גיוס כתבים ל 6moons

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Eyal_W פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #1 

לאחרונה 6MOONS מגייסת כתבים באופן מאסיבי.
האתר הדומיננטי שלהם כניראה צמח וקיבל נפח והכרה מיצרני ה AUDIO בעולם.
מה שמאוד מוצא חן בעיניי שהם בשנה האחרונה מגייסים כתבים שאינם בעלי מערכות קצה איזוטריות בעליות מטורפות, אלא הרבה יותר בסיסיות .
הינה הכתב האחרון שהם גייסו
http://www.6moons.com/audioreviews/jean ... ichel.html

מה אתם אומרים ?
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #2 

מערכת מאוד יפה ולא הייתי אותר זולה במיוחד

להבדיל, ב-HomeTheaterHiFi יש היום כמה כתבים עם מערכת entry level של ממש

זאת כנראה המגמה, כדי למשוך צופים צריך להוריד את הרמה קצת, לא?

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #3 

מיכאל , אני רוצה להבין , אם למישהו יש מערכת ENTRY LEVEL , הוא כבר ירידה ברמת הסיקור רק בגלל המערכת שלו ?
ואם הייתה לו מערכת במליון דולר אזי הגשת הכתבות שלו הייתה עליה ברמה ?

אני אומר לך משהו אחד פשוט , יש עכשיו בביצה של האודיו כמה אנשים שחושבים שכסף הופך את האדם לבר סמכא באודיו , אני מאוד מקווה שאתה לא אחד מהם
ולשם גילוי נאות , תמיד היו לי מערכות זולות יחסית , לא רק זה האג'נדה שלי היא ללכת על מערכות זולות יחסית , כי לענ"ד דווקה בתחום הזה בגלל התמורה הפוחתת במהירות לכסף ,חייבים לחשוב על VALU FOR MONEY . סביר להניח שתמיד יהיו לי :lol:
גילוי נאות מספר 2 , לטווח ארוך זה לא בגלל כסף , קיומו או אי קיומו , אלא בגלל תפיסת עולם
גילו נאות מספר 3 - ראיתי המון אנשים עם מערכות עם המון אפסים מאחורי הספרה הראשונה ובדולרים , רק מעטים מהם גרמו לי לחשוב שאולי כדאי ללכת ולהכנס חזק לשוק כדי להרוויח את הכסף הזה . אצל רובם זה היה משהו שלא כותבים עליו הבייתה
אז אולי הטעם שלי שונה משלהם , ואולי השמיעה שלי שונה , אבל היות וזה היו די הרבה מערכות שמיועדות לסוגים שונים של מוסיקה , אני יכול לומר שחוץ מבודדים (ואצלהם רואים את ההתלהבות ממוסיקה ואודיו ), כול השאר נדמו לי ככאלו שהלכו ליועץ אודיו ואמרו לו שים לי מערכת בסכום X שתרשים את כול אורחי :lol:

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #4 

TJ

ממש לא הבנת מה כתבתי

אני חושב שלסוקר צריכה להיות מערכת high-end, כן בוודאי..אם הוא רוצה לסקור מערכת דומה.
צריך ניסיון רב האזנה למערכת איכותית.
לחלופין, אם אותו סוקר עובד בחנות high-end למשל, אז יש לו את הניסיון הדרוש גם כן: הרי צריך להקשיב להמון מערכות ולהבין את השוק גם.

אותם כותבים שאני הזכרתי הם מבקרים רכיבים בטווחי מחירים "עממים" יותר, כך שאין כאן בעיה
הם כותבים על מה שהם יודעים
כול השאר נדמו לי ככאלו שהלכו ליועץ אודיו ואמרו לו שים לי מערכת בסכום X שתרשים את כול אורחי
...
אתה פוסל מראש אנשים שיש להם (הרבה) כסף? למה?

itzo
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1347
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

truejoker כתב: גילו נאות מספר 3 - ראיתי המון אנשים עם מערכות עם המון אפסים מאחורי הספרה הראשונה ובדולרים , רק מעטים מהם גרמו לי לחשוב שאולי כדאי ללכת ולהכנס חזק לשוק כדי להרוויח את הכסף הזה . אצל רובם זה היה משהו שלא כותבים עליו הבייתה
:lol:
...
אז מחלק מהמערכות הייקרות כן התרשמת.
לצורך השוואה, מה דעתך שלמי שיש ניסיון עם מערכת קולנוע ביתי מהדיוטי פרי יערוך ביקורת על המערכת שלך או כל מערכת שני ערוצים בעלות של עשרות אלפי ש"ח.

רצוי שלמי שעורך ביקורת למערכת בעלות של 10000 $ יהא ניסיון וידע עם מערכות שהן רפרנס, ובד"כ עולות בכיוון של 100000 $.

