YESMAX למקרן
אני מעונין לחבר את ה ממרי לפנאסוניק AE900.
אני מתלבט בין שתי אפשרויות:
1. העברת כבל SCART באורך 10 מטר.
2. המרת האות לקומפוננט ומיתוגו דרך המגבר.
האופציה השניה נראית יותר פשוטה מכיוון שהיא חוסכת העברת כבל נוסף למקרן. מבחינת מחיר, אני מניח שכבל SCART באורך כזה לא עולה הרבה פחות מ 390 ש"ח (מחיר טרנסקודר באתר).
השאלה היא לגבי האיכות, האם אני מפסיד משהו מהשימוש בטרנסקודר, מידע סנכרון או משהו כזה? האם יש ירידה באיכות התמונה?
אני מתלבט בין שתי אפשרויות:
1. העברת כבל SCART באורך 10 מטר.
2. המרת האות לקומפוננט ומיתוגו דרך המגבר.
האופציה השניה נראית יותר פשוטה מכיוון שהיא חוסכת העברת כבל נוסף למקרן. מבחינת מחיר, אני מניח שכבל SCART באורך כזה לא עולה הרבה פחות מ 390 ש"ח (מחיר טרנסקודר באתר).
השאלה היא לגבי האיכות, האם אני מפסיד משהו מהשימוש בטרנסקודר, מידע סנכרון או משהו כזה? האם יש ירידה באיכות התמונה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78864
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 787 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
אתה לא מפסיד הרבה עם קומפוננט. צריך לבדוק אם הרסיבר יוריד לך את האיכות (יש מצבים כאלה).
האם המקרן מסוגל לקבל RGBcvS?
האם המקרן מסוגל לקבל RGBcvS?
המקרן הוא ה AE 900 כאמור, יש לו כניסות VGA,קומפוננט ו סקארט 21 פיןoferlaor כתב:אתה לא מפסיד הרבה עם קומפוננט. צריך לבדוק אם הרסיבר יוריד לך את האיכות (יש מצבים כאלה).
האם המקרן מסוגל לקבל RGBcvS?...
המגבר הוא AVC-A1SE של דנון , אני אהיה מאד מופתע אם הוא מוריד את האיכות
- oferlaor
- מנהל

Nissim,
מדובר בשתי טכנולוגיות שונות לחלוטין. אם אתה מדבר על ההבדל בין קומפוננט מנגן DVD לבין HDMI בנגן כזה, ההבדל יכול להיות מאוד משמעותי כאשר יציאת ה-HDMI מכוונת על 720P עבור מקרן כמו ה-AE900.
מדובר בשתי טכנולוגיות שונות לחלוטין. אם אתה מדבר על ההבדל בין קומפוננט מנגן DVD לבין HDMI בנגן כזה, ההבדל יכול להיות מאוד משמעותי כאשר יציאת ה-HDMI מכוונת על 720P עבור מקרן כמו ה-AE900.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

אגב, גם אם הוא היה 1024, קל יותר לעשות DOWNSCALING ביחס ל-UPSCALING, כך שהאיבוד לא היה משמעותי.