לגבי המחיר של החלפת YesMAX ב-YesMaxHD
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אני חושב שיש מבצע שדרוג לבעלי yesMax בהתחייבות - תוספת של 20 ש"ח לחודש למחיר הקיים בהתחייבות ל- 3 שנים חדשות.
זה מה שאני חושב שכרגע יש. ככה אמרו לאחותי לפני שבוע.
זה מה שאני חושב שכרגע יש. ככה אמרו לאחותי לפני שבוע.
בקרוב ממש (החודש להערכתי) מתחיל "המבצע החדש" שהוא למעשה חזרה על המחירים של ההשקה ומדבר על 19.90 תוספת למי שיש לו ממיר יס מקס או יס HD (כאשר עבור האחרון יהיו נציגים שימשיכו להציע 29.90)
ניתן להתמקח להערכתי בהתאם לעלות החבילה, כלומר מי שיש לו חבילה יקרה יוכל להוזיל את העלות הזו עד 10 ש"ח תוספת, למי שיש חבילה "זולה" באופן יחסי לא יוכל לקבל פחות ממחיר המבצע ומי שממש מתעקש או מאיים בניתוק יכול לבצע החלפה ללא שינוי.
מניסיון קיים, מחיר הבסיס הנמוך ביותר לחבילת טופ עם יס מקס HD הינו 245 ש"ח. כל מחיר נמוך יותר הוא מקרה חריג ונובע מרצון לשמר לקוח, כל מחיר מעל זה הינו מחיר ללקוח ללא מיקוח.
הערה קטנה נוספת, למי שאין בכלל ממיר כזה ואין גם התחייבות יש סיכוי לקבל אותו תמורת אותם 19.90 לחודש בהתאם לעלות החבילה כאשר יס יעשו מאמץ שזה יסתכם לכ- 260 ש"ח בחבילת טופ (אם אתם משלמים יותר בעלות החודשית, יבואו לקראתכם ואם פחות יעבירו אתכם למחיר הזה פחות או יותר).
ניתן להתמקח להערכתי בהתאם לעלות החבילה, כלומר מי שיש לו חבילה יקרה יוכל להוזיל את העלות הזו עד 10 ש"ח תוספת, למי שיש חבילה "זולה" באופן יחסי לא יוכל לקבל פחות ממחיר המבצע ומי שממש מתעקש או מאיים בניתוק יכול לבצע החלפה ללא שינוי.
מניסיון קיים, מחיר הבסיס הנמוך ביותר לחבילת טופ עם יס מקס HD הינו 245 ש"ח. כל מחיר נמוך יותר הוא מקרה חריג ונובע מרצון לשמר לקוח, כל מחיר מעל זה הינו מחיר ללקוח ללא מיקוח.
הערה קטנה נוספת, למי שאין בכלל ממיר כזה ואין גם התחייבות יש סיכוי לקבל אותו תמורת אותם 19.90 לחודש בהתאם לעלות החבילה כאשר יס יעשו מאמץ שזה יסתכם לכ- 260 ש"ח בחבילת טופ (אם אתם משלמים יותר בעלות החודשית, יבואו לקראתכם ואם פחות יעבירו אתכם למחיר הזה פחות או יותר).
אני משוכנע שראיתי כזה דבר. אנסה להיזכר/למצוא.tamer כתב:טלפנתי ל YES והם אמרו שלא היה ולא נברא!!!UserName כתב:באמת איפה?riji כתב:איפה?שח_מט כתב:אני ראיתי לפני שבוע פרסומת למבצע של החלפת MAX ב MAXHD ב 9.90......
ולא נראה לי שזה ממש יהיה יעיל לYES אם יעשו כך.......
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
אתה צודק חלקית....שח_מט כתב:אני משוכנע שראיתי כזה דבר. אנסה להיזכר/למצוא.tamer כתב:טלפנתי ל YES והם אמרו שלא היה ולא נברא!!!UserName כתב:באמת איפה?riji כתב:איפה?שח_מט כתב:אני ראיתי לפני שבוע פרסומת למבצע של החלפת MAX ב MAXHD ב 9.90......
ולא נראה לי שזה ממש יהיה יעיל לYES אם יעשו כך..........
היה פרסום כזה לשדרוג ב9.90 ש"ח לחודש לבעלי YES MAX + YES HD
ז"א 2 הממירים תמורת ה-YES MAX HD
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
היה פעם מבצע של החלפת שני
ממירים,yesmax ו yeshd ב yesmaxhd תמורת 9.90.שח_מט כתב:אני משוכנע שראיתי כזה דבר. אנסה להיזכר/למצוא.tamer כתב:טלפנתי ל YES והם אמרו שלא היה ולא נברא!!!UserName כתב:באמת איפה?riji כתב:איפה?שח_מט כתב:אני ראיתי לפני שבוע פרסומת למבצע של החלפת MAX ב MAXHD ב 9.90......
ולא נראה לי שזה ממש יהיה יעיל לYES אם יעשו כך..........