ספקי אינטרנט בארץ ושימוש ברשת ב-PS3
-
Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לפני שנה עברתי מסמייל-012 לבזק בינלאומי בגלל שלא יכלתי להתחבר ל-PSN או לשחק משחקי רשת, ואז נאמר שרק עם בב"ל ה-PS3 עובד ברשת כמו שצריך.
עברה שנה ואני שוקל לעבור מבב"ל בגלל בעיות שלא קשורות ל-PS3 (מהירות לאתרים בחו"ל נהייתה בזמן האחרון איטית להחריד).
האם יש ספקים נוספים מלבד בב"ל שמאפשרים לנצל את ה-PS3 ברשת?
עברה שנה ואני שוקל לעבור מבב"ל בגלל בעיות שלא קשורות ל-PS3 (מהירות לאתרים בחו"ל נהייתה בזמן האחרון איטית להחריד).
האם יש ספקים נוספים מלבד בב"ל שמאפשרים לנצל את ה-PS3 ברשת?
אני בבזק בין לאומי ואין לי שום בעיות כבר הרבה זמן, כשיש לך בעיות אני ממליץ לך לפנות לתמיכה הטכנית שפועלת 24/7
אני לא יודע איפה אתה גר, אבל לאחרונה יש בעיות תשתית של בזק (אני לא יודע איזה תשתית אתה) בחיפה ובירושלים וגם בת"א מידי פעם.
כל הבעיות נובעות משדרוג התשתית לNGN
אני לא יודע איפה אתה גר, אבל לאחרונה יש בעיות תשתית של בזק (אני לא יודע איזה תשתית אתה) בחיפה ובירושלים וגם בת"א מידי פעם.
כל הבעיות נובעות משדרוג התשתית לNGN
המלצה בגדר המלצה: תפנה להוט (הם בטח יפנו אותך חזרה לבזק בין לאומי) תבדוק עם יש בעיות תשתית, אולי יש הרבה באזור שלך שהם בהוט אז לוקחים לך את הרוחב פס.
תתקשר לשירות לקוחות של בזק בין לאומי ותגיד שיש לך בעית גלישה ותדרוש שירות טוב כמו שצריך לקבל.
ואני גם ממליץ לך לבדוק באתר של בזק עם יש לך אופציה לNGN המחירים מממש זולים עכשיו.
אני בתשתית בזק 5 מגה, ובספק בזק בין לאומי גם ב5 מגה (חובה שהספק והתשתית יהיו מסונכרנים במהירות)
לי אין בעיות גלישה, אין בעיות במשחקי רשת וגם אין בעיות של גלישה לאתרים בחול כולל הורדות.
אני אישית לא חושב שזה קשור לבזק בין לאומי
תתקשר לשירות לקוחות של בזק בין לאומי ותגיד שיש לך בעית גלישה ותדרוש שירות טוב כמו שצריך לקבל.
ואני גם ממליץ לך לבדוק באתר של בזק עם יש לך אופציה לNGN המחירים מממש זולים עכשיו.
אני בתשתית בזק 5 מגה, ובספק בזק בין לאומי גם ב5 מגה (חובה שהספק והתשתית יהיו מסונכרנים במהירות)
לי אין בעיות גלישה, אין בעיות במשחקי רשת וגם אין בעיות של גלישה לאתרים בחול כולל הורדות.
אני אישית לא חושב שזה קשור לבזק בין לאומי
אני עם תשתית 5 מ"ב של בזק,
הייתי הרבה זמן יחסית בב"ל אבל היו לי בעיות קשות גם של להתחבר לרשת, היה צריך כל פעם לנסוץ כמה פעמים ולשחק בשעות השיא ממש לא היה אופציה,
התקשרתי לתמיכה ולא יכלו לעשות כלום, הציעו לי חבילת גיימרים שזה לשלשם יותר בשביל לקבל שירות שאתה אמור לקבל גם ככה,
וגם אץ זה רציתי לנסות בשביל לראות אם זה פותר את העניין והם לא הייו מוכנים לחבר ליום ניסיון, רק התחייבות לשלושה חודשים,
סיימתי את התקופת ההתחייבות שלי, עברתי 018 אקספון, אני עכשיו משלם חצי ולא מחוייב,
נכנס תוך שניות לרשת ומשחק בלי בעיות.
החסירון היחידי באקספון זה שאחרי חמש שיחות לתמיכה טכנית שלא באשמתם אתה מתחיל לשלם אבל אם אתה לקוח שלא משתמש גם ככה בתמיכה טכנית אז אין שום סיבה בעולם לא להצטרף,
הם אפילו יכולים לחייב על בסיס יומי,
לא אהבת תתנתק באותו יום,
ככה צריכה חברה לעבוד
הייתי הרבה זמן יחסית בב"ל אבל היו לי בעיות קשות גם של להתחבר לרשת, היה צריך כל פעם לנסוץ כמה פעמים ולשחק בשעות השיא ממש לא היה אופציה,
התקשרתי לתמיכה ולא יכלו לעשות כלום, הציעו לי חבילת גיימרים שזה לשלשם יותר בשביל לקבל שירות שאתה אמור לקבל גם ככה,
וגם אץ זה רציתי לנסות בשביל לראות אם זה פותר את העניין והם לא הייו מוכנים לחבר ליום ניסיון, רק התחייבות לשלושה חודשים,
סיימתי את התקופת ההתחייבות שלי, עברתי 018 אקספון, אני עכשיו משלם חצי ולא מחוייב,
נכנס תוך שניות לרשת ומשחק בלי בעיות.
החסירון היחידי באקספון זה שאחרי חמש שיחות לתמיכה טכנית שלא באשמתם אתה מתחיל לשלם אבל אם אתה לקוח שלא משתמש גם ככה בתמיכה טכנית אז אין שום סיבה בעולם לא להצטרף,
הם אפילו יכולים לחייב על בסיס יומי,
לא אהבת תתנתק באותו יום,
ככה צריכה חברה לעבוד
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
אני בנטוויזיון על ADSL, לא משחק הרבה משחקי רשת אבל שיצא לי להתנסות פה ושם לא היו בעיות.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
מסלול GAMER ויגמרו לך כל הצרות.Yaron_M כתב:אני גר בת"א ועם תשתית של הוט.
התקשרתי לתמיכה טכנית לפני שבוע ומשהו, והם לא הצליחו לעזור....
ומנסיוני, הוא באמת נותן לך את מירב רוחב הפס שאתה אמור לקבל.
אם אתה לא רוצה לשלם את התוספת הזאת,
יש ספקית חדשה בשם 018 שפשוט שברה את השוק בארץ.
אני מנוי אצלהם - 50 שקלים לחודש ללא התחייבות עבור 4MB וטרם נתקלתי בבעיות טפו טפו טפו.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אני בבזק בינלאומי, 2.5 מגה (!) ומשחק ברשת, מוריד חופשי מה- PSN, וכו'...
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke