החוליה החלשה במערכת הסטריאו
שאלה למוממחים :
מפאת בעיות תקציב החלטתי לחזק כל פעם חלק אחר במערכת ברשותי
רמקולים B&W 310 רסיבר סנסוי rz3700 וקומקט דיסק ישן של קנווד בהנחה שגם כבלים אני צריך לשדרג
מהי החוליה החלשה שאני צריץ להחליף קודם?
תודה
מפאת בעיות תקציב החלטתי לחזק כל פעם חלק אחר במערכת ברשותי
רמקולים B&W 310 רסיבר סנסוי rz3700 וקומקט דיסק ישן של קנווד בהנחה שגם כבלים אני צריך לשדרג
מהי החוליה החלשה שאני צריץ להחליף קודם?
תודה
כמה אתה מוכן להשקיע פר מרכיב?
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
הייתי אומר כי רמקולים, אבל לא בטוח כי 1000 ש"ח יספיק
אם הרסיבר סנסואי הוא ישן מאוד , אזי הוא לא הבעיה לענ"ד . בזמנו היו להם רסיברים די מוצלחים , תבדוק בפורום של וינטאג,
לגבי הרמקולים , אני בהחלט מסכים עם מיכאל ש1000 ש"ח לא יתנו לך כמעט כול שיפור , גם לא ביד שניה . אז או שתחליט לקחת את כול התקציב לרמקולים , או שתשדרג את הקומפקט .
ובמקרה האחרון אתה צריך להחליט אם אתה הולך על סאונד מהמחשב , שאז בהתחלה הייתי קונה סטרימר , או שאתה רוצה מדיה פיסית דהיינו נגן
מה שלא תחליט שיהיה בהצלחה
לגבי הרמקולים , אני בהחלט מסכים עם מיכאל ש1000 ש"ח לא יתנו לך כמעט כול שיפור , גם לא ביד שניה . אז או שתחליט לקחת את כול התקציב לרמקולים , או שתשדרג את הקומפקט .
ובמקרה האחרון אתה צריך להחליט אם אתה הולך על סאונד מהמחשב , שאז בהתחלה הייתי קונה סטרימר , או שאתה רוצה מדיה פיסית דהיינו נגן
מה שלא תחליט שיהיה בהצלחה
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
RZ של סאנסוי זה באמת לא וינטאג',ורחוק ממה שהיה לסאנסוי בעבר.קודם תחליף אותו במגבר אחר.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
truejoker כתב:אם הרסיבר סנסואי הוא ישן מאוד , אזי הוא לא הבעיה לענ"ד . בזמנו היו להם רסיברים די מוצלחים , תבדוק בפורום של וינטאג,
מה שלא תחליט שיהיה בהצלחה...