שלום לכולם שאלה שמציקה לי כבר ים של זמן ..איך אני מוסיף לסרטים שהורדתי מהאינטרנט תמונות כך שהם יופיעו שאני משתמש במדיה סנטרעם תמונה של הסרט ...?
ודבר נוסף איך אם בכלל אפשרי לנגן קבצי MKV במדיה סנטר של WINDOWS
תודה לכל העונים
זקוק לעזרה במדיה סנטר
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
המדיה סנטר יודע לשלוף בעצמו תמונות כדי שיופיעו בספריות. אבל הוא מצליח לעשות זאת טוב רק אם הסרט בפורמט AVI או WMV.
יש פטנט אם אתה רוצה לשים תמונות משלך כי מה שנשלף לך לא מתאים או שמופיע כתמונה שחורה. כל מה שאתה צריך לעשות זה לשים באותה ספריה שבה נמצא הסרט קובץ JPG קטן עם אותו שם. כלומר אם יש לך סרט שנקרא ThisIsaMovie.AVI אתה צריך לשים שם תמונה בשם ThisIsaMovie.JPG. התמונה יכולה להיות בכל גודל שתרצה, אבל עדיף לשים משהו קטן כמו 200x200 או 200x110
אם תקרא את סדר הפעולות המומלץ להתקנה ב HTPC כאן בדביקים של הפורום וגם את המדריכים המתאימים תוכל לנגן קבצי MKV בלי שום בעיה
יש פטנט אם אתה רוצה לשים תמונות משלך כי מה שנשלף לך לא מתאים או שמופיע כתמונה שחורה. כל מה שאתה צריך לעשות זה לשים באותה ספריה שבה נמצא הסרט קובץ JPG קטן עם אותו שם. כלומר אם יש לך סרט שנקרא ThisIsaMovie.AVI אתה צריך לשים שם תמונה בשם ThisIsaMovie.JPG. התמונה יכולה להיות בכל גודל שתרצה, אבל עדיף לשים משהו קטן כמו 200x200 או 200x110
אם תקרא את סדר הפעולות המומלץ להתקנה ב HTPC כאן בדביקים של הפורום וגם את המדריכים המתאימים תוכל לנגן קבצי MKV בלי שום בעיה
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הכל נמצא כאן: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.