עזרה בבחירת מערכת סטריאו (ואני מתכוון סטריאו!!)
שלום לכולם,
אניי אמנם מגיע מקבוצת ה HTPC, אבל כרגע אני בשרותו של בן דודי...
הוא מחפש מערכת סטריאו איכותית (כן, כן, אל תיפלו מהכיסאות.. לא מערכת סראונד מפוארת), הוא אמנם לא אודיופיל אבל חשובה האיכות! - המערכת לא צריכה להיות חזקה במיוחד (היא לחדר של כ 9 מטר רבוע בסה"כ) תקציבו עומד על כ 1500 ש"ח.
אני יודע שקשה להמליץ על מערכות קוליות והכי חשוב זה לבדוק בעצמך - אבל לפחות כדי שיהיה לו קצת כיוון (ושלא יתפתה לעסקאות בשטח) אודה לכם על קצת הכוונה ואולי גם המלצות אישיות.
תודה מראש,
תומר.
אניי אמנם מגיע מקבוצת ה HTPC, אבל כרגע אני בשרותו של בן דודי...
הוא מחפש מערכת סטריאו איכותית (כן, כן, אל תיפלו מהכיסאות.. לא מערכת סראונד מפוארת), הוא אמנם לא אודיופיל אבל חשובה האיכות! - המערכת לא צריכה להיות חזקה במיוחד (היא לחדר של כ 9 מטר רבוע בסה"כ) תקציבו עומד על כ 1500 ש"ח.
אני יודע שקשה להמליץ על מערכות קוליות והכי חשוב זה לבדוק בעצמך - אבל לפחות כדי שיהיה לו קצת כיוון (ושלא יתפתה לעסקאות בשטח) אודה לכם על קצת הכוונה ואולי גם המלצות אישיות.
תודה מראש,
תומר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
אתה יכול למשל ללכת על רמקולים וורפדייל XARUS 2000 חדשים שהם לא רעים בכלל לסטריאו (הכל ביחס לתקציב כמובן) ומגבר סטריאו יד שניה- אין ברירה, בתקציב כזה עדיף לא להתפשר על חדש כי המגבר החדש היחיד שתוכל להשיג בסכום שנותר אחרי רכישת רמקולים הוא משהו בסגנון של פרו אודיו, פרו סאונד וכל אלה, ואתה לא רוצה- תאמין לי....
אם בכל זאת הבן דוד מתעקש על חדש, אז זה רק מערכת מיני... ואז צריך לנסות את המיני של פנסוניק דגם 630 שמגיע גם עם סאב וזה באיזור התקציב... וזה רק אם הוא מתעקש על חדש....
אם בכל זאת הבן דוד מתעקש על חדש, אז זה רק מערכת מיני... ואז צריך לנסות את המיני של פנסוניק דגם 630 שמגיע גם עם סאב וזה באיזור התקציב... וזה רק אם הוא מתעקש על חדש....