ניסיתי לחפש בגוגל מידע ולא הצלחתי. תיאורטית הם צדקו, הוא אמור להיתמך ב PS3, לפחות בפעולות הבסיסיות שלו (יכול להיות שהמקשים המיוחדים וה FORCE FEEDBACK לא יעבדו). אם אתה מקבל PS3 ויש לך את ההגה, למה שלא תתנסה ותדווח לנו?
ד"א - בחלק מהמוצרים שלהם רשום בפירוש שזה גם וגם ככה ש"על הנייר" זה נראה מבטיח:
תודה ידידי על העזרה.
מכיון שהניסיון שלי עם PS3 הוא מועט מאוד, השאלה היא האם פשוט מחברים וזהו או שהוא צריך להוריד איזה "דרייבר" או משהו.
איך עובד העיניין של חיבור התקנים חיצוניים?
מחברים וזהו - זה מה שיפה בקונסולה לעומת מחשב (אין דרייברים, אין כמעט באגים במשחקים ובאלו שיש הם נפתרים במהירות שיא ובקלילות, אין בעיות תאימות חומרה וכו). נשמח לדיווח
מרטין - אם תרצה, אוכל להשאיל לך את ה-GT5P שלי ותוכל לבדוק... מחברים את ההגה, מדליקים את המכשיר ומעלים את המשחק - או שעובד או שלא - רק חשוב לנסות בשני חיבורי ה-USB (או ב-4 אם זה מכשיר תומך)
MartinHSabag כתב:תודה חברים !
אני אנסה בהקדם...אני חם על המשחק הזה, למרות שאני לא יודע מתי בדיוק אני אשחק בזה....נו טוב, הלכו מעט שעות השינה שנשארו לי...
...
מרטין, מאז שיש לי את ה-G 25, אישתי לא מזהה אותי, היא נבהלת כשאני יוצא מהחדר
משחק מדהים
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140
מרטין - כדאי לבדוק/לוודא:
חיברת אותו ל-USB לפני שהדלקת את המכשיר?
האם ההגה הגיב באיזה שהיא צורה או שהיה "מת"?
איפה בדקת אם הוא עובד - במשחק או בתפריטים הראשיים של ה-PS3? אם בתפריטים אז עד כמה שאני זוכר זה לא טוב, אני חושב אתה חייב להיכנס למשחק.
1. חיברתי אותו באמצעות מאריך USB.
2. חיברתי אותו כשהמכשיר היה מכובה ואז הדלקתי אותו.
3. בתפריטים הוא לא הגיב בכלל.
4. מכיון שהוא FF אז הוא היה "קשיח" כלומר, המנוע שלו עבד.
5. גם בתוך המשחק הכפתורים שעל ההגה לא הגיבו בכלל וכנ"ל תוך כדי הנהיגה עצמה.