חברת רמקולים חדשה Musique Concrete מציגה רמקולי שופר חדשים
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
החברה הצרפתית מייצרת רמקולי שופר.
להבדיל מחברות אחרות העושות שימוש בסאב וופרים, אקטיביים בד"כ, עבור תדרי הבאס, הרמקולים הללו, העונים לשם La Grande Castine, הם שופריים בכל תחום התדרים.
הנצילות של רמקול כזה גבוהה ביותר, מה שמאפשר למגבר קטנצ'יק של 3W להשמיע סאונד שיחריש אותך....
אין עדיין הרבה מידע על הרמקולים או על החברה, אבל זוג כזה צפוי לעלות כ-100,000$.
מידע נוסף: musique-concrete
להבדיל מחברות אחרות העושות שימוש בסאב וופרים, אקטיביים בד"כ, עבור תדרי הבאס, הרמקולים הללו, העונים לשם La Grande Castine, הם שופריים בכל תחום התדרים.
הנצילות של רמקול כזה גבוהה ביותר, מה שמאפשר למגבר קטנצ'יק של 3W להשמיע סאונד שיחריש אותך....
אין עדיין הרבה מידע על הרמקולים או על החברה, אבל זוג כזה צפוי לעלות כ-100,000$.
מידע נוסף: musique-concrete
נשמע מעניין מבחינה טכנולוגית
אך שום רמקול לא שווה 100000$
אך שום רמקול לא שווה 100000$
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
Adict,
הכרזה תמוהה. כמה הם שווים לך? אולי נעשה סקר ונגלה כמה הם שווים ולפי זה החברה תתמחר את המוצר?
אם הייתי אומר שלדעתי אף רכב לא שווה 100.000$, או שאף מצלמה לא שווה 5000₪ או שאף יצירת אומנות שווה 10,000₪ האם זה היה נכון?
כמה שווה המונה ליסה? זה כולה בד וצבע (זה גם ישן נורא ואפילו לא עושה כלום, כלומר התמונה לא זזה ואין מוזיקה)...
שווי משמעו׳תי לכל אחד באופן שונה. אם הייתי מיליארדר, סביר להניח שלא הייתי בוחר דווקא ברמקולים האלה. סביר מאוד להניח, עם זאת שהרמקולים שכן הייתי בוחר היו באותה קטגוריה של מחיר או יקר יותר...
הכל יחסי ואם 100,000$ לא היו מזיזים לך (ע״י כמות מכוניות הפרארי בחניה של ג׳יי לנו) אז לא היית אומר את זה.
בקיצור, תן לנו לקנא ולהנות בלי הצהרות חסרות ערך...
הכרזה תמוהה. כמה הם שווים לך? אולי נעשה סקר ונגלה כמה הם שווים ולפי זה החברה תתמחר את המוצר?
אם הייתי אומר שלדעתי אף רכב לא שווה 100.000$, או שאף מצלמה לא שווה 5000₪ או שאף יצירת אומנות שווה 10,000₪ האם זה היה נכון?
כמה שווה המונה ליסה? זה כולה בד וצבע (זה גם ישן נורא ואפילו לא עושה כלום, כלומר התמונה לא זזה ואין מוזיקה)...
שווי משמעו׳תי לכל אחד באופן שונה. אם הייתי מיליארדר, סביר להניח שלא הייתי בוחר דווקא ברמקולים האלה. סביר מאוד להניח, עם זאת שהרמקולים שכן הייתי בוחר היו באותה קטגוריה של מחיר או יקר יותר...
הכל יחסי ואם 100,000$ לא היו מזיזים לך (ע״י כמות מכוניות הפרארי בחניה של ג׳יי לנו) אז לא היית אומר את זה.
בקיצור, תן לנו לקנא ולהנות בלי הצהרות חסרות ערך...
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
כסף לעצב את האתר אין להם.
מי עומד מאחורי החברה?
מי עומד מאחורי החברה?
- michael123
- חבר מכור קשה

מצאתי משהו
[left]
Marco Henry has completed a commercial version of a horn systems using 3 Le Cléac'h horns (one upper bass, one low-mid/mid and one mid-high/treble) .
Pictures of that new issue of the "Grande Castine" can be seen on Musique Concrete's website:
http://www.musique-concrete.com/MC/ENGalery.html
Below 80Hz the system is helped with a special subwoofer (not pictured) conceived by Marco Henry (from what I know it uses a large rectangular diaphragms and operates in dipole...)
The "Grande Castine" will be demonstrated soon in an Hifi shop in Paris. I'll let you know when it will be possible to listen to it and where.
The "Grande Castine" (without the subwoofer) uses 6dB/octave crossovers, it is time aligned and its efficiency is around 112 dB/1W/1m. The minimal listening distance is quite small (3 meters) and the sweet spot is large. The 3D image is fantastic. The coherence between the drivers is excellent. Marco told me that it is better to operates the "Grande Castine" inside an auditorium having minimum 50m² area.
[/left]
[left]
Marco Henry has completed a commercial version of a horn systems using 3 Le Cléac'h horns (one upper bass, one low-mid/mid and one mid-high/treble) .
Pictures of that new issue of the "Grande Castine" can be seen on Musique Concrete's website:
http://www.musique-concrete.com/MC/ENGalery.html
Below 80Hz the system is helped with a special subwoofer (not pictured) conceived by Marco Henry (from what I know it uses a large rectangular diaphragms and operates in dipole...)
The "Grande Castine" will be demonstrated soon in an Hifi shop in Paris. I'll let you know when it will be possible to listen to it and where.
The "Grande Castine" (without the subwoofer) uses 6dB/octave crossovers, it is time aligned and its efficiency is around 112 dB/1W/1m. The minimal listening distance is quite small (3 meters) and the sweet spot is large. The 3D image is fantastic. The coherence between the drivers is excellent. Marco told me that it is better to operates the "Grande Castine" inside an auditorium having minimum 50m² area.
[/left]
הם עושים צחוק? לא מתחילים עם הורנים יפים מלמעלה ותוקעים אחד "מכוער" מלמטה...
לפי הציטוט שהביא michael123 - הרמקול הזה כן עובד עם סאב מתחת ל 80hz (הגיוני).
לפי הציטוט שהביא michael123 - הרמקול הזה כן עובד עם סאב מתחת ל 80hz (הגיוני).
עופר מה התמהון הגדול אני לא מביןoferlaor כתב:Adict,
בקיצור, תן לנו לקנא ולהנות בלי הצהרות חסרות ערך......
אם הרמקול שווה 100000 וגם מיליון
זה אומר שמי שיש לו כסף זה הפלח שלו?
ואם מעמידים את הרמקול הזה עם רמקול אצל סטריאו סטאר(לא מכיר אותו)
מכסים את שניהם
והשמן עם החליפה והמטורן (והמקטרת)
נהנה יותר מהרמקול המכוסה שבמקרה
הוא BMW נאוטילוס שבמקרה במבצע -אחרון בתצוגה
ושווה 4000 שח!
למה שיילך על ה1000000000000000000000
למה צריך להגן בכלל על הרמקול הנל????????????.
ולמה אתה חושב שמה שאני חושב הוא חסר ערך
כאשר הוא לא קולע לדעתך
כאשר לא הצהרתי זאת עליך
אתה יכול להמשיך לקנאת ולפנטז ולחלום(ומצידי גם לקנות)
שיבושם לך אם על הדבר הזה אתה חולם........
רק חבל שאלו הם הפנטזיות שלך...
לי יש אחרות.........ואחרים
אם כל רמקול ששווה מיליוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
לשיטתך הוא האולטימטיבי
אז כל משתתף באתר שירצה לשאול על רמקול נגיד לו
לך תמיד על היותר יקרררררררררררררררר
מה הבעיה
בשביל מה הפורום
????????????..
אפשר לסגור את הבאסטה
לשיטתך הוא האולטימטיבי
אז כל משתתף באתר שירצה לשאול על רמקול נגיד לו
לך תמיד על היותר יקרררררררררררררררר
מה הבעיה
בשביל מה הפורום
אפשר לסגור את הבאסטה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ADICT,
לא צריך להתרגז, זה חס ושלום לא הטעם שלי.
אני רק אומר שיש כאלה שזה גם הטעם שלהם אסטטית וגם הטעם שלהם מוזיקלית ולפסול משהו רק בגלל המחיר שלו זה לא רציני.
יש רק דרך אחת למדוד ערך של משהו, וזה הסכום שמישהו מוכן לשלם עבורו. העבודות של ואן גוך לא היו שוות כמעט כסף ועכשיו הן שוות הון עתק. זה לא בגלל שהעבודות השתנו... ההנאה שהן נתנו לצופים בהם גם לא השתנתה.
הערך שלהם עלה בגלל שבשלב מסויים היה להן ביקוש ולכן מישהו היה מוכן לשלם את המיליונים עבורם. אם מישהו היה מוכן להיפרד מהן בעבור פחות כסף הן היו שוות פחות.
