ-אמא של התמונה בכל ערוץ, הכל קוביות דיגיטאליות מגעילות,
השידורים שלהם נראים כאילו אתה צופה בשידור מ-YOUTUBE באינטרנט, ולא יאה לכסף הגבוה שאתה משלם להם.
איכות התמונה ב- HOT היא מדהימה, בהשוואה לאיכות הגרועה מאוד של YES.
אם HOT מציעים לך לחסוך 100 ש"ח בחודש, אז אני לא מבין על מה הדילמה.
YES קונים רוחב פס מסויים מהלויין עמוס, ולצערי הם דוחסים את האמ-אמא של התמונה בכל ערוץ, הכל קוביות דיגיטאליות מגעילות,
השידורים שלהם נראים כאילו אתה צופה בשידור מ-YOUTUBE באינטרנט, ולא יאה לכסף הגבוה שאתה משלם להם.
המחיר של יס לא הגיוני. בדרך כלל הם מציעים 250 ש"ח כולל HD וממיר מקליט למעט ערוץ 5 HD . אבל אני עברתי מהוט ליס אז אולי בגלל זה הציעו לי את החבילה הזאת..
nondos תסתכל על זה:
http://www.yesmax.co.il/offer_yesMaxHD.asp
מדובר על 260 לחודש עבור התחייבות ל 3 שנים, yesMax HD וחבילת HD
תלחץ עליהם שיתנו לך חבילות כמו שמציעים ללקוחות חדשים.
אל תוותר.
תעדכן אותנו מה קורה?
http://www.yesmax.co.il/offer_yesMaxHD.asp
מדובר על 260 לחודש עבור התחייבות ל 3 שנים, yesMax HD וחבילת HD
תלחץ עליהם שיתנו לך חבילות כמו שמציעים ללקוחות חדשים.
אל תוותר.
תעדכן אותנו מה קורה?
האיכות של יס לא גרועה כפי שמשתמע ומתעלה על האיכות של הוט בשידורי SD ובמיוחד עקב התמיכה ב- 16:9, ב- HD האיכות שלהם שניהם זהה פחות או יותר תלוי בתכנים עם יתרונות קלים להוט. לגבי הדחיסה, נכון, מי שחד עין יבחין בקוביות כאלה ואחרות כתוצאה מהדחיסה אבל זה ממש לא מפריע לצפייה וזה בהחלט עדיף על אנשים מתוחים לרוחב ואיכויות ירודות בערוצי הסרטים והסדרות של הוט שלא לדבר על הסאונד המוגבל בתכני HD.
לגבי המחיר, אין ספק שהמחיר של יס גבוה משל הוט וידוע גם כי הוט יותר גמישים בתמחורים.
להערכתי את המחיר שיס היו אמורים לתת במקרה הספציפי:
חבילת טופ + יס מקס HD שווים 245 ש"ח
ספורט HD כלול בחבילה 25 ש"ח
ממיר HD נוסף בין 15-25 ש"ח
ומכאן שהמחיר הסופי הוא ככ- 285-295 ש"ח ולהערכתי זה המחיר שתוכל לקבל
כאשר תעמוד על שלך או לאחר איום בניתוק.
בכל מקרה ההמלצה היא פשוטה, מכיוון שהברירה שלך לא נוראית ובהנחה ואתה מוכן לעבור להוט למרות הפשרה לגבי הממיר המקליט אזי הייתי בוחר באסטרטגיה של ניתוק מיס, להערכתי עד לרגע ש"תנותק" אתה כבר תהיה מחובר ומאושר עם חבילה שתנוע סביב המחיר שרשמתי ויש סיכוי שתמורת לחץ מספק גם פחות.
להזכירך עד לרגע שאתה לא מחבר הוט או יס בבית אתה לא מחוייב, באפשרותך בהחלט להזמין את הוט להתקנה במקביל לניתוק של יס ע"מ להגדיל את הלחץ על יס ולבטל אם צריך.
לגבי המחיר, אין ספק שהמחיר של יס גבוה משל הוט וידוע גם כי הוט יותר גמישים בתמחורים.
