שידורי HD בהוט
שלום, מקווה שזה הפורום המתאים.
מישהו הסביר לי שהשידור בהוט הוא לא באמת HD בגלל שהם משדרים אנלוגי ואז מפענחים את זה ל"אילו" דיגיטלי.
מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא ולתת הסבר קצר?
השאלה המרכזית היא האם הוט משדרים HD אמיתי או לט?
תודה רבה.
מישהו הסביר לי שהשידור בהוט הוא לא באמת HD בגלל שהם משדרים אנלוגי ואז מפענחים את זה ל"אילו" דיגיטלי.
מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא ולתת הסבר קצר?
השאלה המרכזית היא האם הוט משדרים HD אמיתי או לט?
תודה רבה.
- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
כבל ה RF הוא בסך הכל מדיום להעברת מידע. פעם, בימי האנלוגי, היו משתמשים בספקטרום רחב על הכבל הזה, ומעבירים הרבה מאוד מידע, שהיה בעצם האות האנלוגי של הטלויזיה. היום, אחרי צמצום מספר ערוצי האנלוג, הוסיפו גם ערוצים דיגיטלים. הערוצים הדיגיטלים תופסים הרבה פחות נפח, ולכן יכולים לעבור על אותו הכבל, פשוט בתדרים אחרים. ערוצי ה HD דיגיטלים גם הם, אבל תופסים מעט יותר רוחב פס. גם הם עוברים בדיוק על אותו הכבל, בתדרים שונים. גם הטלפון של הוט עובר על אותו הכבל, וגם האינטרנט של הוט עובר על אותו הכבל. כל עוד בהוט דואגים שהתדרים לא מתנגשים ולא יוצרים הפרעות, אין שום בעיה עם זה.eb73 כתב:לי גם לא מסתדר הקטע. החיבור של הקיר עם הממיר הוא עם RF רגיל כמו שהיה פעם. הממיר לטלויזיה עם HDMI
האם RF יכול להעביר HD ?...
חן
גם ביס הקבל שמגיע מהצלחת לווין אל הממירים הוא כבל אנטנה. פשוט ביס הוא מחובר ל-LNB ואילו בהוט הוא מחובר למפצל שמוליך הלאה אל מוקד השידורים של הוט. השידורים בהוט הם HD לכל דבר ועניין.
נ.ב., הקטגוריה של ה-VODHD גדלה מאוד בתקופה האחרונה. כבר יש כמה עמודים של סדרות ותכנים.
נ.ב., הקטגוריה של ה-VODHD גדלה מאוד בתקופה האחרונה. כבר יש כמה עמודים של סדרות ותכנים.