סנטר
רצוי מאוד אותה סידרה כדי שגוון הצליל יהיה זהה והומגני בן הרמקולים ולא יקרה מיקרה שערוץ הסנטר יהיה בעל גוון צליל שונה ואז חויית הצפיה תיפגע.
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
אלי -במקרה שלך נסה גם את הסנטר סיסי 370
הוא פשוט מצוין וקל לדחוף אותו.
כמובן שרצוי מאותה סדרה אבל כאן יתכן וה370 יתן תשובה לא פחות טובה והרבה פחות יקרה.
היו לי את הסטודיו 40 עם סנטר הרפרנס אבל צריך פאוור חזק כדי לדחוף אותו.
ישראל
כמובן שרצוי מאותה סדרה אבל כאן יתכן וה370 יתן תשובה לא פחות טובה והרבה פחות יקרה.
היו לי את הסטודיו 40 עם סנטר הרפרנס אבל צריך פאוור חזק כדי לדחוף אותו.
ישראל
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
גם לי יש, סנטר מעולה!
אף שהוא אינו משודך לרמקולים של פאראדיים, אבל קרוב מספיק לטעמי.
אף שהוא אינו משודך לרמקולים של פאראדיים, אבל קרוב מספיק לטעמי.
מהו ההבדל בין ה-CC-370 וה-CC470?
ככל הידוע לי ה-370 כבר אינו נמצא בקו היצור. האם אכן ה370 "נשמע" טוב יותר? ואם כן באילו מובנים?
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
מה שערב לאוזניים זה מה שחשוב.Eli49 כתב:ברשותי רמקולים קידמיים Studio 40 של פראדיים. האם יש כלל חשיבות שהסנטר יהיה מאותה חברה ומאותה סידרה של ה-Studio, או מה שערב לאוזניים (מכל חברה שהיא) זה מה שחשוב?...
חשוב גם שלא יקלקל. אני מכיר שני מקרים של ניסוי סנטר שונה מזוג הקדמיים.
אצל חבר, התאימו לזוג מאגיס, סנטר של B&W, וביפולריים אחורים של JMLAB. נשמע כמעט כמו אותה סדרה. שילוב מעולה, ומדהים.
אצלי הבאתי על זוג פאראדיגם מוניטור 5, סנטר S6C של טאנוי. שיפור הצליל ב- SACD היה די בולט, לכן לאחר זמן קצר הומרו המוניטורים ל- S8LR של טאנוי.
המסקנה - או להתאים, או לשפר. ואפשר למצוא סדרה או אפילו יצרן אחרים שמתאימים, זה כל הכיף לפעמים.