יש לי ממיר DTT של KONKA ואני מרוצה ממנו. ניתן להקליט תוכניות דרך הUSB, וניתן גם להריץ קבצי MP3 ותמונות.
השאלה שלי היא האם ניתן לרכוש ממירי DTT שתומכים בהרצת קבצים של סרטים (בקידוד Divx, Xvid וכיו"ב).
ברגע שיהיה לי מכשיר כזה, לא יהיה לי יותר שימוש בDVD שלי, כי כיום אני משתמש בו להרצת סרטים שנמצאים על הכונן החיצוני שחיברתי אליו, ואיני זוכר מתי בפעם האחרונה הכנסתי למכשיר תקליטור DVD...
לכן ממיר DTT שתומך בDIVX יחסוך להרבה אנשים את הצורך בDVD ויפטור אותנו מהתקליטורים למיניהם שמתקלקלים לאחר כמה שימושים (בעיקר אם יש לך ילדים בבית).
ממיר לקליטת שידורי DTT תומך DIVX
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
Dima, דווקא לא כ״כ הרבה. חוץ מ lg, מי עוד עושים את זה?
אולי טושיבה, לא ממש זוכר בע״פ...
Yoavv,
הרבה כאן פשוט כבר לא משתמשים ב׳ divx (אלא בפורמטים טובים יותר להיי דפינישן) ולכן זה פחות קריטי. אל תשכח , יש גם את סוגיית התרגום וכו׳, זה לא כזה פשוט.
ברור שזה יקרה, אבל זה יקח עוד זמן. אנחנו רק בתחילת התהליך של כניסה ל dtt. רבים עדיין לא שמעו על זה בכלל.
אולי טושיבה, לא ממש זוכר בע״פ...
Yoavv,
הרבה כאן פשוט כבר לא משתמשים ב׳ divx (אלא בפורמטים טובים יותר להיי דפינישן) ולכן זה פחות קריטי. אל תשכח , יש גם את סוגיית התרגום וכו׳, זה לא כזה פשוט.
ברור שזה יקרה, אבל זה יקח עוד זמן. אנחנו רק בתחילת התהליך של כניסה ל dtt. רבים עדיין לא שמעו על זה בכלל.