שאלה לגבי cuda accelerate
התקנתי את המפענח גירסה אחרונה coreavc 1.9.5
כמובן שביטלתי את אפשרות ניגון h.264 ב- ffdshow
בהגדרות המפענח סימנתי v ב- cuda acceleration (יש לי כרטיס נוידיה 9800gtx+ שלדעתי תומך )
לאחר מכן, הפעלתי סרט ואין סנכרון בין הקול לוידאו. כאשר ביטלתי את הוי מ-cuda אז היה מסונכרן כמו שצריך
אני רוצה להנות מהאצת cuda ולעניות דעתי הכרטיס תומך בזה. מה לעשות? (יכול להיות שבהגדרות coreavc צריך לא לסמן וי באופציה של force vmr או שאין קשר?)
אני משתמש בנגן mpchc , דרייברים מעודכנים אחרונים של כרטיס מסך
יכול להיות שצריך להפעיל משהו בהגדרת כרטיס המסך?
אשמח לקבל עזרתכם
כמובן שביטלתי את אפשרות ניגון h.264 ב- ffdshow
בהגדרות המפענח סימנתי v ב- cuda acceleration (יש לי כרטיס נוידיה 9800gtx+ שלדעתי תומך )
לאחר מכן, הפעלתי סרט ואין סנכרון בין הקול לוידאו. כאשר ביטלתי את הוי מ-cuda אז היה מסונכרן כמו שצריך
אני רוצה להנות מהאצת cuda ולעניות דעתי הכרטיס תומך בזה. מה לעשות? (יכול להיות שבהגדרות coreavc צריך לא לסמן וי באופציה של force vmr או שאין קשר?)
אני משתמש בנגן mpchc , דרייברים מעודכנים אחרונים של כרטיס מסך
יכול להיות שצריך להפעיל משהו בהגדרת כרטיס המסך?
אשמח לקבל עזרתכם
כלומר, אין דרך לפי המפרט שלי לנגן עם cuda בנגן הזה?staticx כתב:ל MPCHC קודקים פנימיים משלו, שלא כוללים COREAVC, אלא אם כן הוספת אותו ידנית [אני מצאתי שזה קצת עושה בעיות]
נסה עם נגן אחר ניטרלי ותבדוק (למשל מדיה פלייר)...
אני מעדיף להישאר עם mpchc
יש פתרון איך לנגן עם cuda accelerate תוך שמירה על סנכרון מדויק?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
mayahaz1, יש נקודה אחרת שכדאי שתקח לתשומת לבך והיא של MPC-HC יש תמיכה מובנית בהאצת פענוח ווידאו בחומרת כרטיס המסך באמצעות DXVA כך שייתכן מאוד שאם זה הנגן המועדף עליך אתה לא צריך בכלל את CoreAVC.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.