שלום,
קניתי lcd של lg
דגם: 47LH35fr
מראש אני רוצה להתנצל על הידע השפל בכל עינייני החיבורים למיניהם.
ברשותי yes max לא HD.
נכון לעכשיו הממיר מחובר ליציאת AV של הטלויזיה (אדום לבן צהוב).
למיטב ידיעתי זהו החיבור הפשוט ביותר שקיים.
אם אחבר את הטלויזיה באמצעות כבלים שונים אראה שיפור ניכר לעין? למרות שאני לא צופה בשידורים באבחנה גבוהה?.
אם כן איך עדיף לחבר את בטלויזיה?.
הבחור שהתקין לי את הטלויזיה הציע למכור לי כבל עם חיבור scart שמתחבר לממיר אבל לא הבנתי איך זה יתחבר לטלויזיה (אין חיבור כזה בטלויזיה) ומחיר הכבל היה מופקע 230 שקלים?!? אפשר לקנות scart במחירים הרבה יותר זולים!
כמו כן בממיר יש עוד 2 יציאות שמע אחת אופטית ומעל אחת נוספת caoxil (משהו כזה) עדיף להשמש בחיבורים האלו מאשר ב אדום לבן?.
לדעתי כדאי שמישהו שמבין ממש בנושא הזה יכתוב מדריך מפורט לגבי כל החיבורים למיניהם ומה ההבדלים בינייהם + המלצות למה הכי טוב לדעת הגולשים באתר. ותעשו את הנושא דביק בפורום.
תודה מראש, טל.
איך עדיף לחבר את היס מקס ל lcd
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
הי טל,
אכן חיבור של סקארט במוד של RGB הוא החיבור האופטימאלי. מכיוון שלטלויזיה שלך אין חיבור סקארט תוכל להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקנות טרנסקורדר הימיר את אות ה-RGB מהסקארט אל הקומפוננט ואז כמובן גם תצטרך לקנות כבל קומפוננט. (לסיכום - מהיס מקס לטרנסקורדר בסקארט ומהטרנסקורדר לטלוויזיה בקומפוננט)
במידה וזה מעבר לתקציב שלך, בדוק אם יש לטלויזיה שלך כניסת SVIDEO , אם כן אז לך על זה כי בכל זאת יש שיפור ניכר על חיבור הקומפוזיט (הצהוב) הסטנדרטי בו אתה משתמש כרגע.
אכן חיבור של סקארט במוד של RGB הוא החיבור האופטימאלי. מכיוון שלטלויזיה שלך אין חיבור סקארט תוכל להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקנות טרנסקורדר הימיר את אות ה-RGB מהסקארט אל הקומפוננט ואז כמובן גם תצטרך לקנות כבל קומפוננט. (לסיכום - מהיס מקס לטרנסקורדר בסקארט ומהטרנסקורדר לטלוויזיה בקומפוננט)
במידה וזה מעבר לתקציב שלך, בדוק אם יש לטלויזיה שלך כניסת SVIDEO , אם כן אז לך על זה כי בכל זאת יש שיפור ניכר על חיבור הקומפוזיט (הצהוב) הסטנדרטי בו אתה משתמש כרגע.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
אוקיי הבנתי,
נראה לי שבסופו של דבר עדיף אם כב אני משקיע באיזור ה- 200-300 שקל כבר לשדרג ל- YES MAXHD ואז לחבר את הטלויזיה דרך חיבור ה- HDMI.
מה בנוגע לחיבורי ה- סאונד? איזה מהחיבורים עדיף: אדום לבן\אופטי\קואקס?.
תודה.
נראה לי שבסופו של דבר עדיף אם כב אני משקיע באיזור ה- 200-300 שקל כבר לשדרג ל- YES MAXHD ואז לחבר את הטלויזיה דרך חיבור ה- HDMI.
מה בנוגע לחיבורי ה- סאונד? איזה מהחיבורים עדיף: אדום לבן\אופטי\קואקס?.
תודה.