יש לי ציוד ישן וטוב - תציעו לי איך להתקדם קדימה ולסדר אותו!
שלום לכולם.
יש ברשותי ציוד ישן שאני מאוד מאוד אוהב, מגבר Technics (שתומך בDual stereo) ושישה רמקולים (שלושה זוגות)
אני לא יודע כלום על הציוד שלי -
הייתי רוצה שתתנו לי קצת פרטים על הציוד שלי
כמה שווים הפריטים (המגבר וכל אחד מהסטים של הרמקולים)
איך אפשר לתקן אותם - מה כדי להחליף, על איזה סט שווה להשקיע ועל איזה לא?
כמה אמור לעלות לי כל שלב בתיקון
בסופו של דבר אני צריך הדרכה מ-0 מה כדי מה לא כדי מה לעשות איך כמה ולמה כי אם לא אני אצא או עם מערכת לא מוצלחת שהשקעתי בה המון כסף, או שאני אצא עם מערכת לא מוצלחת בגלל חלקים זולים, או שבכלל עדיף לי לא להשקיע כי מה שיש לי לא באמת שווה אלא סתם חלקים זולים ממערכות זולות.
*** הסט הראשון הגיע עם המגבר
***הסט השני הגיע עם מערכת טובה אחרת
***הסט השלישי הגיע עם מערכת יותר חדשנית
תמונות:
יש ברשותי ציוד ישן שאני מאוד מאוד אוהב, מגבר Technics (שתומך בDual stereo) ושישה רמקולים (שלושה זוגות)
אני לא יודע כלום על הציוד שלי -
הייתי רוצה שתתנו לי קצת פרטים על הציוד שלי
כמה שווים הפריטים (המגבר וכל אחד מהסטים של הרמקולים)
איך אפשר לתקן אותם - מה כדי להחליף, על איזה סט שווה להשקיע ועל איזה לא?
כמה אמור לעלות לי כל שלב בתיקון
בסופו של דבר אני צריך הדרכה מ-0 מה כדי מה לא כדי מה לעשות איך כמה ולמה כי אם לא אני אצא או עם מערכת לא מוצלחת שהשקעתי בה המון כסף, או שאני אצא עם מערכת לא מוצלחת בגלל חלקים זולים, או שבכלל עדיף לי לא להשקיע כי מה שיש לי לא באמת שווה אלא סתם חלקים זולים ממערכות זולות.
*** הסט הראשון הגיע עם המגבר
***הסט השני הגיע עם מערכת טובה אחרת
***הסט השלישי הגיע עם מערכת יותר חדשנית
תמונות:
נערך לאחרונה על ידי ndickler ב 13/10/2009 16:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
ממה שנראה מהתמונות , את הרמקולים הייתי זורק , את המגבר אני לא ממש מכיר אבל אם הוא עובד , הייתי משאיר אותו . זה אחד מהטכניקסים ה"מודרניים" יותר אלו עם הלדים ולא קשתות . כך שאני לא ממש מכיר אותם . מכול מקום אם הוא עובד הוא בהחלט יכול לשמש בסיס טוב למערכת פשוטה עד היום
זה יעלה לא זול בכלל...ndickler כתב:אני חשבתי להתחיל להחליף ממברנות לפחות ואז להשאר עם התיבות ואותם לשפץ.... רעיון טוב?
כמה אני אצתרך לשקיע בשביל להחליף את הממברנות?...
לא נראה לי שווה.
אגב אתה יכול לחפש רמקולים ביד שניה יש לא מעט...
אני ממש לא חושב שלהחליף ממברנות זה סיפור פשוט מה עוד שכול הרמקולים האלו היו רמקולים מאוד זולים ולמעשה רמקולי מדבקה בזמנם . מה שאומר שאם מתקן הרמקולים , יצטרך משהו ו/או לא יוכל לתקן ממברנה , הוא יחליף לממברנה אחרת חדשה . אם כך בשביל מה ? תקנה רמקולים חדשים וחסל . או שתקנה משהו טוב ביד שניהndickler כתב:אני חשבתי להתחיל להחליף ממברנות לפחות ואז להשאר עם התיבות ואותם לשפץ.... רעיון טוב?
כמה אני אצתרך לשקיע בשביל להחליף את הממברנות?...
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
המגבר שלך נחמד,הרמקולים לא.אל תבזבז כסף על שיפוץ שלהם,חפש טובים יותר,עדיף ביד שניה.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100