ברק אובמה - פרס נובל לשלום?
-
sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
וואלה
חשבתי שקפצנו כמה שנים קדימה ופספסתי משהו.
ואם נותנים את זה על הישגים עתידיים, אז ככה:
הבן הגדול שלי מועמד ודאי לפיזיקה
האמצעי לספרות
הקטן רק זוחל, עוד לא בחר כיוון
אני אודיע כשיחליט
חשבתי שקפצנו כמה שנים קדימה ופספסתי משהו.
ואם נותנים את זה על הישגים עתידיים, אז ככה:
הבן הגדול שלי מועמד ודאי לפיזיקה
האמצעי לספרות
הקטן רק זוחל, עוד לא בחר כיוון
אני אודיע כשיחליט
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תשמעו אחרי שיאסר ערפאת זכה אני כבר לא אפול מהכיסא אם אחמיניג'אד יזכה בפרס בשנה הבאה 
כנראה אחרי עידן בוש המטומטם אפילו דברים טריוויאלים כמו ניסיונות הידברות נתפסים כדבר הירואי שמגיע עליו פרס. הפרס בעצם מגיע לדעתי לציבור האמריקני ופחות לאובמה על כך שבחר לשנות כיוון.
מצחיק שדוקא האמריקנים אט אט מתפקחים מהערצתם לאובמה , לאחר שלא השיג דבר משמעותי בשנת כהונתו הראשונה, שלא לדבר על אפס הישגים מדיניים.
אני עדיין מקווה שהוא אכן יצליח להוכיח שבהידברות ובדיפלומטיה ניתן להשיג שינויים משמעותיים .
מצחיק שדוקא האמריקנים אט אט מתפקחים מהערצתם לאובמה , לאחר שלא השיג דבר משמעותי בשנת כהונתו הראשונה, שלא לדבר על אפס הישגים מדיניים.
אני עדיין מקווה שהוא אכן יצליח להוכיח שבהידברות ובדיפלומטיה ניתן להשיג שינויים משמעותיים .
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אל תתן לאמריקאים כ"כ הרבה קרדיט. לקח להם 8 שנים להבין שג'ורג' בוש אימבציל מחרחר מלחמות. אובאמה חכם וכריזמטי מדי בשביל שהאמריקאים יתאכזבו ממנו כ"כ מהר.amiti כתב:כנראה אחרי עידן בוש המטומטם אפילו דברים טריוויאלים כמו ניסיונות הידברות נתפסים כדבר הירואי שמגיע עליו פרס. הפרס בעצם מגיע לדעתי לציבור האמריקני ופחות לאובמה על כך שבחר לשנות כיוון.
אני עדיין מקווה שהוא אכן יצליח להוכיח שבהידברות ובדיפלומטיה ניתן להשיג שינויים משמעותיים ....
הייתי אתמול בטיול בוושינגטון ולמדתי קצת על הנשיאים האמריקאים הקודמים. וזה מדהים איך הם נפלו מאנשים באמת מדהימים כמו ג'ורג' וושינגטון, אברהם לינקולן וJFK ולאידיוט גמור כמו ג'ורג' בוש. זה כמעט חמור כמו הידרדרות מחיים וויצמן למשה קצב.
Need more cowbell
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
שקראתי את זה חשבתי לרגע שהיום אחד באפריל או תקלה באתר או שאני לא רואה טוב או שבדיחה גרועה ...באמת , לא האמנתי , הצלבתי מידע מכמה אתרים וראיתי שזה נכון ...
what the fu** על מה ? למה ? מי ? מו ? מה ?
ממש מוזר , מזנה את הפרס לחלוטין ומייתר אותו (אבל כתבו כאן לפניי אם עראפת קיבל פרס נובל לשלום ....) אז מה נשאר ...טוב שיבושם לו עם הפרס ושיעזוב אותנו בשקט ...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
הפרס שלו צריך להיות בקטגוריית "אומן יחסי הציבור והיחצנות והנאומים".בזה הוא מומחה.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
-
sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
Pavelz,
בפרספקטיבה מסוימת, ההיסטוריה עושה טוב להרבה אנשים
הרבה אנשים משאירים חותם היסטורי מרשים ומעט מעשים
לאו דווקא מי שציינת.
אנשים נשארים גדולים ובלי פגמים בספרי ההיסטוריה
דרך אגב זה נכון לא רק במנהיגים... גם באמנות
בפרספקטיבה מסוימת, ההיסטוריה עושה טוב להרבה אנשים
הרבה אנשים משאירים חותם היסטורי מרשים ומעט מעשים
לאו דווקא מי שציינת.
אנשים נשארים גדולים ובלי פגמים בספרי ההיסטוריה
דרך אגב זה נכון לא רק במנהיגים... גם באמנות
העם דורש..... כל מיני דברים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני כבר אורז מזוודה,מחר בטוח מודיעים לי שאני חתן פרס נובל לפיזיקה אזוטרית לאור תרומתי למדע שתבוא לידי ביטוי בעוד עשר שנים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אני חייב לומר שאפו ענק לשבדים..
שום מדינה בעולם לא תצליח עם סכום דל של 1.4 מיליון דולר (שווי הפרס) להכתיב מדיניות לראש המעצמה הכי גדולה.
אני בטוח שבמסדרונות הלובי היהודי או הלובי לנשק מתגלגים מצחוק על הסכום הפעוט שאיתו מנסה מישהו
לשנות, להראות כיוון, לשכנע , קובעי מדיניות ..
גם לעארפאת הצמידו את המכה הזאת .. נובל לשלום.. עכשיו אתה מפורסם , הוענק לך אותו יוקרה בין לאומי , אתה נכנס לספרי ההיסטוריה .. כן , אתה לא יכול להתנער מדרך השלום ואי הלוחמה.
נראה עכשיו את אובמה רומז ולו ברמז דק על צעד תוקפני כלשהו כלפי איראן.
השחילו אותנו השבדים האלה .. זו כבר מגמה נמשכת.
שום מדינה בעולם לא תצליח עם סכום דל של 1.4 מיליון דולר (שווי הפרס) להכתיב מדיניות לראש המעצמה הכי גדולה.
אני בטוח שבמסדרונות הלובי היהודי או הלובי לנשק מתגלגים מצחוק על הסכום הפעוט שאיתו מנסה מישהו
לשנות, להראות כיוון, לשכנע , קובעי מדיניות ..
גם לעארפאת הצמידו את המכה הזאת .. נובל לשלום.. עכשיו אתה מפורסם , הוענק לך אותו יוקרה בין לאומי , אתה נכנס לספרי ההיסטוריה .. כן , אתה לא יכול להתנער מדרך השלום ואי הלוחמה.
נראה עכשיו את אובמה רומז ולו ברמז דק על צעד תוקפני כלשהו כלפי איראן.
השחילו אותנו השבדים האלה .. זו כבר מגמה נמשכת.