להערכתי את המחיר שיס היו אמורים לתת במקרה הספציפי:
חבילת טופ + יס מקס HD שווים 245 ש"ח
ספורט HD כלול בחבילה 25 ש"ח
ממיר HD נוסף בין 15-25 ש"ח
ומכאן שהמחיר הסופי הוא ככ- 285-295 ש"ח ולהערכתי זה המחיר שתוכל לקבל
כאשר תעמוד על שלך או לאחר איום בניתוק.
בכל מקרה ההמלצה היא פשוטה, מכיוון שהברירה שלך לא נוראית ובהנחה ואתה מוכן לעבור להוט למרות הפשרה לגבי הממיר המקליט אזי הייתי בוחר באסטרטגיה של ניתוק מיס, להערכתי עד לרגע ש"תנותק" אתה כבר תהיה מחובר ומאושר עם חבילה שתנוע סביב המחיר שרשמתי ויש סיכוי שתמורת לחץ מספק גם פחות.
להזכירך עד לרגע שאתה לא מחבר הוט או יס בבית אתה לא מחוייב, באפשרותך בהחלט להזמין את הוט להתקנה במקביל לניתוק של יס ע"מ להגדיל את הלחץ על יס ולבטל אם צריך.
כמה תיקונים לתשובה. הרבה מאוד מהסרטים בערוצי הסרטים בהוט משודרים כבר ב-16:9. יש ערבים בהם רוב הסרטים הם כך. ב-SD בהוט, איכות השידור משתנה ממיר לממיר ומאזור לאזור. יש איזורים בהם השידור זהה ליס ובערוצים מסויימים אף טוב יותר, ויש איזורים וממירים בהם איכות השידור לא משהו. סאונד בתכני HD מוגבל אצל שתי החברות. בשתיהן יש את ערוץ NG שמשדר ב-DD. ובנוסף בהוט יש את MTVHD וכן תכני VOD שיש להם סאונד DD. ביס חלק מהסרטים ששודרו בשישי שבת ב-22 במהלך הקיץ שודרו ב-DD, אך לא יותר מזה. ערוצי הסדרות והספורט בשתי החברות משדרים ב-PCM.riji כתב:האיכות של יס לא גרועה כפי שמשתמע ומתעלה על האיכות של הוט בשידורי SD ובמיוחד עקב התמיכה ב- 16:9, ב- HD האיכות שלהם שניהם זהה פחות או יותר תלוי בתכנים עם יתרונות קלים להוט. לגבי הדחיסה, נכון, מי שחד עין יבחין בקוביות כאלה ואחרות כתוצאה מהדחיסה אבל זה ממש לא מפריע לצפייה וזה בהחלט עדיף על אנשים מתוחים לרוחב ואיכויות ירודות בערוצי הסרטים והסדרות של הוט שלא לדבר על הסאונד המוגבל בתכני HD....
עניין ה- 16:9 חדש לי, לקחתי לתשומת ליבי אם כי מבירור שערכתי זה עדיין לא מתקרב לסטנדרט של יס (ובכלל זה גם בערוצי הסדרות).levikon כתב:כמה תיקונים לתשובה. הרבה מאוד מהסרטים בערוצי הסרטים בהוט משודרים כבר ב-16:9. יש ערבים בהם רוב הסרטים הם כך. ב-SD בהוט, איכות השידור משתנה ממיר לממיר ומאזור לאזור. יש איזורים בהם השידור זהה ליס ובערוצים מסויימים אף טוב יותר, ויש איזורים וממירים בהם איכות השידור לא משהו. סאונד בתכני HD מוגבל אצל שתי החברות. בשתיהן יש את ערוץ NG שמשדר ב-DD. ובנוסף בהוט יש את MTVHD וכן תכני VOD שיש להם סאונד DD. ביס חלק מהסרטים ששודרו בשישי שבת ב-22 במהלך הקיץ שודרו ב-DD, אך לא יותר מזה. ערוצי הסדרות והספורט בשתי החברות משדרים ב-PCM.riji כתב:האיכות של יס לא גרועה כפי שמשתמע ומתעלה על האיכות של הוט בשידורי SD ובמיוחד עקב התמיכה ב- 16:9, ב- HD האיכות שלהם שניהם זהה פחות או יותר תלוי בתכנים עם יתרונות קלים להוט. לגבי הדחיסה, נכון, מי שחד עין יבחין בקוביות כאלה ואחרות כתוצאה מהדחיסה אבל זה ממש לא מפריע לצפייה וזה בהחלט עדיף על אנשים מתוחים לרוחב ואיכויות ירודות בערוצי הסרטים והסדרות של הוט שלא לדבר על הסאונד המוגבל בתכני HD.......
