פרויקט נישת גבס
לאחר שראיתי כמה עבודות אצל חברים גם לי התחשק...
הפרויקט לקח שבוע, עשיתי אותו לבד, ולא היה לי שום נסיון קודם בעבודה עם גבס.
עבודת החציבה לקחה כיומיים, והגבס כחמישה ימים ברוטו. מעריך שאם היתה לי עזרה של אדם נוסף הזמן היה מתקצר לחצי.
ולמי שתוהה - כן המתקן של הפלזמה לא במרכז, ככה הטכנאי התקין אותה ומסתבר שהיא היתה תלויה ככה בשנה האחרונה, אז העדפתי לא להזיז את המתקן.
הפרויקט לקח שבוע, עשיתי אותו לבד, ולא היה לי שום נסיון קודם בעבודה עם גבס.
עבודת החציבה לקחה כיומיים, והגבס כחמישה ימים ברוטו. מעריך שאם היתה לי עזרה של אדם נוסף הזמן היה מתקצר לחצי.
ולמי שתוהה - כן המתקן של הפלזמה לא במרכז, ככה הטכנאי התקין אותה ומסתבר שהיא היתה תלויה ככה בשנה האחרונה, אז העדפתי לא להזיז את המתקן.
-
- עבודות חציבה - תעלה לכבלים והעברת נקודות חשמל ותקשורת
-
- מסילות
-
- ניצבים...
נערך לאחרונה על ידי mottile ב 12/10/2009 13:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
בהתחשב במחירי העבודות הגבס זה נראה פגז
(רק הצבע לא לטעמי...)
- amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
נראה מעולה.
יש לי שאלה לגבי הנישה של המכשירים עצמם. "חסרה" לי תמונה בין השלב של השלד לבין השלב עם הגבס. האם הוספת חיזוקים כלשהם לחלק התחתון כדי שיוכל להחזיק את משקל המכשירים או ששלד בסיסי מספיק למשקל המכשירים?
יש לי שאלה לגבי הנישה של המכשירים עצמם. "חסרה" לי תמונה בין השלב של השלד לבין השלב עם הגבס. האם הוספת חיזוקים כלשהם לחלק התחתון כדי שיוכל להחזיק את משקל המכשירים או ששלד בסיסי מספיק למשקל המכשירים?
נכון חסרה לי תמונה אחת בסיום השלד. יש למטה למעשה שתי "קופסאות", שמחוברות ביניהן עם מסילות לחיזוק. זה בעצם שני מלבנים שמחוברים למעלה ולמטה. חיזוק נוסף נתתי בכך ששמתי ניצבים כל 30 ס"מ.amirchen כתב:נראה מעולה.
יש לי שאלה לגבי הנישה של המכשירים עצמם. "חסרה" לי תמונה בין השלב של השלד לבין השלב עם הגבס. האם הוספת חיזוקים כלשהם לחלק התחתון כדי שיוכל להחזיק את משקל המכשירים או ששלד בסיסי מספיק למשקל המכשירים?...
מאוד חששתי מנושא המשקל אבל זה יצא ממש חזק.
זה נראה בערך ככה: (הקווים מייצגים מסילות)