שלום אני רוצה לרכוש DVD יחסית זול שיתאים לצרכים שלי ואנסה לפרט
אני לא הולך לצפות בפלזמה ענקית למרות שיש לי מסך די ענק למרות שיש לי טלוויזיה של Loewe מעל 37-40 אינץ
אני רוצה שיהיה חיבור USB לחסוך צריבות מיותרות וכמובן שיקרא את כל הפורמטים הקיימים, האזורים ושתהיה אפשרות כתוביות בעברית נורמלית.
וחיבור HDMI אם אפשר
אני יודע שאני מבקש הרבה במחיר נמוך, המליצו לי על APEX,
http://www.brimag.co.il/?CategoryID=609&ArticleID=1864
שלא הבנתי אם אכן יש לו חיבור או לא לUSB
התקציב צריך להיות עד אזור 300-350 אם אפשר...
למישהו יש רעיונות הצעות או סתם חוכמה לחלוק איתי ?[/b]
מתלבט קשות
אם כבר Apex, הייתי ממליץ לך על הדגם: HDMI- 851 . יש לו כניסה לכרטיסי זיכרון ובנוסף כניסת USB, וכמו כן יציאת HDMI, כפי שמעיד שמו, (לדגם DVX-835 בלינק שצירפת יש חיבור USB, אך אין יציאת HDMI).
מניסיוני עם הדגם HDMI- 851 במשך השנה וחצי- שנתיים אחרונות (נרכש אז בכ- 400 ש"ח במחסני חשמל), סה"כ עושה את העבודה למעט הבעיות המינוריות הבאות:
1. זמן טעינה מעט ארוך של הסרט מכרטיס זכרון (אצלי כרטיס הזכרון מוכנס לקורא כרטיסים המחובר לכניסת ה-
USB. יתכן שהכנסת כרטיס זיכרון מתאים לחריץ כרטיסי הזיכרון תאיץ את הטעינה - לא ניסיתי. עד כמה שזכור
לי, סרטים צרובים על מדיה עולים הרבה יותר מהר. כמו כן בעיית טעינת סרט (Xvid) איטית קיימת גם במכשירים
מתוצרת חברות אחרות...
2. כתוביות מעט קטנות: יש עדכון לא רשמי ברשת (ואף מוזכר כאן באתר) שפותר את הבעיה, אך שים לב שאתה עלול לאבד את האחריות במקרה של עדכון שלא מוכר ע"י החברה.
3. לא תומך בסרטי HD.
מחירו כיום, עד כמה שהספקתי לבדוק, אמור לנוע סביב 300 ש"ח.
מניסיוני עם הדגם HDMI- 851 במשך השנה וחצי- שנתיים אחרונות (נרכש אז בכ- 400 ש"ח במחסני חשמל), סה"כ עושה את העבודה למעט הבעיות המינוריות הבאות:
1. זמן טעינה מעט ארוך של הסרט מכרטיס זכרון (אצלי כרטיס הזכרון מוכנס לקורא כרטיסים המחובר לכניסת ה-
USB. יתכן שהכנסת כרטיס זיכרון מתאים לחריץ כרטיסי הזיכרון תאיץ את הטעינה - לא ניסיתי. עד כמה שזכור
לי, סרטים צרובים על מדיה עולים הרבה יותר מהר. כמו כן בעיית טעינת סרט (Xvid) איטית קיימת גם במכשירים
מתוצרת חברות אחרות...
2. כתוביות מעט קטנות: יש עדכון לא רשמי ברשת (ואף מוזכר כאן באתר) שפותר את הבעיה, אך שים לב שאתה עלול לאבד את האחריות במקרה של עדכון שלא מוכר ע"י החברה.
3. לא תומך בסרטי HD.
מחירו כיום, עד כמה שהספקתי לבדוק, אמור לנוע סביב 300 ש"ח.