התחשבתי באיכות SD כממוצע, השינוי ממיר לממיר ומאזור לאזור אינה סבירה בעליל וידועה כבעיה, במקרה הטוב ביותר האיכות דומה לזו של יס אך זה לא הכלל לגבי כולם (וזה הבדל מהותי מיס).
כיום כל הסרטים החדשים של יס הם ב- 5.1 וזה לא רק הסרטים ששודרו בשישי שבת (מהלך הקיץ נגמר והסרטים החדשים ממשיכים להיות ב- DD5.1) ביס ערוצי הסדרות משדרים ב- DD2.1 ככל הידוע לי בהוט מדובר ב- PCM ומכאן שיש פער משמעותי באיכות.
חשוב לשים לב, הממוצע נוטה מאוד לטובת יס ולא כפי שטען dvb-acavish שזה בהחלט לא משקף את המציאות אלה אם YOU TUBE עברו איזה מהפך שלא שמעתי עליו בשעה האחרונה.
אין ספק שבזכות ממירים חדשים (ויש לברך על כך) האיכות בהוט משתפרת אך עדיין לא ברמת השוואה בין החברות.
ביס ערוצי הסדרות לא משודרים ב-DD. גם לא ב-DD 2.1. גם ביס יש ממירים עם איכות שידור לא טובה - ע"ע ממירי ה-ADB הקטנים. אם כל הסרטים החדשים של יס באים ב-DD 5.1 - זה מעולה. חבל שבהוט הסרטים לא ב-DD.riji כתב:עניין ה- 16:9 חדש לי, לקחתי לתשומת ליבי אם כי מבירור שערכתי זה עדיין לא מתקרב לסטנדרט של יס (ובכלל זה גם בערוצי הסדרות).levikon כתב:כמה תיקונים לתשובה. הרבה מאוד מהסרטים בערוצי הסרטים בהוט משודרים כבר ב-16:9. יש ערבים בהם רוב הסרטים הם כך. ב-SD בהוט, איכות השידור משתנה ממיר לממיר ומאזור לאזור. יש איזורים בהם השידור זהה ליס ובערוצים מסויימים אף טוב יותר, ויש איזורים וממירים בהם איכות השידור לא משהו. סאונד בתכני HD מוגבל אצל שתי החברות. בשתיהן יש את ערוץ NG שמשדר ב-DD. ובנוסף בהוט יש את MTVHD וכן תכני VOD שיש להם סאונד DD. ביס חלק מהסרטים ששודרו בשישי שבת ב-22 במהלך הקיץ שודרו ב-DD, אך לא יותר מזה. ערוצי הסדרות והספורט בשתי החברות משדרים ב-PCM.riji כתב:האיכות של יס לא גרועה כפי שמשתמע ומתעלה על האיכות של הוט בשידורי SD ובמיוחד עקב התמיכה ב- 16:9, ב- HD האיכות שלהם שניהם זהה פחות או יותר תלוי בתכנים עם יתרונות קלים להוט. לגבי הדחיסה, נכון, מי שחד עין יבחין בקוביות כאלה ואחרות כתוצאה מהדחיסה אבל זה ממש לא מפריע לצפייה וזה בהחלט עדיף על אנשים מתוחים לרוחב ואיכויות ירודות בערוצי הסרטים והסדרות של הוט שלא לדבר על הסאונד המוגבל בתכני HD.......
התחשבתי באיכות SD כממוצע, השינוי ממיר לממיר ומאזור לאזור אינה סבירה בעליל וידועה כבעיה, במקרה הטוב ביותר האיכות דומה לזו של יס אך זה לא הכלל לגבי כולם (וזה הבדל מהותי מיס).
כיום כל הסרטים החדשים של יס הם ב- 5.1 וזה לא רק הסרטים ששודרו בשישי שבת (מהלך הקיץ נגמר והסרטים החדשים ממשיכים להיות ב- DD5.1) ביס ערוצי הסדרות משדרים ב- DD2.1 ככל הידוע לי בהוט מדובר ב- PCM ומכאן שיש פער משמעותי באיכות.
