מנכ"ל הרשות השנייה: שחקן נוסף יצטרף לערוצים 2 ו-10
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
רפורמה מגוחכת שתביא לקריסת כל שידורי הטלוויזיה בישראל. פשוט מטופש. נו, ככה זה שנותנים למישהו שאין לו מושג בטלוויזיה לנהל דברים.
יותר טוב שיצא לפנסיה.
יותר טוב שיצא לפנסיה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לא הבנתי - ערוץ 10 כמעט קורס - אז יביאו עוד מישהו?
מעניין אותי לשחק משחק הפוך
אנחנו הרי הצרכנים ולא "המוכרים" ולכן האם תוכלו לומר לי מה אנחנו, הצרכנים, מפסידים או יכולים להפסיד מזה שיכנס שחקן נוסף ומזה שישנו קצת את חוקי המשחק?! הסיבות להתנגדות כל אחד מהשחקנים ("המוכרים") הקיימים מן הסתאם ברור ומובן לכולנו (אולי זה אפילו יגרום לסגירת ערוץ כלשהו)! אבל מה "איכפת" לי\לנו הצרכנים מהם?! אני מקווה שאתם לא באמת חושבים שהרפורמה תגרום לקריסת שידורי הטלוויזיה בישראל, או שכן?!
אנחנו הרי הצרכנים ולא "המוכרים" ולכן האם תוכלו לומר לי מה אנחנו, הצרכנים, מפסידים או יכולים להפסיד מזה שיכנס שחקן נוסף ומזה שישנו קצת את חוקי המשחק?! הסיבות להתנגדות כל אחד מהשחקנים ("המוכרים") הקיימים מן הסתאם ברור ומובן לכולנו (אולי זה אפילו יגרום לסגירת ערוץ כלשהו)! אבל מה "איכפת" לי\לנו הצרכנים מהם?! אני מקווה שאתם לא באמת חושבים שהרפורמה תגרום לקריסת שידורי הטלוויזיה בישראל, או שכן?!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מסכים - osherov
מה שכן - אני כבר כ"כ הרבה זמן לא צופה בטלויזיה המסחרית/ הערוץ 1 - שבאמת לא אכפת לי.
מסכנים העניים שצופים רק בערוצים הללו - זה מה יש לי להגיד
מה שכן - אני כבר כ"כ הרבה זמן לא צופה בטלויזיה המסחרית/ הערוץ 1 - שבאמת לא אכפת לי.
מסכנים העניים שצופים רק בערוצים הללו - זה מה יש לי להגיד