בעיה בחיבור אופטי לרסיבר- עזרה בבקשה...
קניתי רסיבר של Denon מדגם AVR-1509. ניסיתי לחבר את הלפטופ שלי
עם כבל אופטי לכניסה האופטית של הרסיבר אבל לא שומעים שום דבר.
וידאתי שיש אור בקצה השני של הסיב ושהכל מחובר כמו שצריך.
שיניתי את הגדרת ה-Input ברסיבר כך שהכניסה האופטית תהיה פעילה (ניסיתי לשנות את ההגדרות כל פעם
למשהו אחר: DVD, AUX, TV) שום דבר לא עזר. חזרתי על הפעולה גם בחיבור האופטי השני ברסיבר.
חשבתי שהנגן במחשב לא מוגדר כמו שצריך, אבל אפילו כשאני עושה TEST בהגדרות היציאה הדיגיטלית
אני רואה את הבר עולה במחשב אבל לא שומעים כלום. כיביתי את הרסיבר והדלקתי אותו כשיש סרט מופעל ברקע
והגדרות הרסיבר על AUTO, אבל אחרי האתחול מופיע Analog בתצוגה ולא Digital.
ניסיתי גם לחבר במקום הלפטופ נגן DVD (משהו פשוט אמנם אבל עם יציאה אופטית) ושיניתי את הגדרות
הסאונד הדיגיטלי ל-S/PDIF-PCM וגם ניסיתי S/PDIF-RAW אבל עדיין לא שומעים כלום ברסיבר.
מישהו יכול לעזור לי להבין מה אני מפספס? האם זה אומר שיש תקלה ברסיבר?
עם כבל אופטי לכניסה האופטית של הרסיבר אבל לא שומעים שום דבר.
וידאתי שיש אור בקצה השני של הסיב ושהכל מחובר כמו שצריך.
שיניתי את הגדרת ה-Input ברסיבר כך שהכניסה האופטית תהיה פעילה (ניסיתי לשנות את ההגדרות כל פעם
למשהו אחר: DVD, AUX, TV) שום דבר לא עזר. חזרתי על הפעולה גם בחיבור האופטי השני ברסיבר.
חשבתי שהנגן במחשב לא מוגדר כמו שצריך, אבל אפילו כשאני עושה TEST בהגדרות היציאה הדיגיטלית
אני רואה את הבר עולה במחשב אבל לא שומעים כלום. כיביתי את הרסיבר והדלקתי אותו כשיש סרט מופעל ברקע
והגדרות הרסיבר על AUTO, אבל אחרי האתחול מופיע Analog בתצוגה ולא Digital.
ניסיתי גם לחבר במקום הלפטופ נגן DVD (משהו פשוט אמנם אבל עם יציאה אופטית) ושיניתי את הגדרות
הסאונד הדיגיטלי ל-S/PDIF-PCM וגם ניסיתי S/PDIF-RAW אבל עדיין לא שומעים כלום ברסיבר.
מישהו יכול לעזור לי להבין מה אני מפספס? האם זה אומר שיש תקלה ברסיבר?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
עדכון...
הלכתי לחבר לבדוק את הכבל עם המערכת שלו: Yamaha HTR-6130 בחיבור ל-PS3 ולמחשב נייד.
הגדרנו את הרסיבר שיקבל INPUT נכון וגם את ה-PS שיוציא סאונד בכל הערוצים ועדייין לא עבד.
נראה שהסיב לא תקין, אבל האם הגיוני שיש אור בקצה הכבל והוא לא תקין?
מדובר בכבל חדש...
הגדרנו את הרסיבר שיקבל INPUT נכון וגם את ה-PS שיוציא סאונד בכל הערוצים ועדייין לא עבד.
נראה שהסיב לא תקין, אבל האם הגיוני שיש אור בקצה הכבל והוא לא תקין?
מדובר בכבל חדש...