להגיד שהן לא שוות כלום ושאף עבודת אומנות לא שווה יותר מ-X כסף (ולא משנה כמה ה-X הזה) זה לא נכון לומר וגם לא מעשי.
היצע וביקוש. יתכן שהם לא ימכרו אף יחידה ואז באמת מה שאמרת זה נכון.
לא צריך להתרגז, זה חס ושלום לא הטעם שלי.
אני רק אומר שיש כאלה שזה גם הטעם שלהם אסטטית וגם הטעם שלהם מוזיקלית ולפסול משהו רק בגלל המחיר שלו זה לא רציני.
יש רק דרך אחת למדוד ערך של משהו, וזה הסכום שמישהו מוכן לשלם עבורו. העבודות של ואן גוך לא היו שוות כמעט כסף ועכשיו הן שוות הון עתק. זה לא בגלל שהעבודות השתנו... ההנאה שהן נתנו לצופים בהם גם לא השתנתה.
הערך שלהם עלה בגלל שבשלב מסויים היה להן ביקוש ולכן מישהו היה מוכן לשלם את המיליונים עבורם. אם מישהו היה מוכן להיפרד מהן בעבור פחות כסף הן היו שוות פחות.
להגיד שהן לא שוות כלום ושאף עבודת אומנות לא שווה יותר מ-X כסף (ולא משנה כמה ה-X הזה) זה לא נכון לומר וגם לא מעשי.
היצע וביקוש. יתכן שהם לא ימכרו אף יחידה ואז באמת מה שאמרת זה נכון.
מי שאמר את המשפט
" בקיצור, תן לנו לקנא ולהנות בלי הצהרות חסרות ערך... "
זה לא אני
ואיך אפשר לקנא ולפנטז על משהו (ואם השוק היה משתנה ועכשיו הוא שווה 1000 דולר?)
רק לפי המחיר הנקוב בטיקט?????????
בקיצור זה משפט לא רציני
בטוח לא ממנהל פורום
" בקיצור, תן לנו לקנא ולהנות בלי הצהרות חסרות ערך... "
זה לא אני
ואיך אפשר לקנא ולפנטז על משהו (ואם השוק היה משתנה ועכשיו הוא שווה 1000 דולר?)
רק לפי המחיר הנקוב בטיקט?????????
בקיצור זה משפט לא רציני
בטוח לא ממנהל פורום
- michael123
- חבר מכור קשה

ADICT
למה החלטת מראש שרמקול גרוע?
למה החלטת מראש שרמקול גרוע?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46406
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
ADICT,
אז פרסמנו הודעה לעיתונות על רמקול. היית מעדיף כי נעשה זאת רק על רמקולים שעולים 10K ש"ח? אולי רק על אלו שעולים 3K ש"ח? אולי רק על רמקולים של B&W או ידיעות מפיוניר?
אותך הרמקול לא מעניין, מובן וליגיטימי, תמשיך הלאה. אותי (ואני בטוח שגם אחרים) הידיעה מאוד מעניינת, למרות שכנראה אני לא לא מתכוון לרכוש אותם. תחשוב בעצמך על כמה מוצרים אתה קורא רק בשל העניין שבדבר, בלי שום מחשבה על רכישה.
לגבי הקביעה שלך איזה משפטים רצינים או לא, בדיוק כפי שאף אחד לא יעיז להגיד דברים כאלו על המילים שלך, אני מצפה כי לא תעשה זאת על המילים שלנו.
אז פרסמנו הודעה לעיתונות על רמקול. היית מעדיף כי נעשה זאת רק על רמקולים שעולים 10K ש"ח? אולי רק על אלו שעולים 3K ש"ח? אולי רק על רמקולים של B&W או ידיעות מפיוניר?
אותך הרמקול לא מעניין, מובן וליגיטימי, תמשיך הלאה. אותי (ואני בטוח שגם אחרים) הידיעה מאוד מעניינת, למרות שכנראה אני לא לא מתכוון לרכוש אותם. תחשוב בעצמך על כמה מוצרים אתה קורא רק בשל העניין שבדבר, בלי שום מחשבה על רכישה.
לגבי הקביעה שלך איזה משפטים רצינים או לא, בדיוק כפי שאף אחד לא יעיז להגיד דברים כאלו על המילים שלך, אני מצפה כי לא תעשה זאת על המילים שלנו.
אני החלטתי שהוא גרוע?michael123 כתב:ADICT
למה החלטת מראש שרמקול גרוע?...
