המלצה לLCD 32" בתקציב של עד 2400
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום,
חבר שלי מחפש טלויזית LCD בגודל 32" לחדר,
השימושים שלו הם יס HD ותמיכה בחיבור מחשב בעתיד, מה שאומר NR שאני מאמין שיש לרוב הטלוזיות היום.
השבוע או שבוא הבא אני הולך איתו לסבב בכמה רשתות חשמל בשביל להשיג את המחיר האידיאלי, אשמח להמלצה על דגמי 32", גם אם עולים טיפה יותר.
תודה,
השימושים שלו הם יס HD ותמיכה בחיבור מחשב בעתיד, מה שאומר NR שאני מאמין שיש לרוב הטלוזיות היום.
השבוע או שבוא הבא אני הולך איתו לסבב בכמה רשתות חשמל בשביל להשיג את המחיר האידיאלי, אשמח להמלצה על דגמי 32", גם אם עולים טיפה יותר.
תודה,
אם רוב העבודה מול יס HD אז חשוב להבין שגם מרבית הטלוויזיות יתנו לו תוצאה טובה, אם המרחק בינו לבין הטלוויזיה ממש קטן (מטר וחצי) ייתכן ששווה לשקול טלוויזיה שתומכת FULL HD, בכל אופן מטלוויזיות שיצא לי לאחרונה לעבוד איתן בתקציב נמוך עם שימושיות גבוהה אני ממליץ על ה- HAIER 32K1 שיש לה 3 חיבורי HDMI, היא HD READY, חיבור USB 2 שתומך צפייה ב- DIVX וכרגע עד סוף החודש 7 שנות אחריות בעלות של כ- 2200 ש"ח באתרי המכירות.hananmori12 כתב:שלום,
תודה,...
בכל אופן במידה התקציב מורחב והמרחק קטן שווה לבדוק את LG, סמסונג וסוני שכולם מציגים תוצאות קרובות בשימושיות הזו והשאלה היא מה יהיה נעים יותר לעין שלו, אם המרחק גדול יותר, ייתכן ששווה לשקול טלוויזיה גדולה יותר במידה וניתן למתוח את התקציב.
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה,
אשמח לעוד המלצות לדגמים מהחברות המוכרות יותר
אשמח לעוד המלצות לדגמים מהחברות המוכרות יותר
הכל עניין של עלות תועלת, זה שיש מסך מסויים (אני לא מכיר) במבצע, וזה שקוראים לו פנסוניק, עדיין לא הופך אותו למומלץ במיוחד לאור העובדה שייתכן שמדובר ביבוא מקבילי או דגם לא מוצלח כנ"ל לגבי טושיבה, צריך לבדוק מה מקבלים בתמורה לכסף, האם מדובר בדגם מוכר ומומלץ.
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

כמו שאמרו פה..עלות ותועלת הכי טובה שאפשר להשיג במחיר הזה,
איזה דגם של פנסוניק יש ב2000 שקל ואיפה?
איזה דגם בטווח מחירים הזה יש לשארפ? האם תומך בNR?
איזה דגם של פנסוניק יש ב2000 שקל ואיפה?
איזה דגם בטווח מחירים הזה יש לשארפ? האם תומך בNR?