לאחר שקראתי את כל התגובות לסקירה ( Nvidia ION - הפלטפורמה האידאלית ל-HTPC ) נשארה לי רק שאלה אחת.
האם ION יוכל לתת לי האצת חומרה בH.264 של כל הפרופילים 5.1@ ,3.1@ עבור סרטי 720P וגם 1080P??
(ממה שקראתי בפורום הזה שהאצת חומרה H.264 בכרטיס גרפי עובדת רק עם פרופיל קידוד 4.1@ . אחרת יש לקודד מחדש את הסרט וזה לוקח המון זמן.)
תודה מראש
פיענוח קידוד H.264 ב-NVIDIA ION?
לגבי מערכות Windows - אם אתה משתמש בגרסת Pro של CoreAVC, אתה יכול לפענח את כל הפרופילים בחומרה, בזכות השימוש ש CoreAVC עושה ב CUDA.
אם אתה לא משתמש ב CoreAVC אתה צריך להשתמש ב DXVA על מנת להינות מפיענוח חומרה. לגבי המגבלות של הפרופילים הנתמכים למיטב ידיעתי (ואני מציע לך לוודא שאני לא טועה), רק פרופיל 4.1 נתמך.
שים לב שהסקירה ש Shed כתב מתייחסת למערכות Linux בלבד. כל מה שכתבתי כאן מתייחס למערכות Windows בלבד.
אם אתה לא משתמש ב CoreAVC אתה צריך להשתמש ב DXVA על מנת להינות מפיענוח חומרה. לגבי המגבלות של הפרופילים הנתמכים למיטב ידיעתי (ואני מציע לך לוודא שאני לא טועה), רק פרופיל 4.1 נתמך.
שים לב שהסקירה ש Shed כתב מתייחסת למערכות Linux בלבד. כל מה שכתבתי כאן מתייחס למערכות Windows בלבד.
כמו שהראיתי בסקירה - בעבודה תחת לינוקס אין שום בעיה לפענח בחומרה גם פרופיל High 5.1.skywriter כתב:לאחר שקראתי את כל התגובותלסקירה ( Nvidia ION - הפלטפורמה האידאלית ל-HTPC ) נשארה לי רק שאלה אחת.
האם ION יוכל לתת לי האצת חומרה בH.264 של כל הפרופילים 5.1@ ,3.1@ עבור סרטי 720P וגם 1080P??
(ממה שקראתי בפורום הזה שהאצת חומרה H.264 בכרטיס גרפי עובדת רק עם פרופיל קידוד 4.1@ . אחרת יש לקודד מחדש את הסרט וזה לוקח המון זמן.)
תודה מראש...
בעבודה תחת חלונות - boxee יודעת לפענח גם פרופיל 5.1 בהצלחה. אני לא יודע לגבי נגנים אחרים.
You are never fully dressed without a smile