בדיקת מהירות בחו"ל:

נראה טוב לא ? אז זהו שממש לא...

לא נעים לי להגיד, אבל מאז המעבר ל NGN לפני כמה חודשים אני לא משלם כלום. בגלל כמות התקלות בזק מזכים אותי מדי חודש בכל התשלום, כולל קו הטלפוןShayosef כתב:jpost , מגניבאפילו שזה עדיין לא בידיוק זה.
כמה אתה משלם אם יורשה לי ?...
אולי אתה מייצר את התקלות האלה על מנת להמשיך לא לשלםjpost כתב:לא נעים לי להגיד, אבל מאז המעבר ל NGN לפני כמה חודשים אני לא משלם כלום. בגלל כמות התקלות בזק מזכים אותי מדי חודש בכל התשלום, כולל קו הטלפוןShayosef כתב:jpost , מגניבאפילו שזה עדיין לא בידיוק זה.
כמה אתה משלם אם יורשה לי ?......

אתה רואה את השפיצים בגרף, מייד לאחר מכן מערכת ההגבלה נכנסת לפעולה.osherov כתב:לא טוב![]()
![]()
![]()
גם לי, כמו לעופר, נראה שאולי הגעת לגבול (או מגבלה) של GN
נסה אולי להוריד קבצים ממקורות אחרים
25Mbps קצב ממוצע!!!
אתה מוריד קובץ של 1GB מ GN ב 5 דקות ו 20 שניות!!!...

COOLjpost כתב:לא נעים לי להגיד, אבל מאז המעבר ל NGN לפני כמה חודשים אני לא משלם כלום. בגלל כמות התקלות בזק מזכים אותי מדי חודש בכל התשלום, כולל קו הטלפוןShayosef כתב:jpost , מגניבאפילו שזה עדיין לא בידיוק זה.
כמה אתה משלם אם יורשה לי ?......

תאמת, בדר"כ אין לי הרבה מילים טובות על בזק אבל התחברתי מעט אחריך ל NGN 15 בזמנו אם אתה זוכר,לקח קצת זמן עד שהקו באמת עבד על 15 אמיתי אבל מאז טאץ' ווד אין לי שום בעיות לא באינטרנט ולא בקו טלפון.jpost כתב:COOL, אבל תתרגלו ל NGN:
- מרימים את קו הטלפון ואין צליל חיוג, כמה פעמים ביום, כמעט כל יום.
- מחייגים או עונים לשיחה, ואין שמע בשני הצדדים.
- סל המודמים בארון נתקע, לא ניתן להתחבר לאינטרנט למרות שהמודם מסונכרן, וצריך להמתין לטכנאי שיעשה לו Reset.
- שירותים שונים על קו הטלפון לא עובדים.
- לא ניתן לחייג למספרים מסוימים.
ועוד.......

יכול להיות, דיברתי איתם כרגע בנוגע ל 30 מגה, עדיין טיפה יקר עבורי, כדאי שאסכים לשלם יותר מ 400 ש"ח בחודש רק עבור התשתית אני צריך להיות עם ילדים שעזבו את הבית והמון זמן חופשי לכל התוכן שאוריד ופיגמ'ה סופר נוחהjpost כתב:Shayosef, אולי זה תלוי בציוד.
הבנתי שלבזק שלושה ספקי ציוד שונים ברחבי הארץ לפי אזור.
באזור שלי נאמר לי שהציוד הוא של נוקיה סימנס....
jpost, אתה קצת ממהר להסיק מסקנות ויש כמה אי דיוקים.בבזק יש 4 מערכות שונות לאכיפת המהירות (בשונה מהוט שלהם מערכת אחת):
1) מהירות הסנכרון של המודם
2) הגבלה בסל המודמים עצמו
3) הגבלה ברשת של בזק (infranet ?)
4) הגבלה של ספק האינטרנט...