העברת ערוצים במדיה סנטר
היי,
שמתי לב שהעברת ערוצים עם השלט של MC , זו משימה די מעיקה כי יש delay מרגע שלוחצים על מספר התחנה ועד שרואים אותה מופיעה על המסך, שזה די הגיוני בהנחה שלכרטיס ה-PVR150 לוקח כמה שניות להמיר את התמונה האנלוגית לדיגיטאלית ולהציג אותה על המסך.
בכל אופן אני שואל , האם יש דרך להתגבר על זה ולגרום לעבודה להיות חלקה יותר ? תודה
שמתי לב שהעברת ערוצים עם השלט של MC , זו משימה די מעיקה כי יש delay מרגע שלוחצים על מספר התחנה ועד שרואים אותה מופיעה על המסך, שזה די הגיוני בהנחה שלכרטיס ה-PVR150 לוקח כמה שניות להמיר את התמונה האנלוגית לדיגיטאלית ולהציג אותה על המסך.
בכל אופן אני שואל , האם יש דרך להתגבר על זה ולגרום לעבודה להיות חלקה יותר ? תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
זה לא רק ה-Delay של כרטיס הטלוויזיה, יש גם את ה-Delay של ה-IR Blaster, שבעצם משדר לממיר את הספרות להעברת הערוץ בקוד זהה לזה של השלט המקורי של הוט.
אתה יכול עקרונית לבחור מהירות העברת ערוצים גבוהה יותר (ב-VMC יש מהיר, בינוני ואיטי) ובתוכנות מדיה סנטר אחרות אתה ממש יכול לשלוט על ההשהייה בין הספרות ברמת המילישניות, אבל אז אתה עלול להוריד את אמינות העברת הערוצים. בעייתי אם אתה מתכנת הקלטות מתוזמנות (דוגמא - הממיר עבר לערוץ 2 במקום 12 כי הוא פיספס את הספרה "1").
אתה יכול עקרונית לבחור מהירות העברת ערוצים גבוהה יותר (ב-VMC יש מהיר, בינוני ואיטי) ובתוכנות מדיה סנטר אחרות אתה ממש יכול לשלוט על ההשהייה בין הספרות ברמת המילישניות, אבל אז אתה עלול להוריד את אמינות העברת הערוצים. בעייתי אם אתה מתכנת הקלטות מתוזמנות (דוגמא - הממיר עבר לערוץ 2 במקום 12 כי הוא פיספס את הספרה "1").
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אני פשוט משתמש בשלט של יס....
אין הגיון להשתמש בשלט של המדיה סנטר במידה ולא רוצים להקליט.
אם אני רוצה להקליט אני חוזר לשלט של המדיה סנטר.
פשוט.
אין הגיון להשתמש בשלט של המדיה סנטר במידה ולא רוצים להקליט.
אם אני רוצה להקליט אני חוזר לשלט של המדיה סנטר.
פשוט.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
גם אם אתה משתמש בשלט של יס , עדיין תראה השהיה של 2-3 שניות על המסך בכגלל ההמרה של הכרטיס, לא ?
נ.ב - mp3lll אני עדיין מחכה לתשובה ממך בפוסט הזה :
http://www.hometheater.co.il/vt95888
בזמנך הפנוי
נ.ב - mp3lll אני עדיין מחכה לתשובה ממך בפוסט הזה :
http://www.hometheater.co.il/vt95888
בזמנך הפנוי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אצלי הממיר מחובר במקביל גם ישירות לטלוויזיה, וכשאני סתם רוצה לעשות זאפינג מהיר, אני פשוט עובר לטלוויזיה. אני כמובן מפסיד את יכולות ה-PVR (עצירה באמצע, הליכה אחורה וכו). אם אתה מתחיל לצפות באופן רציף בתוכנית כלשהי ללא זאפינג, אפשר לחזור למדיה סנטר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
כן , זו נשמעת לי האופציה הכי שפויה.pixies כתב:אצלי הממיר מחובר במקביל גם ישירות לטלוויזיה, וכשאני סתם רוצה לעשות זאפינג מהיר, אני פשוט עובר לטלוויזיה. אני כמובן מפסיד את יכולות ה-PVR (עצירה באמצע, הליכה אחורה וכו). אם אתה מתחיל לצפות באופן רציף בתוכנית כלשהי ללא זאפינג, אפשר לחזור למדיה סנטר....