מעוניין לקנות אוזניות Skullcandy, אך יש בעיה. עזרה בבקשה.

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
iidoido פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם,
כפי שציינתי בכותרת, אני מעוניין לקנות את האוזניות Skullcandy של דגם ה- Hesh.
הבעיה היחידה, זה שכבל הPL קצר מאוד בשבילי. מאוד. מדובר ב1.2 מטר ואני צריך בסביבות ה5 מטר מאחר והמחשב מאוד רחוק ממני (ולא, לא ניתן לשנות סדר).
השאלה שלי - האם יש מאריך PL בשביל לחבר לאוזניות ומשם למחשב? ואם כן, כמה עולה? אם כן, מה האורך המירבי שיש? והכי חשוב - אם כן, האם זה מוריד מהאיכות? כי לא סתם אני קונה Skullcandy שמדובר מאוד באיכות.

אני נורא תקוע בגלל המצב הזה, אז אשמח לעזרה בשביל לפתור את המצב.

תודה רבה.

dults
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

יש מאריכים בלי סוף ומאריך עד 5 מטר זה בסדר מבחינת איכות
יש אלטרנטיבות הרבה יותר איכותיות מאשר skulcandy

אמור מה השימושים ותקציב?

iidoido פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

התקציב הוא 200-300 שקל. בלי חריגה.
אני מתכוון לחבר למחשב לחיבור הPL הירוק מאחורה (החיבור הPL הירוק מקדימה עושה בעיות).
חשוב לי מאוד שזה יכסה את האוזן ולא על האוזן או בתוך האוזן.
השימושים זה בעיקר בעיקר מוזיקה כשאני מחבר למחשב. אבל אני מתכנן גם לשימוש בשביל סרטים ומשחקים.
וחשוב לי מאוד(!!!) שתהיה תמיכה של האוזניות באייפון.

והאם אתה בטוח שמאריך לא יכול לפגוע בשום דרך באיכות? ומה רע ב Skullcandy? בתקציב הזה הבנתי שמדובר באחת האוזניות הטובות ביותר.[/b]

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #4 

חח sc טובות, מאיפה המידע חח? זאת חברה אמריקאית שקונה אוזניות oem מסינים, עושה עיצוב יפה המוכרת ברווח גדול, בקיצור *** של 20$ עם עיצוב יפה, בתקציב שלך תחפש akg sennheiser koss, ולמה אתה חייב סגורות?

iidoido פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

אני באמת חשבתי ללכת גם על Sennheiser, אבל לא מצליח למצוא דגם ספציפי. יש המון דגמים ואני לא יודע איך להחליט. במיוחד בנוגע לטווח מחירים שלי.
ואני חייב סגורות כי ככה הכי נוח לי ואני מוצא את הפוטנציאל האיכותי ביותר ככה.

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אני ממליץ שתשמע כמה דגמים ב קילומבו ב דיזינגוף סנטר ב ת"א, יש להם מבחר ענק עם כי הם לא הכי זולים, לפחות תבחר מה שנשמע לך הכי טוב, ולגבי מעריך אז תלוי כמה הוא איכותי, העם יש לך רמקולים עם חיבור קדמי לאוזניות במקרה אז אין לך צורך במעריך.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

אני ממליץ שתשמע כמה דגמים ב קילומבו ב דיזינגוף סנטר ב ת"א, יש להם מבחר ענק עם כי הם לא הכי זולים, לפחות תבחר מה שנשמע לך הכי טוב, ולגבי מעריך אז תלוי כמה הוא איכותי, העם יש לך רמקולים עם חיבור קדמי לאוזניות במקרה אז אין לך צורך במעריך.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”