תקלה בPS3 ?
קודם כל שלום,
לפני כחודש וחצי קניתי PS3 וכבר זמן מה אני נמצא בפורום כ "מאזין חופשי".
רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתופעה הבאה:
לפני כשבוע-שבועיים הPS3 החל להתקע לזמן קצר( פחות משנייה לפי דעתי) בעת מעבר בין תפריטים במשחקים או בעת טעינת קטעי וידאו במשחקים (nba 2k9 , gta IV ), כאשר לפני כן הכל היה רץ יותר חלק.
ההשהיה שלעצמה לא פוגמת בצורה קריטית במשחק, אבל השאלה היא האם זו תחילתה של הדרדרות.
חשבתי אולי לפרמט את הPS3, אבל לא נראה לי שזה יעזור.
לפני כחודש וחצי קניתי PS3 וכבר זמן מה אני נמצא בפורום כ "מאזין חופשי".
רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתופעה הבאה:
לפני כשבוע-שבועיים הPS3 החל להתקע לזמן קצר( פחות משנייה לפי דעתי) בעת מעבר בין תפריטים במשחקים או בעת טעינת קטעי וידאו במשחקים (nba 2k9 , gta IV ), כאשר לפני כן הכל היה רץ יותר חלק.
ההשהיה שלעצמה לא פוגמת בצורה קריטית במשחק, אבל השאלה היא האם זו תחילתה של הדרדרות.
חשבתי אולי לפרמט את הPS3, אבל לא נראה לי שזה יעזור.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
האם המכשיר שלך מאוורר כמו שצריך? המכשיר לא אוהב לשבת במדפים צפופים וסגורים.
האם זה קורה מיד עם תחילת המשחק או שרק לאחר כמה דקות ארוכות של משחק? (זאת בעצם שאלה שתומכת בחימום המכשיר).
האם זה קורה מיד עם תחילת המשחק או שרק לאחר כמה דקות ארוכות של משחק? (זאת בעצם שאלה שתומכת בחימום המכשיר).
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
הוא נמצא במקום די מאוורר (כוננית של איקאה שפתוחה מאחורה גם), ולפי דעתי יש לו גם מספיק מקום בצדדים.nadavck כתב:האם המכשיר שלך מאוורר כמו שצריך? המכשיר לא אוהב לשבת במדפים צפופים וסגורים.
האם זה קורה מיד עם תחילת המשחק או שרק לאחר כמה דקות ארוכות של משחק? (זאת בעצם שאלה שתומכת בחימום המכשיר)....
התקיעות הקטנות האלה מופיעות בכל שלבי המשחק.
אולי היום אני אנסה לשים אותו במקום שאין בו מחיצות משמאל ומימין..
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73310
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3163 פעמים
אם רכשת אותו בארץ - ממש אחריות.
- Huber
- חבר במועדון HT

אם יש תקלה במכשיר (וזה בהחלט נשמע כתקלה אם הבנתי נכון את מה שתיארת) - אחריות היא האופציה ראשונה, לא האחרונה, אני לא מאמין שזה משהו שתוכל לתקן לבד.
ברור.לא חשבתי לרגע לפתוח אותו. פשוט אני לא רוצה ללכת סתם על משהו שאני אפילו לא בטוח בו, כי כמו שאמרתי ה"תקיעות" הן ממש מינימליות ולא פוגעות בחווית המשחק עצמו. מדובר על במקרה של טעינת סרטים או למשל הילוכים חוזרים אז יש חלקיק שנייה שזה נראה כאילו הוא "מתאמץ" ונתקע טיפה.Huber כתב:אם יש תקלה במכשיר (וזה בהחלט נשמע כתקלה אם הבנתי נכון את מה שתיארת) - אחריות היא האופציה ראשונה, לא האחרונה, אני לא מאמין שזה משהו שתוכל לתקן לבד....
עוד שאלה היא האם במקרה של החלפה אתה מקבל חדש או משומש.
- Huber
- חבר במועדון HT

אם ככה קשה לי להבין מהתיאור שלך אם זו תקלה או שזה פשוט ההתנהגות ה"טיבעית" של המכשיר. יצא לך להשוות את זה למכשיר אחר? מאפא אתה - אולי תוכל לגשת לאחד מחברי הפורום לבדוק אולי זו לא תופעה חריגה ואולי זה לא משהו שמצריך תיקון/החלפה.
לגבי מה מקבלים במימוש אחריות - אנחנו לא הכתובת הנוכנה, למה שלא תברר בישפאר?
לגבי מה מקבלים במימוש אחריות - אנחנו לא הכתובת הנוכנה, למה שלא תברר בישפאר?
לא חשבתי שאתם הכתובת, פשוט חשבתי שאולי מישהו מכיר מישהו או התנסה במקרה כזה בעצמו.Huber כתב:אם ככה קשה לי להבין מהתיאור שלך אם זו תקלה או שזה פשוט ההתנהגות ה"טיבעית" של המכשיר. יצא לך להשוות את זה למכשיר אחר? מאפא אתה - אולי תוכל לגשת לאחד מחברי הפורום לבדוק אולי זו לא תופעה חריגה ואולי זה לא משהו שמצריך תיקון/החלפה.
לגבי מה מקבלים במימוש אחריות - אנחנו לא הכתובת הנוכנה, למה שלא תברר בישפאר?...
כרגע אני בחיפה, כשאני אחזור לבית של ההורים אני אבדוק את זה אצל PS3 של חבר.
תודה על העזרה.
- Huber
- חבר במועדון HT

בכיף. תעדכן אחרי הבדיקה אצל החבר - אני סקרן.