רציתי לשתף אתכם, אתמול קיבלתי את את מסך ה-LCD הנ"ל, ואני רוצה לומר לכם שהאיכות שלה מדהימה, גם ב-SDTV ובמיוחד ב-HD!
אני מופתע לטובה, לא ציפיתי לאיכות כזו של תמונה - ואפשרויות כיול התמונה שלה - למרות שעוד לא יצא לי לכייל אותה עדיין.
זה כבר סיפור ארוך, אבל בעיקרון ישירות מניופאן.
הטלויזיה הקודמת שלי פשוט הלכה (פנל LCD) אז הציעו לי טלויזיה חדשה HDREADY יותר מתקדמת ממה שהיה לי קודם, בסוף עשיתי שדרוג
לדגם חדש FHD במחיר מיוחד דרך השרות.
***** יש לציין שניופאן נתנו שירות מ ע ו ל ה!!! לכל אורך הדרך, וחיכיתי לדגם הזה חודש וקצת - וגם סיפקו לי טלויזיה LCD חליפית בינתיים לכל אורך התקופה ******* כל הכבוד לכם ניופאן
רכשתי אותה דרך השירות, כמו שאמרתי הטלויזיה שהיתה אצלהם בתיקון הודיעו לי שאין להם את החלק והציעו לי טלויזיה דומה(דגם חדש יותר כמובן) ללא תשלום נוסף. זה פשוט השירות שלהם שמבדיל מחברות אחרות לדעתי כמובן.
אני רציתי לשדרג את הדגם ל-FHD אז אמרו לי סכום כלשהו שהוא לא מחיר הטלויזיה, שגילם בתוכו את עוגמת הנפש וכו....... והיגעתי איתם למחיר מיוחד.
תסלחו לי שאני לא אומר את המחיר, מפני שזה עבר דרך השירות לקוחות שלהם......
אבל המחיר זה לא ה-ISSUE, איכות הטלויזיה של טושיבה שלא היתה תמיד בין המובילות היא שהפתיעה אותי
אני בהחלט חושב שלטושיבה יש אחלה מסכים למרות כמה נפילות בעבר בשורה הסופית מסך של טושיבה לא יכול לאכזב לגמרי, במקרה הרע הוא בינוני ביחס למתחריו בקטגוריה.
ניופאן בהחלט יכולים לתת שירות טוב כשהם רוצים (לפעמיים צריך להתעקש קצת) ובהקשר של קנייה מהם ישירות אני יכול להגיד לכם שלאחרונה במספר מקרים בדקתי מול שירות הלקוחות שלהם את המחיר והם היו מוכנים לתת הצעה זהה או אף זולה יותר מההצעה שלהם באתרי המכירות המובילים, אז אם אתם יודעים את המחיר פחות או יותר באתרים תדברו עם ניופאן ישירות והסתברות גבוהה שהם יפתיעו אתכם במחיר ובדמי המשלוח מניסיון.
בנוסף אם יש לכם חברים או קרובי משפחה שעובדים בניופאן, תדעו שהם מאוד מעודדים מכירות במחיר עובד, אז יש אפשרות להנחות גדולות אף יותר, סה"כ השיטה מוכיחה את עצמה ומביאה להם עוד לקוחות מרוצים.
alicenir כתב:רכשתי אותה דרך השירות, כמו שאמרתי הטלויזיה שהיתה אצלהם בתיקון הודיעו לי שאין להם את החלק והציעו לי טלויזיה דומה(דגם חדש יותר כמובן) ללא תשלום נוסף. זה פשוט השירות שלהם שמבדיל מחברות אחרות לדעתי כמובן.
אני רציתי לשדרג את הדגם ל-FHD אז אמרו לי סכום כלשהו שהוא לא מחיר הטלויזיה, שגילם בתוכו את עוגמת הנפש וכו....... והיגעתי איתם למחיר מיוחד.
תסלחו לי שאני לא אומר את המחיר, מפני שזה עבר דרך השירות לקוחות שלהם......
אבל המחיר זה לא ה-ISSUE, איכות הטלויזיה של טושיבה שלא היתה תמיד בין המובילות היא שהפתיעה אותי
...
כנראה שיטה של ביטוח החלפת מכשיר כשמתקלקל במקום להחזיק מעבדה
עם ציוד יקר,טכנאים וחלקי חילוף.פשוט מכניסים את הסתברות הקילקול
והחלפת מסך לתימחור של הטלביזיה.זאת דעתי.
צר לי לאכזב אותך DUDI88 אבל אני לא רואה ספורט אבל לפי מה שראיתי ב-5+ האיכות מעולה, וגם בערוץ ESPN שאיכות השידור שלה לכל הדעות הוא מתחת לכל ביקורת(ESPN) היתה יחסית בסדר.