הרצה ל-K701
שלום לכולם,
ברשותי זוג AKG K701 חדשות.
נכון לשמיעה ראשונית איני יוצא מגדרי מהביצועים של האוזניות.
האם 'הרצה' מומלצת עבור הדגם הנ"ל?
אם כן, מהי הדרך העדיפה לבצע זאת? קראתי בשירשרורים שונים על סוגים שונים של הרצה, כולל אפילו השמעה של רעש לבן במשך כמה ימים. האם באמת יש חשיבות לסוג הסאונד שמשמיעים? האם יש חשיבות למקור?
תודה מראש לכל המייעצים!
ברשותי זוג AKG K701 חדשות.
נכון לשמיעה ראשונית איני יוצא מגדרי מהביצועים של האוזניות.
האם 'הרצה' מומלצת עבור הדגם הנ"ל?
אם כן, מהי הדרך העדיפה לבצע זאת? קראתי בשירשרורים שונים על סוגים שונים של הרצה, כולל אפילו השמעה של רעש לבן במשך כמה ימים. האם באמת יש חשיבות לסוג הסאונד שמשמיעים? האם יש חשיבות למקור?
תודה מראש לכל המייעצים!
תלוי. אמנם נהוג לומר שרצוי לתת לרמקולים במערכת לעבור הרצה, אבל אוזניות בעלות דרייברים מאד
קטנים שאינם זקוקים "לשחרור" כזה או אחר מכיון שטווח התנועה שלהן מאד קטן. אם הן אינן מוצאות חן
בעיניך כעת, ספק אם הן ישמעו הרבה יותר טוב (אם בכלל) לאחר "הרצה" (כמובן שיש שיחלקו עלי).
לדעתי מבלי להחליף אוזניות אתה צריך צריך קודם להסתכל על המקור וההגברה שאתה משתמש בהם.
קטנים שאינם זקוקים "לשחרור" כזה או אחר מכיון שטווח התנועה שלהן מאד קטן. אם הן אינן מוצאות חן
בעיניך כעת, ספק אם הן ישמעו הרבה יותר טוב (אם בכלל) לאחר "הרצה" (כמובן שיש שיחלקו עלי).
לדעתי מבלי להחליף אוזניות אתה צריך צריך קודם להסתכל על המקור וההגברה שאתה משתמש בהם.
גם באוזניות יש צורך בהרצה. ב-701 הרצה ארוכה מאוד. אנשים שקנו אותן אומרים שצריך 300 שעות בערך.
באיזה מגבר אתה משתמש? אם אתה לא מגביר אותן, מגבר ישנה הרבה יותר מכל הרצה. אני אחזק את דברי אנטולי, מכל ההתרשמויות שקראתי בהחלט רשום שהאוזניות האלה צריכות זמן הרצה ארוך מאוד. אתה לא חייב להשתמש ברעש לבן, אפשר גם להשתמש במוזיקה עם הרבה באס.
- SoapSeller
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
כעוד בעלים של אוזניות כאלה, כן, הן צריכות הרצה, מעל 200 שעות לפחות.
ויותר חשוב מזה, הן צריכות מגבר.
אבל שני הדברים האלה לא ישנו את החתימה הבסיסית שלהן לגמרי, האופי הכללי שלהן ניתן לשמיעה גם באוזניות עם 0 שעות ועל נגן נייד.
אם אתה רק "לא יוצא מגדרך", שני הדברים האלה הם חובה להתרשמות אמיתית מהאוזניות(בהנחה שאתה מוכן להשקיע במגבר, כן?), אם אתה לא אוהב אותן -- כנראה שעשית טעות.
אבל שני הדברים האלה לא ישנו את החתימה הבסיסית שלהן לגמרי, האופי הכללי שלהן ניתן לשמיעה גם באוזניות עם 0 שעות ועל נגן נייד.
אם אתה רק "לא יוצא מגדרך", שני הדברים האלה הם חובה להתרשמות אמיתית מהאוזניות(בהנחה שאתה מוכן להשקיע במגבר, כן?), אם אתה לא אוהב אותן -- כנראה שעשית טעות.
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
לא מסכים בכללSoapSeller כתב:כעוד בעלים של אוזניות כאלה, כן, הן צריכות הרצה, מעל 200 שעות לפחות.
אם אתה רק "לא יוצא מגדרך", שני הדברים האלה הם חובה להתרשמות אמיתית מהאוזניות(בהנחה שאתה מוכן להשקיע במגבר, כן?), אם אתה לא אוהב אותן -- כנראה שעשית טעות....
האוזניות בזמן 0 לא נשמעות דומה בכלל לאיך שהם נשמעות לאחר 100-200 שעות .פשוט נשמעות שונות לחלוטין
- SoapSeller
-
- חבר פעיל מאוד

יש מספר מגברים שמתאימים ל-701 שיצא לי לשמוע. הטוב שבניהם הוא Balanced Beta22 שברשותי.
אני מציע לך להגדיר תקציב לצורך הענין, ואז להתחיל לבדוק מה מתאים לך.
(לטעמי מגברים סבירים לא-DIY לאוזניות האלה מתחילים ב-300$, אם כי יש מציאות ביד שניה(בחו"ל בעיקר))
בנתיים, אני מציע לך להמשיך בהרצה.
ההמלצה שלי היא מוזיקה עשירה בווליום שמיעה-שלך-פלוס-קצת, שיוצאת מנגן כולשהו 24\7, עד שתגיע למחסום ה-100 שעות לפחות.