חשוב לשים לב, הממוצע נוטה מאוד לטובת יס ולא כפי שטען dvb-acavish שזה בהחלט לא משקף את המציאות אלה אם YOU TUBE עברו איזה מהפך שלא שמעתי עליו בשעה האחרונה.
אין ספק שבזכות ממירים חדשים (ויש לברך על כך) האיכות בהוט משתפרת אך עדיין לא ברמת השוואה בין החברות....
חשוב לשים לב, אין כאן ממוצע. אם לפני 4 שנים האיכות ביס הייתה הרבה יותר טובה מהוט, היום זה לא כך. אני לא חושב שהדבר נובע במידה רבה מהשיפור של הוט (למרות שגם הוא בהחלט קיים), אלה כתוצאה מההתדרדרות העיקבית באיכות השידורים של יס. מחברה שהבטיחה שידורים (וקיימה) באיכות DVD, לעיתים קרובות האיכות בחלק מערוצי הבית מתקרבת לזאת של ערוץ 33...
ההבדלים בהוט הם בעיקר בגלל הממירים ,ממירי תומסון מוצאים תמונה מצויינת ,בעוד ADB מוציא תמונה חולית.
למשל באיזורים רחובות-יבנה ,באר שבע ,עכו-נהריה התשתית של החברה המקורית היא עצמאית, לא שכרה
סיבים אופטים מבזק או מד 1 ,אולי זה הסיבה שמשלמים פחות כסף באנלוגי.
למשל באיזורים רחובות-יבנה ,באר שבע ,עכו-נהריה התשתית של החברה המקורית היא עצמאית, לא שכרה
סיבים אופטים מבזק או מד 1 ,אולי זה הסיבה שמשלמים פחות כסף באנלוגי.
-
nondos
-
- חבר פעיל מאוד

טוב אז העדכון הוא כזה
לאחר שביקשתי להתנתק חזר אלי נציג שימור לקוחות וההצעה הכי טובה שלו היא:
260 ש"ח לטופ + מקס HD
35 ש"ח לספורט 5 HD
ועוד 25 ש"ח לממיר HD נוסף (נראה לי קצת מוגזם)
וסה"כ 320 ש"ח
הודעתי לו סופית שאני מתנתק ואז הוא רצה לתאם תאריך לאיסוף ממירים כשאמרתי לו שהוט יעשו את זה בשבילי ויכסו לי קנס שנשאר לי של 400 ש"ח הוא התחיל ממש להלחץ ולנסות לשכנע אותי שכדאי לי לתאם איתם את הניתוק (מעניין למה? הבנתי שכנראה שהם לא משלמים את הקנסות אחד לשני)
זהו כרגע אני עדיין לא יודע מה לעשות כי אני מעדיף את יס אבל המחיר פשוט גבוהה מדי לתמורה ובייחוד כשאפשר לקבל מוצר דומה בפחות 80 ש"ח ובחישוב פשוט של התחייבות לשלוש שנים 80*36= 2880 ש"ח וזה המון כסף
לאחר שביקשתי להתנתק חזר אלי נציג שימור לקוחות וההצעה הכי טובה שלו היא:
260 ש"ח לטופ + מקס HD
35 ש"ח לספורט 5 HD
ועוד 25 ש"ח לממיר HD נוסף (נראה לי קצת מוגזם)
וסה"כ 320 ש"ח
הודעתי לו סופית שאני מתנתק ואז הוא רצה לתאם תאריך לאיסוף ממירים כשאמרתי לו שהוט יעשו את זה בשבילי ויכסו לי קנס שנשאר לי של 400 ש"ח הוא התחיל ממש להלחץ ולנסות לשכנע אותי שכדאי לי לתאם איתם את הניתוק (מעניין למה? הבנתי שכנראה שהם לא משלמים את הקנסות אחד לשני)
זהו כרגע אני עדיין לא יודע מה לעשות כי אני מעדיף את יס אבל המחיר פשוט גבוהה מדי לתמורה ובייחוד כשאפשר לקבל מוצר דומה בפחות 80 ש"ח ובחישוב פשוט של התחייבות לשלוש שנים 80*36= 2880 ש"ח וזה המון כסף
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
9000es כתב:nondos שלום לך .
