התלבטות לגבי ה-Sony KDL32S5500 ושאלה כללית לגבי חנויות חשמל

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Matan20 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אז ככה, אני די הייתי סגור על הטלויזיה הזאת אחרי שהחלטתי לרדת מעניין ה-FULL HD ב-32 אינץ'.
ממש רציתי להזמין אותה, קראתי עליה מלא ביקורות טובות אבל אז הלכתי לטרקלין חשמל והאיכות הייתה פשוט זועה. משהו מסריח ביותר כאילו הטלויזיה בכלל לא מכוונת או משהו.
המוכר שם היה נראה די חסר ניסיון ובור בצורה ממש מפחידה בכל הקשור ל-LCD וכששאלתי אותו לגבי זה הוא עוד אמר לי "ככה אתה תראה פחות או יותר".
לאחר מכן הוא העביר לשידורי HD ואז כמובן האיכות יותר השתפרה אך עדיין לא נראתה מצויינת.
השאלה שלי היא האם בגלל שזה בחנות אז זה דופק את האיכות? יש איזה קטע שיש שם הרבה טלויזיות או משהו, לא?

ואם יש מישהו עם ניסיון עם הטלויזיה הזאת בכלל אליפות עולם.

תודה רבה חברים.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

Re: התלבטות לגבי ה-Sony KDL32S5500 ושאלה כללית לגבי חנויות ח

שליחה #2 

Matan20 כתב:אז ככה, אני די הייתי סגור על הטלויזיה הזאת אחרי שהחלטתי לרדת מעניין ה-FULL HD ב-32 אינץ'.
ממש רציתי להזמין אותה, קראתי עליה מלא ביקורות טובות אבל אז הלכתי לטרקלין חשמל והאיכות הייתה פשוט זועה. משהו מסריח ביותר כאילו הטלויזיה בכלל לא מכוונת או משהו.
המוכר שם היה נראה די חסר ניסיון ובור בצורה ממש מפחידה בכל הקשור ל-LCD וכששאלתי אותו לגבי זה הוא עוד אמר לי "ככה אתה תראה פחות או יותר".
לאחר מכן הוא העביר לשידורי HD ואז כמובן האיכות יותר השתפרה אך עדיין לא נראתה מצויינת.
השאלה שלי היא האם בגלל שזה בחנות אז זה דופק את האיכות? יש איזה קטע שיש שם הרבה טלויזיות או משהו, לא?

ואם יש מישהו עם ניסיון עם הטלויזיה הזאת בכלל אליפות עולם.

תודה רבה חברים.
...
Matan20
שלום לך .

הסוני s-5500 מסך מעולה . לכן גש לעוד חנויות שיש ברשותם את המסך ותבחן אותו מחדש .

בהצלחה . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

עומר04
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

משהו מבחינת הכיול בחנות היה על הפנים.
לך לחנות אחרת להתרשמות נוספת

mr_dish
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 735
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #4 

:oops:

קניתי את המסך הזה לפני חודשיים, בעיקר לצפיה בתוכני SD של YES ואני יכול להצהיר בשבועה - זהו מסך מעולה שבמעולים ! גם יכולות הכיול שלו, גם הממשק הפשוט וכמובן - האחריות הרחבה שמוענקת לו...זו קניה בראש הכי שקט שתוכל לבצע.

ביג-בוס
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
קיבל תודות: 1 פעם

הסוני-s--אכן מעולה!

שליחה #5 

אכן כן הסוני הזאת ממש מעולה- אני ראיתי שיש לה ממש איכות תמונה יותר חדה ואיכותית ,ביחס למכשירים אחרים שהיו על הקיר .נראה לי שארכוש 2 מכשירים כאלו 32" לחדרי השינה-לפינת טלויזיה רכשתי פיליפס 37"-דגם 8404.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”