(כמובן שכדאי לבצע זאת כשהאוזניות מוחבאות בתוך מגירה כולשהי, עטופות בבדים. למען שפיותך ושפיות שאר דרי הבית)
אני מציע לך להגדיר תקציב לצורך הענין, ואז להתחיל לבדוק מה מתאים לך.
(לטעמי מגברים סבירים לא-DIY לאוזניות האלה מתחילים ב-300$, אם כי יש מציאות ביד שניה(בחו"ל בעיקר))
בנתיים, אני מציע לך להמשיך בהרצה.
ההמלצה שלי היא מוזיקה עשירה בווליום שמיעה-שלך-פלוס-קצת, שיוצאת מנגן כולשהו 24\7, עד שתגיע למחסום ה-100 שעות לפחות.
(כמובן שכדאי לבצע זאת כשהאוזניות מוחבאות בתוך מגירה כולשהי, עטופות בבדים. למען שפיותך ושפיות שאר דרי הבית)
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אין לי כרגע מגבר יעודי - משתמש ביציאת אוזניות של מגבר סטריאו 640a cambridge audio . ברור לי שמגבר יוציא מהם את המיץ כמו שצריך.
כשקיבלתי אותם לראשונה וחיברתי אותם למחשב לשמוע קטע קטן של מוזיקה הייתי בטוח שחבל על הכסף שהשקעתי. כיום אני כבר מעריך את האיכות של האוזניות הללו ואת היכולת שלהם.
כשקיבלתי אותם לראשונה וחיברתי אותם למחשב לשמוע קטע קטן של מוזיקה הייתי בטוח שחבל על הכסף שהשקעתי. כיום אני כבר מעריך את האיכות של האוזניות הללו ואת היכולת שלהם.
ה-M^3 נשמע טוב מאוד איתן. הן בהחלט מסתדר איתן בלי הרבה קושי.
כבר לא.
אם זכור לך לפני כמה שנים (בתקופה של המפגש הראשון-שני שלנו), שי בנה M3 עם STEPS שלא עבדו. אז לפני כמה חודשים (פחות משנה) הרמתי לו אותם בשביל הכיף והתעסקתי איתם. לשמחתי הצלחתי לסדר את שניהם (שסבלו מלא מעט בעיות), ולהביא אותם למצב טוב מאוד (שי דאג גם לרכיבים מוצלחים בבנייה המקורית, אז זה בהחלט היה טוב). ללא ספק מגבר טוב עם הרבה כח, שליטה, ואיכות טובה מאוד.
אם הייתי מחפש מגבר עד 2000 שקל וכנראה שאפילו יותר, הייתי בוחר בו. כיום אני עובד על פימטה (V1) וספק סיגמא11 של 24וולט שיפעיל בין היתר גם אותו, אז לך תדע, יכול מאוד להיות שבעתיד אני אבנה גם M3 שיעבוד עם אותו הספק
אם זכור לך לפני כמה שנים (בתקופה של המפגש הראשון-שני שלנו), שי בנה M3 עם STEPS שלא עבדו. אז לפני כמה חודשים (פחות משנה) הרמתי לו אותם בשביל הכיף והתעסקתי איתם. לשמחתי הצלחתי לסדר את שניהם (שסבלו מלא מעט בעיות), ולהביא אותם למצב טוב מאוד (שי דאג גם לרכיבים מוצלחים בבנייה המקורית, אז זה בהחלט היה טוב). ללא ספק מגבר טוב עם הרבה כח, שליטה, ואיכות טובה מאוד.
אם הייתי מחפש מגבר עד 2000 שקל וכנראה שאפילו יותר, הייתי בוחר בו. כיום אני עובד על פימטה (V1) וספק סיגמא11 של 24וולט שיפעיל בין היתר גם אותו, אז לך תדע, יכול מאוד להיות שבעתיד אני אבנה גם M3 שיעבוד עם אותו הספק
עכשיו הוא כבר מזמן אצל איזה בחור בארה"ב שקנה אותו במחיר מצוין. אבל החתיכת *** עשה בו כמה שינויים (אף אחד מהם לא שיפר כלום, בעיקר שטויות הוא עשה), שם במארזים (שיצאו דיי מכוערים) והוסיף 200$ למחיר ושם בלוחות 
אוזניות 701 דומות ל702 הרצה דומה
שלום לכם
כתבתי לא מעט על אוזניות שלי ה-702 כאן בפורום חפשו את מה שנכתב ותקבלו מושג במה מדובד
לא אחזור על כך
צריך לפחות 1500 שעות כדי שיהיו ממש טופ קלאס הי אנד לא להתיאש עם מגבר אוזניות וציוד טוב אני לא מפסיק להאזין להן כבר חצי שנה וכמעט הזנחתי את הרמקולים שלי!!!!
תקראו ותהנו
בברכה
כתבתי לא מעט על אוזניות שלי ה-702 כאן בפורום חפשו את מה שנכתב ותקבלו מושג במה מדובד
לא אחזור על כך
צריך לפחות 1500 שעות כדי שיהיו ממש טופ קלאס הי אנד לא להתיאש עם מגבר אוזניות וציוד טוב אני לא מפסיק להאזין להן כבר חצי שנה וכמעט הזנחתי את הרמקולים שלי!!!!
תקראו ותהנו
בברכה
- SoapSeller
-
- חבר פעיל מאוד

הן לא "טופ קלאס הי אנד" גם אחרי 5000 שעות עם מגבר מצויין ומקור טוב מאוד.