תודיעה להם שאתה מתנתק מהם סופית . תאמין לי הם רדפו אחריך ותקבל מחיר מצויין .
רק את השפה הזאת הם מבינים .
בהצלחה ....
100%
פשוט לקבוע תאריך ניתוק, לא לדבר.
אל דאגה, הם יתקשרו.. ולא פעם אחת
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
בקשת הצעת מחיר מהוט ל 2 ממירים מקליטים + שלושה רגילים!
24 שח לממיר מקליט. הממיר נשאר שלי.
עדי - נציגת מכירות: אוקי
עדי - נציגת מכירות: אז יעלה לך247שח
עדי - נציגת מכירות: עם 2ממירים מקליטים
עדי - נציגת מכירות: +3ממירים דיגיטלים רגילים
תומר: זה כולל את ה 24 שח? X2 ?
עדי - נציגת מכירות: כן
עדי - נציגת מכירות: ה2ממירים מקליטים נשארים שלך
עדי - נציגת מכירות: הם ברכישה
כרגע ההצעה ביס עומדת על 241+25+45 = 311 אם ארצה מקס HD, אשלם 60 במקום 45.
64 שח הבדל בחודש.
24 שח לממיר מקליט. הממיר נשאר שלי.
עדי - נציגת מכירות: אוקי
עדי - נציגת מכירות: אז יעלה לך247שח
עדי - נציגת מכירות: עם 2ממירים מקליטים
עדי - נציגת מכירות: +3ממירים דיגיטלים רגילים
תומר: זה כולל את ה 24 שח? X2 ?
עדי - נציגת מכירות: כן
עדי - נציגת מכירות: ה2ממירים מקליטים נשארים שלך
עדי - נציגת מכירות: הם ברכישה
כרגע ההצעה ביס עומדת על 241+25+45 = 311 אם ארצה מקס HD, אשלם 60 במקום 45.
64 שח הבדל בחודש.
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
-
nondos
-
- חבר פעיל מאוד

tobenary בחישוב שלך ה 25 זה עבור ספורט 5 HD ? כי לי הציעו אותו ב 35
אני ממש לא מבין את פער המחירים הזה וכיצד יס מרשה לעצמה להיות כלכך יקרה ביחס להוט
אני יודע להתמקח היטב ולהשיג דברים אבל הפעם זה הולך ממש קשה לא יודע מה קרה להם ליס פשוט אין עם מי לדבר רק לשם השוואה היום אני משלם 224 ש"ח עבור 4 ממירים וחבילת TOP
האם יש סיכוי לדעתו של מישהו להשיג מחיר יותר טוב מ
260 לחבילת TOP ומקס HD
35 לספורט 5 HD
40 לממיר HD נוסף רגיל
או שחבל על הזמן שלי, אם משהו יוכל לתת דווגמא מבוססת על כמה הוא משלם אודה לו
תודה רבה לכולם
אני ממש לא מבין את פער המחירים הזה וכיצד יס מרשה לעצמה להיות כלכך יקרה ביחס להוט
אני יודע להתמקח היטב ולהשיג דברים אבל הפעם זה הולך ממש קשה לא יודע מה קרה להם ליס פשוט אין עם מי לדבר רק לשם השוואה היום אני משלם 224 ש"ח עבור 4 ממירים וחבילת TOP
260 לחבילת TOP ומקס HD
35 לספורט 5 HD
40 לממיר HD נוסף רגיל
תודה רבה לכולם
רשמתי מקודם... אבל אני אחזור שוב.nondos כתב:tobenary בחישוב שלך ה 25 זה עבור ספורט 5 HD ? כי לי הציעו אותו ב 35
260 לחבילת TOP ומקס HD
35 לספורט 5 HD
40 לממיר HD נוסף רגיל
תודה רבה לכולם...
245 ש"ח לחבילת טופ + יס מקס HD
35-25 לספורט 5HD כפוף ליכולת השכנוע שלך
ממיר HD נוסף בכ- 15 ש"ח
ונכון יס לאחרונה הקשיחו מעט את הגמישות, אבל עדיין אפשר להגיע איתם להסדר במיוחד אם אתה לקוח ותיק.