מבקש המלצות על תוכנות ל-HTPC חדש
-
eitangabay
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 250
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום,
לאחר קניית HTPC אבקש המלצות על התוכנות אותם יש להתקין.
ה-HTCP שלי מיועד רק לתכני FHD ואני מעוניין להשתמש ב-Media Center.
האם להתקין Vista או 7? 64 או 32?
מהם הקודקים המינימלים שאותם מומלץ להתקין?
תודה על העזרה.
לאחר קניית HTPC אבקש המלצות על התוכנות אותם יש להתקין.
ה-HTCP שלי מיועד רק לתכני FHD ואני מעוניין להשתמש ב-Media Center.
האם להתקין Vista או 7? 64 או 32?
מהם הקודקים המינימלים שאותם מומלץ להתקין?
תודה על העזרה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
דעתי האישית - ויסטה 32 ביט, והתקנה על פי המדריך לסדר הפעלה מומלץ בראש הפורום (צריך רק דרייברים וקודקים, ואת התוסף המצויין Media Control אם תעבוד עם המדיה סנטר של מיקרוסופט).
הרבה כאן עשויים לחלוק עלי ולהמליץ על 7, כמובן ב-32 ביט. עליו צריך להתקין רק את חבילת הקודקים של SHARK007.
הרבה כאן עשויים לחלוק עלי ולהמליץ על 7, כמובן ב-32 ביט. עליו צריך להתקין רק את חבילת הקודקים של SHARK007.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
eitangabay
-
- חבר פעיל מאוד

האם עם SHARK007 אפשר להציג תרגום בעברית ?pixies כתב:דעתי האישית - ויסטה 32 ביט, והתקנה על פי המדריך לסדר הפעלה מומלץ בראש הפורום (צריך רק דרייברים וקודקים, ואת התוסף המצויין Media Control אם תעבוד עם המדיה סנטר של מיקרוסופט).
הרבה כאן עשויים לחלוק עלי ולהמליץ על 7, כמובן ב-32 ביט. עליו צריך להתקין רק את חבילת הקודקים של SHARK007....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בוודאי.
דעתי האישית בלבד - מנסיון על HTPC חדש:
7 - 64bit , עובד מצויין ולא נתקלתי באף בעיה עד היום (למעט התקנת NetLimiter, שגם את זה אפשר לסדר עם קצת התעסקות).
כמו כן, קח בחשבון שעם 32bit, התמיכה בזכרון 4GB קצת בעייתית (תלוי בסטאפ של המערכת שלך).
7 - 64bit , עובד מצויין ולא נתקלתי באף בעיה עד היום (למעט התקנת NetLimiter, שגם את זה אפשר לסדר עם קצת התעסקות).
כמו כן, קח בחשבון שעם 32bit, התמיכה בזכרון 4GB קצת בעייתית (תלוי בסטאפ של המערכת שלך).
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
ידידי pixies, אני חושב שצריך לזנוח את ויסטה, ולהציע לאנשים או XP או 7, אשר הוכיחה את עליונותה מעבר לכל ספק.
קטע מ"ואללה":
קטע מ"ואללה":
למי כדאי לשדרג?
אם יש לכם מחשב שמריץ ויסטה, מומלץ לכם לשדרג. נקודה. ברמת הדברים הגדולים והקטנים כאחד, 7 טובה יותר. היא כבר כעת מערכת הפעלה יציבה יותר, והיא גורמת לנו לחזור בנו מהכלל הוותיק שלא להתקין מערכות הפעלה חדשות של מיקרוסופט עד העדכון הגדול הראשון....
וואלה נכוןstaticx כתב:ידידי pixies, אני חושב שצריך לזנוח את ויסטה, ולהציע לאנשים או XP או 7, אשר הוכיחה את עליונותה מעבר לכל ספק.
קטע מ"ואללה":למי כדאי לשדרג?
אם יש לכם מחשב שמריץ ויסטה, מומלץ לכם לשדרג. נקודה. ברמת הדברים הגדולים והקטנים כאחד, 7 טובה יותר. היא כבר כעת מערכת הפעלה יציבה יותר, והיא גורמת לנו לחזור בנו מהכלל הוותיק שלא להתקין מערכות הפעלה חדשות של מיקרוסופט עד העדכון הגדול הראשון.......
ויסטה צורך המון משאבים מן המערכת, גם אם יש לך מחשב חזק מאוד, עדיף להתקין WINDOWS 7.
אם אני לא טועה, המדיה סנטר שלו תומך כל כרטיס טלוויזיה (גם זולים מניסיון), לעומת הVMC/XP-MCE,
שתמכו רק בכאלה מאושרים למדיה סנטר (ואם כבר מדברים, גם יקרים הרבה יותר.)
-
eitangabay
-
- חבר פעיל מאוד

ומה אתם אומרים? עדיף 64BIT או 32BIT של Windows 7 ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