ד"א, אין צורך לחזור כל פעם על הנקודה שכסף לא קונה תבונה (או מערכות סטראו טובות למחירם) :lol:

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6051
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #6 

מי שסוקר בד"כ מציין עם איזה ציוד, ולמה הוא משווה את המוצר שבסקירה.
הקורא יכול לסנן לעצמו את המידע בהתאם.
במגזין מסודר הכותבים הם אנשים שמוכרים לקהילה.
יש להם (או אין להם) גם מה שנקרא מוניטין.
כשעופר לאור בוחן פלזמה חדשה, אני סמוך ובטוח שהוא יודע על מה הוא מדבר,
וגם את המגמות שמאחורי התכנון, מגבלות ועוד דברים שהיצרן עצמו לא חשב עליהם.
אם אני אבחן מחר מסך פלזמה, אתלהב מהאיכות, אכתוב ש"רואים מדהים!!!",
וסביר להניח שזה לא יעניין פה אף אחד.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

michael123 כתב:TJ

ממש לא הבנת מה כתבתי

אני חושב שלסוקר צריכה להיות מערכת high-end, כן בוודאי..אם הוא רוצה לסקור מערכת דומה.
צריך ניסיון רב האזנה למערכת איכותית.
לחלופין, אם אותו סוקר עובד בחנות high-end למשל, אז יש לו את הניסיון הדרוש גם כן: הרי צריך להקשיב להמון מערכות ולהבין את השוק גם.

אותם כותבים שאני הזכרתי הם מבקרים רכיבים בטווחי מחירים "עממים" יותר, כך שאין כאן בעיה
הם כותבים על מה שהם יודעים
כול השאר נדמו לי ככאלו שהלכו ליועץ אודיו ואמרו לו שים לי מערכת בסכום X שתרשים את כול אורחי
...
אתה פוסל מראש אנשים שיש להם (הרבה) כסף? למה?
...
אנני פוסל , אם תשים לב ההבחנה הייתה בין אודיופילים אמיתיים כי ראו בעליל שהם אוהבים מוסיקה וציוד ולכן הם בחרו בעצמם , וברור שכאן זה עניין של טעם , אבל זה לא היה מיסמאצ' שנראה יותר עיצובי ו/או למי יותר גדול . לקבוצה האחרונה הסאונד היה בכלל לא קוהרנתי
כלומר אתה יכול לשמוע מערכת אצל מישהו שיש לו טעם שונה , ולראות/לשמוע את החלקים היפים ולהבין לבד למה הוא בחר במערכת X ולא במערכת Y , וזה בהחלט לגיטימי
אבל יש אנשים שחלק מהציוד זה לסוג מסויים של מוסיקה וחלק אחר לסוג אחר , ואתה מקבל הרגשה שאני לא ממש יכול להעביר במילים , שאין שם מוסיקה אלא קקופוניה לא מתוזמרת . אם יצא לך לראות מערכות כאלו אתה תבין מהר על מה אני מדבר

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

itzo כתב:
truejoker כתב: גילו נאות מספר 3 - ראיתי המון אנשים עם מערכות עם המון אפסים מאחורי הספרה הראשונה ובדולרים , רק מעטים מהם גרמו לי לחשוב שאולי כדאי ללכת ולהכנס חזק לשוק כדי להרוויח את הכסף הזה . אצל רובם זה היה משהו שלא כותבים עליו הבייתה
:lol:
...
אז מחלק מהמערכות הייקרות כן התרשמת.
לצורך השוואה, מה דעתך שלמי שיש ניסיון עם מערכת קולנוע ביתי מהדיוטי פרי יערוך ביקורת על המערכת שלך או כל מערכת שני ערוצים בעלות של עשרות אלפי ש"ח.

רצוי שלמי שעורך ביקורת למערכת בעלות של 10000 $ יהא ניסיון וידע עם מערכות שהן רפרנס, ובד"כ עולות בכיוון של 100000 $.

ד"א, אין צורך לחזור כל פעם על הנקודה שכסף לא קונה תבונה (או מערכות סטראו טובות למחירם) :lol:
...
היות ובאתר הזה ובשכן יש אנשים שזו המנטרה שלהם , לכן אני חוזר על כך
מה עוד שאתה לא תמצא את התחושה הזו אצל אנשים ברבדי הכנסה נמוכים בינוניים , כי אם הם קונים , הם קונים לשמוע (בד"כ :lol: ) , ומנסים למקסם את התועלת שלהם

וכפי שכתבתי בתגובות הקודמות מאלו שהתרשמתי זה היה מאנשים שראו עליהם שהם אוהבים מוסיקה ומערכות ולא מאלו שקנו מיועצים חבילה שלימה

נקודה אחרונה , יש מספיק דרכים להגיע לאנשים שיש להם מערכות של 100K דולר לשמוע אותם :lol:

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים

שליחה #9 

אייל-אתה לא מבקש חלילה אישור מאיתנו להיות כתב גם שם? :מבולבל:
אמן מייסר

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46358
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #10 

Eyal_W כתב:האתר הדומיננטי שלהם כניראה צמח וקיבל נפח והכרה מיצרני ה AUDIO בעולם.
...
מצד שני, אפשר להגיד שהכתבים הנוכחים לא עומדים בקצב, רוצים יותר כסף עבור עבודתם, לא כותבים מעניין ועוד שלל סיבות.
Google Trends for Websites גם תומך בהשערה כי האתר 6moons במגמת ירידה.
http://trends.google.com/websites?q=hom ... all&sort=0

Eyal_W פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #11 

לפחות שאפו על האתר שלנו , הנפח שלנו מול 6MOONS
WOW
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”