אני מתלבט בין 2 lcd שבאחד מהם יש יציאת rf in. מה המשמעות?
לעומת זאת לזאת שאין יציאת rf in יש SRS TruSurround XT ולשניה יש NICAM סטריאו.
מה עדיף?
בברכה
יציאות של rf in
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אין חיה כזאת" יציאת" RF
בטלביזיות יש רק כניסות,אני חוזר כניסות לאותות וידאו.גארי888 כתב:אני מתלבט בין 2 lcd שבאחד מהם יש יציאת rf in. מה המשמעות?
לעומת זאת לזאת שאין יציאת rf in יש SRS TruSurround XT ולשניה יש NICAM סטריאו.
מה עדיף?
בברכה...
יציאות יש רק לפעמים לשמע מסוגים שונים.
מי שמתחבר לכניסת RF של טלביזיה,חבל על הכסף,שימכור
אותה.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
RF IN זה אומר כניסה של אנטנה רגילה (לדוגמא, אם אתה מחבר וידיאו).
יש את זה בכל הטלוויזיות.
כנ"ל לגבי סטריאו NICAM, יש את זה בכל הטלוויזיות, גם אם זה לא מצויין באופן מפורש. (אבל תבדוק בכל מקרה).
שידורי STEREO NICAM הם רלוונטים כאשר אתה קולט טלוויזיה אנלוגית (שידור מהוידיאו, שידור של ערוץ 2 בשיטה הישנה מהאנטנה, או שידורים אנאלוגים מהכבלים שאתה מחבר אותם לכניסה של האנטנה הרגילה )
אם יש לך ממיר דיגיטאלי לקליטת שידורי הרשות השניה בשיטה החדשה, בכלל אם אתה קולט באמצעות ממיר דיגיטאלי של YES של HOT או של הרשות השניה , (ומתחבר באיכות RCA, או RGB, או ב-SCART, או ב- HDMI ) , אז זה בכלל לא אמור לעניין אותך STEREO NICAM ...
יש את זה בכל הטלוויזיות.
כנ"ל לגבי סטריאו NICAM, יש את זה בכל הטלוויזיות, גם אם זה לא מצויין באופן מפורש. (אבל תבדוק בכל מקרה).
שידורי STEREO NICAM הם רלוונטים כאשר אתה קולט טלוויזיה אנלוגית (שידור מהוידיאו, שידור של ערוץ 2 בשיטה הישנה מהאנטנה, או שידורים אנאלוגים מהכבלים שאתה מחבר אותם לכניסה של האנטנה הרגילה )
אם יש לך ממיר דיגיטאלי לקליטת שידורי הרשות השניה בשיטה החדשה, בכלל אם אתה קולט באמצעות ממיר דיגיטאלי של YES של HOT או של הרשות השניה , (ומתחבר באיכות RCA, או RGB, או ב-SCART, או ב- HDMI ) , אז זה בכלל לא אמור לעניין אותך STEREO NICAM ...