בעיות קליטה בשידורי DTT

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
isotoper פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 618
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

היי
יש לי 0% קליטה בבית ואני מעוניין לרכוש אנטנה פנימית טובה (חיצונית בלתי אפשרי כעת).
מה מומלץ ואיפה ניתן להשיג את זה ?
האם זה יכול לתת לי קליטה של 100% ?

תודה.

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #2 

תלך לכל חנות ותקנה אנטנה פנימית פשוטה שמתחברת לחשמל (שיש לה הגברה מסויימת).
שים לב שניסיתי לחבר אנטנה פשוטה ישנה מאוד שאפילו לא מתחברת לחשמל! וזה עבד טוב! כי הממיר מכיל בעצמו הגברה של האות, (זו היתה דרישה של הרשות השניה מהיבואנים, ובכל מקרה אני יודע שב- KONKA יש הגברה פנימית , ויבואני KONKA השתדלו לעבוד לפי הדרישות), בקיצור גם עם האנטנה הפשוטה מאוד - הממיר הגביר בעצמו את האות וקלט ממנה מצויין.
לגבי הרצון שלך להגיע לקליטה של 100% - זה אולי רק בחלומות, אם אתה משתמש באנטנה איכותית כיוונית על הגג, ואתה גר במקום שהוא לא תל אביב , אז תהיה לך קליטה של 99%.
מאנטנה ביתית פשוטה אתה תגיע ל-50%-80%, אבל זה מספיק בהחלט, משום שהמון מידע משודר פעמיים, ומשודר המון מידע שעוזר לפענח את המידע שהלך לאיבוד, ככה בעצם הממיר בעצמו מתרגם את הכל ומפענח גם את מה שהלך לאיבוד, וככה אתה מגיע ל- 100% .
כשיהיה HD בעתיד (לצערי בעתיד הרחוק) , אז אולי באמת יהיה לך כדאי להשתדרג קצת יותר ולחפש דרך לא להיות ב- 50%, אלא לכוון יותר לכיוון של 80% .

elisar
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

ההגברה הפנימית (מתח 5V) שמוציא ממיר KONKA ואחרים, מתאימה אך ורק לאנטנה המיועדת לקבל הגברה דרך כבל ה-RF.
לכל אנטנה אחרת זה רק יפריע.

mokagi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

elisar כתב:ההגברה הפנימית (מתח 5V) שמוציא ממיר KONKA ואחרים, מתאימה אך ורק לאנטנה המיועדת לקבל הגברה דרך כבל ה-RF.
לכל אנטנה אחרת זה רק יפריע.
...
לא רק יפריע, זה עלול לתת מכות חשמל לא נעימות כאשר נוגעים במקלט או באנטנה...

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”