פלזמה סמסונג A450 50 - הפסקת שימוש למשך 9 חודשים
שלום לכולם
ברשותי פלזמה סמסונג 50 אינץ כ 5 חודשים, החל מהחודש הבא ולמשך 9 חודשים אני חוזר לבית של ההורים , שם כבר יש טלויזיות (עד למעבר לדירה החדשה), לפיכך רציתי לדעת אם אני לא אפעיל את הפלזמה שלי כ 9 חודשים (יש לי את הקרטון המקורי כולל הקלקרים לשמור אותה בקרטון) , האם זה אמור להשפיע על איכות התמונה כאשר אני אחזור להשתמש בה?
תודה
ברשותי פלזמה סמסונג 50 אינץ כ 5 חודשים, החל מהחודש הבא ולמשך 9 חודשים אני חוזר לבית של ההורים , שם כבר יש טלויזיות (עד למעבר לדירה החדשה), לפיכך רציתי לדעת אם אני לא אפעיל את הפלזמה שלי כ 9 חודשים (יש לי את הקרטון המקורי כולל הקלקרים לשמור אותה בקרטון) , האם זה אמור להשפיע על איכות התמונה כאשר אני אחזור להשתמש בה?
תודה
uknowmy כתב:ואוו איזו שאלה, למה שיקרה משהו לטלויזיה אם היא תיהיה אטומה כמו שצריך? אני חושב שהדבר היחיד שאתה צריך לפחד ממנו אולי זה לחות ועובשים....
מכיוון שזה מה שמישהו אמר לי לבדוק, הוא מסר לי שכאשר הפלזמה לא עובדת מספר חודשים, יתכן ומשהו עם הצבעים יכול להתחרבש, לכן אני שואל, אני לא חשבתי על זה בכלל, אבל ליתר ביטחון, אמרתי שאני אשאל כאן את המקצוענים בפורום, לבינתיים עוד לא קיבלתי תשובה ואני ממתין בסבלנות
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
כשחזרנו לארץ אפסנו את תכולת הדירה לתקופה קצרה בעלית גג של קרוב משפחה.הפלזמה של גרץ
בת 8 שנים היתה עטופה בנילון ושמיכה חזרה לעבודה עם אותם פרמטרים תקינים לפני האיפסון.סימני
הצריבה שהיו נשארו ,אך כל היתר תקין.אל תשאיר אותה בערוץ הופ אחריי 22.00 כי השידורים שם
הופכים לסטטים.
בת 8 שנים היתה עטופה בנילון ושמיכה חזרה לעבודה עם אותם פרמטרים תקינים לפני האיפסון.סימני
הצריבה שהיו נשארו ,אך כל היתר תקין.אל תשאיר אותה בערוץ הופ אחריי 22.00 כי השידורים שם
הופכים לסטטים.
זה לא כזה פשוט, שקניתי את הפלזמה אישתי די לא התלהבה (בלשון המעטה) מהעניין, וחשבה שזה מיותר, אם אני אמכור אותה היום אין סיכוי שבדירה החדשה תהיה פלזמה 50 אינץ אלא משהו יותר צנוע, היא תעדיף לקנות דברים אחרים,shuali כתב:shraga007 כתב:לדעתי תמכור....ועוד 9 חודשים אלוהים גדול.......
ולכן אינני רוצה למכור,
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ערדערד כתב:שלום לכולם
תודה...
שלום לך .
לפני שאתה אורז אותה תעשה לה שטיפה לבנה או סקורלינג על המסך למשך שעתיים ונקה את כל הלוגיאים שנצרבו על המסך .
בדוק אצל היבואן הרשמי עוד איזה המלצות הם יכולים לתת לך .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
9000es כתב:ערדערד כתב:שלום לכולם
תודה...
שלום לך .
לפני שאתה אורז אותה תעשה לה שטיפה לבנה או סקורלינג על המסך למשך שעתיים ונקה את כל הלוגיאים שנצרבו על המסך .
בדוק אצל היבואן הרשמי עוד איזה המלצות הם יכולים לתת לך .
חברים יקרים
תודה רבה על העצות
רק שאלה קטנה : מה זה סקרולינג? וכיצד מבצעים אותו? האם זה תכונה שניתן להפעיל דרך השלט (מעין ניקוי צריבה, ככל שיש או משהו אחר?
תודה שוב
בהצלחה ....