זה זמן רב שאני רוצה לשדרג את סט-אפ שלי למורת רוחה של אישתי. לכן ניצלתי את הכניסה לביתנו החדש ופינקתי את עצמי במספר צעצועים חדשים וכך (כמעט ו)לא זכיתי לתלונות מצידה על הסכומים המטורפים שבוזבזו על שיגיונותי.
והרי התוצואת ליפנכם:
אתחיל מהפחות רלוונטי לפורום זה ועד לגולת הכותרת שבשדרוג......
Atari Flashback 2:
גרסה מ2007 של האטארי האגדי והישן. הקונוסלה הזאת קטנה בהרבה מהמקורית וכוללת בתוכה 40 מהמשחקים הפופולריים ביותר דאז במקום הקסטות הישנות. כמובן החיבור גם שונה לRCA כדי לאפשר חיבור לטלויזיות מודרניות.
זוג רמוקלים מדפיים B&W 685:
כל מלה נוספת מיותרת...
זרוע RB300:
עדיין עם ה-SHURE V15 הישן שלי (סוס מנצח לא מחליפים).
ולדובדבן....
פטיפון מבית היוצר הבריטי FunkFirm, נתקלתי לגמרי במקרה בפטיפון הזה תוך כדי שיטוטים באינטרנט וכ"כ אהבתי את המראה שלו שחיפשתי כל איזכור אפשרי לגביו ברשת.
מצאתי עליו ביקורות מצוינות בנט והוא אפילו זכה כפטיפון הטוב ביותר בהשוואת פטיפונים מתחת ל500 פאונד ע"י המגזין AV Review http://www.avreview.co.uk/news/article/mps/uan/698
אני מוכן לכך שאני הולך לחטוף מכם בכך שאני מודה ומתוודה שקניתי את הפטיפון בעיקר על סמך מראהו ומבלי לשמוע אותו קודם לכן ובהסתמך על ביקורות של אחרים ברשת, אנא היו עדינים..
את FunkFirm יסד ארתור קובסריאן שיצר לפני שנים את הפטיפונים של pink triangle. הפטיפונים האלו היו היחדים בזמנו שהתקרבו לרמתו של ה Linn האגדי אך למרות זאת תמיד נחשבו לנחותים ממנו.
עדיין לא יצא לי לשמוע אותו כמו שצריך מכיוון שהוא עדיין לא מכוון כראוי וגם בגלל שהצלחתי למצוא רק תקליט אחד (אינשטיין-ארץ ישראל הישנה והטובה) בתוך כל הבלאגן של הארגזים והמעבר. לכן אתן את חוות דעתי בהמשך.
מרושם ראשוני יש שיפור עצום באיכות הסאונד אך קשה להצביע על הגורם העיקרי לכך, קרוב לוודאי שהרמקולים החדשים משחקים כאן תפקיד עיקרי ביותר, אולי אף יותר מהפטיפון.
המשך שבוע נעים,
מיכאל.