staticx, אתה צודק עבור HTPC לנגינת תכנים בלבד. מאז ש-SHARK007 פתר את בעיית הקודקים השתלטנים הפנימיים של מיקרוסופט, אין שום בעייה ללכת על מערכת ההפעלה הזו.
הבעייה עם ווינדוס 7 היא שמי שרוצה להשתמש ב-7MC להקלטות, הוא יצטרך להתמודד עם פורמט הקלטות חדש של מיקרוסופט (WTV), שלא ניתן לנגינה כמעט באף מזרימדיה או מחשב שיש עליו מערכת הפעלה שהיא ויסטה SP1 ומטה (הם לא טרחו לספק קודק עבור מערכות הפעלה ישנות יותר). גם MCEBuddy (תוכנה לדחיסת הקלטות) לא תומך עדיין בגירסתו המלאה בפורמט הזה. כמו כן, ה-MegaEPG (תוכנה חלופית ל-EPG, חשובה במיוחד עבור מנויי הוט) לא תומכת עדיין ב-7MC.
כמובן שאם לא עובדים עם 7MC אלא עם תוכנה חלופית כמו GBPVR או SageTV, או אם הקלטות בכלל לא מעניינות את בעל ה-HTPC, אז בהחלט אפשר ללכת על ווינדוס 7.
הבעייה עם ווינדוס 7 היא שמי שרוצה להשתמש ב-7MC להקלטות, הוא יצטרך להתמודד עם פורמט הקלטות חדש של מיקרוסופט (WTV), שלא ניתן לנגינה כמעט באף מזרימדיה או מחשב שיש עליו מערכת הפעלה שהיא ויסטה SP1 ומטה (הם לא טרחו לספק קודק עבור מערכות הפעלה ישנות יותר). גם MCEBuddy (תוכנה לדחיסת הקלטות) לא תומך עדיין בגירסתו המלאה בפורמט הזה. כמו כן, ה-MegaEPG (תוכנה חלופית ל-EPG, חשובה במיוחד עבור מנויי הוט) לא תומכת עדיין ב-7MC.
כמובן שאם לא עובדים עם 7MC אלא עם תוכנה חלופית כמו GBPVR או SageTV, או אם הקלטות בכלל לא מעניינות את בעל ה-HTPC, אז בהחלט אפשר ללכת על ווינדוס 7.
-
eitangabay
-
- חבר פעיל מאוד

כלומר אני לא אוכל להקליט מהוט עם PVR150 עם Media Center עם Windows 7?pixies כתב:staticx, אתה צודק עבור HTPC לנגינת תכנים בלבד. מאז ש-SHARK007 פתר את בעיית הקודקים השתלטנים הפנימיים של מיקרוסופט, אין שום בעייה ללכת על מערכת ההפעלה הזו.
כמובן שאם לא עובדים עם 7MC אלא עם תוכנה חלופית כמו GBPVR או SageTV, או אם הקלטות בכלל לא מעניינות את בעל ה-HTPC, אז בהחלט אפשר ללכת על ווינדוס 7....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בהוט יהיו חסרים לך כמה ערוצים מרכזיים בלוח המשדרים. תוכל כמובן לתכנת ידנית הקלטות.
-
eitangabay
-
- חבר פעיל מאוד

כן, אני רואה שחסרים לי מספר ערוצים...pixies כתב:בהוט יהיו חסרים לך כמה ערוצים מרכזיים בלוח המשדרים. תוכל כמובן לתכנת ידנית הקלטות....
כלומר אני לא אוכל להקליט מאותם ערוצים שאני לא רואה כמובן, אבל מהאחרים אין שום בעיה לתכנן הקלטת סדרות או שידורים עתידיים כל שהם (עם MC7)?
כמו כן SageTV או GBPVR לא עובדים עם 7 ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אתה כן יכול להקליט מהערוצים החסרים, אבל בעזרת תכנות הקלטה ידני - אתה מציין מספר ערוץ, תאריך, שעת התחלה, שעת סיום ושם לקובץ ההקלטה.
עד כמה שידוע לי, התוכנות האחרות עובדות בלי בעייה על ווינדוס 7 של 32 ביט. לא יודע לגבי 64 ביט.
עד כמה שידוע לי, התוכנות האחרות עובדות בלי בעייה על ווינדוס 7 של 32 ביט. לא יודע לגבי 64 ביט.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
בעצם אנו דוחים פה את הבלתי נמנע לא? באיזהו שלב, או המשתמשים או היצרניות יצטרכו לתמוך בפורמט החדש (איך זה שאין לזה עדיין עדכון?)pixies כתב: הבעייה עם ווינדוס 7 היא שמי שרוצה להשתמש ב-7MC להקלטות, הוא יצטרך להתמודד עם פורמט הקלטות חדש של מיקרוסופט (WTV), שלא ניתן לנגינה כמעט באף מזרימדיה או מחשב שיש עליו מערכת הפעלה שהיא ויסטה SP1 ומטה (הם לא טרחו לספק קודק עבור מערכות הפעלה ישנות יותר). גם MCEBuddy (תוכנה לדחיסת הקלטות) לא תומך עדיין בגירסתו המלאה בפורמט הזה. כמו כן, ה-MegaEPG (תוכנה חלופית ל-EPG, חשובה במיוחד עבור מנויי הוט) לא תומכת עדיין ב-7MC....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מניח שבסופו של דבר תהיה תמיכה, אבל בינתיים זה עונש עונש.
אפשר בינתיים לעבוד עם GBPVR במקום 7MC על ווינדוס 7. מכינה קבצי MPG סטנדרטיים, והכל עובד כמו שצריך.
אפשר בינתיים לעבוד עם GBPVR במקום 7MC על ווינדוס 7. מכינה קבצי MPG סטנדרטיים, והכל עובד כמו שצריך.
-
eitangabay
-
- חבר פעיל מאוד

באופן כללי האם יש עדיפות או יכולות טובות יותר ל GBPVR או ל SageTV מאשר ל W7 ?
ללא קשר ללוח המשדרים.
ללא קשר ללוח המשדרים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, בעיקר באפשרות גמישה לקבוע איכות הקלטה, יציבות יחסית וכו.
עיצוב התוכנות פחות יפה מה-7MC.
עיצוב התוכנות פחות יפה מה-7MC.
-
eitangabay
-
- חבר פעיל מאוד

כלומר בנושאים שקשורים בהקלטות מ-TV בלבד?pixies כתב:כן, בעיקר באפשרות גמישה לקבוע איכות הקלטה, יציבות יחסית וכו.
עיצוב התוכנות פחות יפה מה-7MC....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בעיקר, כן.