אמרתי שהמחיר לא משחק שום תפקיד האיכות הרמקול(צליל)
על איכות רכיבים(אולי)כן...על זה אפשר להסכים -שאם הוא יקר מן הסתם גם הרכיבים שלו יקרים
ועל זה אין לי השגה
אתם החלטתם שאני לא אוהב את הרמקול!
זה שהוא יקר לא משחק לי תפקיד
ואם הוא מתאים רק לקלאסית?
ואתה שומע רוק
אז תיקח אותו כי הוא יקר?
- michael123
- חבר מכור קשה

ADICT
בד"כ רמקולים שעולים סכומים כאלה אמורים להיות הכי טובים שיש..
על הנייר לפחות..אז כן יש פונקציה למחיר.
מי אמר שיקחו אותו כי הוא יקר?
עניין הוא שאנשים שלא מוגבלים בתקציב יכולים לקנות כל רמקולים שירצו ללא אילוצים - על פי רצונם
בד"כ רמקולים שעולים סכומים כאלה אמורים להיות הכי טובים שיש..
על הנייר לפחות..אז כן יש פונקציה למחיר.
מי אמר שיקחו אותו כי הוא יקר?
עניין הוא שאנשים שלא מוגבלים בתקציב יכולים לקנות כל רמקולים שירצו ללא אילוצים - על פי רצונם
אדון זיו הנכבדziv_r כתב:ADICT,
לגבי הקביעה שלך איזה משפטים רצינים או לא, בדיוק כפי שאף אחד לא יעיז להגיד דברים כאלו על המילים שלך, אני מצפה כי לא תעשה זאת על המילים שלנו....
אני לא אמרתי שהידיעה לא מעניינת!
אם היית מסתכל על המשפט הראשון שכתבתי בתגובה
היית מכה על חטא
ולא רץ להגיב ולהגן ולשחק חזות של סניגור!
אמרתי ששום רמקול לא שווה סכום הנל!
זו דעתי !היא לגיטימית לחלוטין!
זה שאתם מנסים להגן עליו כאילו הוא בבת עניניכם
והוא עוד לא לטעמו של עופר!!אך הוא הפנטזיה שלו !
ואני מפריע לו לפנטז עליו ולקאנות
תסלחו לי זה כבר נהיה פאטתי
זה שאתם מנסים להפוך את כל השירשור כהתקפה עלי
זה עוד יותר פאטתי
ולא לרמתי
ולא לכבודי
כאשר אומרים לך שהתגובה שלך חסרת ערך!!!
ואתה מפריע לפנטז על רמקול שהוא לא לטעם הכותב
אז כן הוא לא רציני (המשפט)בלשון המעטה!
אז חברה הכל גדול עלי
בסיפור הזה!
תתבשמו בריחכם
- Omegaomriri
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני לא חושב שההשוואה ליצירות אומנות כמו ציורים של ואן גוך היא נכונה, מדובר כאן על מוצר חשמלי שאמור בסופו של דבר למלא פונקציה מסויימת על הצד הטוב ביותר.
אם מדובר בעיצוב שלו (דבר שלא נאמר עליו הרבה בדיון הזה), אז עדיין העניין הוא תמוה - מדובר בדבר שאפשר לייצר על פס ייצור, על מה התג מחיר? אולי על המותג? התיכנון שלו?
בכלל מוזר לי כל התחום הזה של אודיו, למה הכל כ"כ יקר בתחום הזה?
מהו ההבדל בין רמקולים ב-10,000 שקל לרמקולים ב-100,000?
מחירים של תוכנות מחשב, חומרה או מסכי טלויזיה אני מבין, אבל טרם הבנתי מה יש בתוך קופסא שמתרגמת אותות חשמליים לגלים באויר שמצדיק תג מחיר ארבע, חמש, ולעיתים שש ספרתי?
אם מדובר בעיצוב שלו (דבר שלא נאמר עליו הרבה בדיון הזה), אז עדיין העניין הוא תמוה - מדובר בדבר שאפשר לייצר על פס ייצור, על מה התג מחיר? אולי על המותג? התיכנון שלו?
בכלל מוזר לי כל התחום הזה של אודיו, למה הכל כ"כ יקר בתחום הזה?
מהו ההבדל בין רמקולים ב-10,000 שקל לרמקולים ב-100,000?
מחירים של תוכנות מחשב, חומרה או מסכי טלויזיה אני מבין, אבל טרם הבנתי מה יש בתוך קופסא שמתרגמת אותות חשמליים לגלים באויר שמצדיק תג מחיר ארבע, חמש, ולעיתים שש ספרתי?