רובי באך יגיע להשקת חלונות 7 בישראל - מישהו מגיע?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73349
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
רובי באך יגיע להשקת חלונות 7 בישראל (12/10/2009)
מקור: עיתון "גלובס"
נשיא חטיבת הבידור והמכשירים במיקרוסופט העולמית,רובי באך,יבקר בישראל ב22/10 וישתתף בהשקה של מערכת ההפעלה החדשה,חלונות 7.אירוע ההשקה בארץ יערך במקביל לארה"ב ול100 מדינות בעולם.באך יבקר במרכז הפיתוח של החב' וייפגש עם קרנות הון סיכון וסטארט-אפי.
מישהו הולך לכנס הזה אולי?
מקור: עיתון "גלובס"
נשיא חטיבת הבידור והמכשירים במיקרוסופט העולמית,רובי באך,יבקר בישראל ב22/10 וישתתף בהשקה של מערכת ההפעלה החדשה,חלונות 7.אירוע ההשקה בארץ יערך במקביל לארה"ב ול100 מדינות בעולם.באך יבקר במרכז הפיתוח של החב' וייפגש עם קרנות הון סיכון וסטארט-אפי.
מישהו הולך לכנס הזה אולי?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73349
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אם הייתי מוזמן הייתי שמח להזדמנות לשאול אותו למה ה XBOX לא משווק רישמית בישראל למרות שהובטח כך בעבר ע"י סטיב באלמר:
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3545943,00.html
אם מישהו אחר מומזן אני אשמח אם הוא יעלה את השאלה בשמי
אם מישהו אחר מומזן אני אשמח אם הוא יעלה את השאלה בשמי
אתה באמת מצפה שהוא יענה תשובה רצינית במפגש כזה?Huber כתב:אם הייתי מוזמן הייתי שמח להזדמנות לשאול אותו למה ה XBOX לא משווק רישמית בישראל למרות שהובטח כך בעבר ע"י סטיב באלמר:
אם מישהו אחר מומזן אני אשמח אם הוא יעלה את השאלה בשמי...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ובאמת, למה שיענה תשובה רצינית? הרי גם הבוס שלו בלמר מרח אותנו בעבר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
מרכז הפיתוח של מיקרוסופט בישראל עוסק רבות במוצרי אבטחת מידע שממוצבים כרגע כיעד מאוד מאוד מרכזי של מיקרוסופט. פשוט אין מספיק בכירים לשלוח להשקה בכל העולם אז יצא שאנחנו נקבל את הראשון בבידור שלהם ולא מישהו אחר.
כל מי שמכיר לעומק את מיקרוסופט לעומק יודע ש-End of Life למוצר אומר בסה"כ שתמיכה בו עולה אקסטרה כסף ולא ניתנת חינם גם ללקוחות שקנו תמיכה במוצרים אחרים בכסף מלא.
ה"צרה" עם XP היא שמדובר במערכת הפעלה מעולה שמדובגת יופי ואין איתה צרות. כולל גרסת ה-Embedded המוצלחת. היום ניתן לכתוב דרייבר ל-XP אפילו למכונת קפה ולאיזון גלגלים במוסך בקלות ובפשטות.
לכן ארגונים רבים מאוד פשוט לא יעברו לחלונות 7 ומיקרוסופט נמצאת בגלל זה בלחץ גדול. ובצדק.
כל מי שמכיר לעומק את מיקרוסופט לעומק יודע ש-End of Life למוצר אומר בסה"כ שתמיכה בו עולה אקסטרה כסף ולא ניתנת חינם גם ללקוחות שקנו תמיכה במוצרים אחרים בכסף מלא.
ה"צרה" עם XP היא שמדובר במערכת הפעלה מעולה שמדובגת יופי ואין איתה צרות. כולל גרסת ה-Embedded המוצלחת. היום ניתן לכתוב דרייבר ל-XP אפילו למכונת קפה ולאיזון גלגלים במוסך בקלות ובפשטות.
לכן ארגונים רבים מאוד פשוט לא יעברו לחלונות 7 ומיקרוסופט נמצאת בגלל זה בלחץ גדול. ובצדק.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"