פיענוח קידוד H.264 ב-NVIDIA ION?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
skywriter פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לאחר שקראתי את כל התגובות לסקירה ( Nvidia ION - הפלטפורמה האידאלית ל-HTPC ) נשארה לי רק שאלה אחת.
האם ION יוכל לתת לי האצת חומרה בH.264 של כל הפרופילים 5.1@ ,3.1@ עבור סרטי 720P וגם 1080P??

(ממה שקראתי בפורום הזה שהאצת חומרה H.264 בכרטיס גרפי עובדת רק עם פרופיל קידוד 4.1@ . אחרת יש לקודד מחדש את הסרט וזה לוקח המון זמן.)

תודה מראש

hrox
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #2 

לגבי מערכות Windows - אם אתה משתמש בגרסת Pro של CoreAVC, אתה יכול לפענח את כל הפרופילים בחומרה, בזכות השימוש ש CoreAVC עושה ב CUDA.

אם אתה לא משתמש ב CoreAVC אתה צריך להשתמש ב DXVA על מנת להינות מפיענוח חומרה. לגבי המגבלות של הפרופילים הנתמכים למיטב ידיעתי (ואני מציע לך לוודא שאני לא טועה), רק פרופיל 4.1 נתמך.

שים לב שהסקירה ש Shed כתב מתייחסת למערכות Linux בלבד. כל מה שכתבתי כאן מתייחס למערכות Windows בלבד.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #3 

skywriter כתב:לאחר שקראתי את כל התגובותלסקירה ( Nvidia ION - הפלטפורמה האידאלית ל-HTPC ) נשארה לי רק שאלה אחת.
האם ION יוכל לתת לי האצת חומרה בH.264 של כל הפרופילים 5.1@ ,3.1@ עבור סרטי 720P וגם 1080P??

(ממה שקראתי בפורום הזה שהאצת חומרה H.264 בכרטיס גרפי עובדת רק עם פרופיל קידוד 4.1@ . אחרת יש לקודד מחדש את הסרט וזה לוקח המון זמן.)

תודה מראש
...
כמו שהראיתי בסקירה - בעבודה תחת לינוקס אין שום בעיה לפענח בחומרה גם פרופיל High 5.1.
בעבודה תחת חלונות - boxee יודעת לפענח גם פרופיל 5.1 בהצלחה. אני לא יודע לגבי נגנים אחרים.
You are never fully dressed without a smile

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”