לא מצליח להגדיר NFS SMB מהמחשב לDune Base 2.0 - עזרה!!!
היי,
בשעה טובה התחדשתי ב Dune Base 2.0 - התקנתי בו גם 500G כונן פנימי וחיברתי אותו קווית לנתב שלי.
אני מצליח להתחבר בSMB מהסטרימר למחשב ולהזרים מידע מתיקייה משותפת ללא הפרעות או קיטועים.
אני גם מצליח להתחבר לכונן הפנימי של הסטרימר מהמחשב דרך FTP.
אבל להתחבר לסטרימר מהמחשב בSMB\NFS ללא הצלחה, ודרך YAMJ כשאני רושם את הIP של הסטרימר להתחברות הYAMJ לא מוצא את הNMT שלי.
כעקרון אני משתמש במודם נתב אלחוטי סימנס SL2-141 מבזק, המודם מחובר לADSL ללא חייגן והמחשב מחובר לפורט הראשון והסטרימר לפורט השני. כך שהמשחב קיבל כתובת 10.0.0.1 והסטרימר 10.0.0.2.
כשאני עושה מהמחשב ftp://10.0.0.2 אני מתחבר לסטרימר אך כשאני עושה 10.0.0.2\\ או \10.0.0.2internal_hard_disk\\ המחשב לא מוצע את הסטרימר.
לחלופין להתחבר מהסטרימר למחשב דרך NFS אני לא מצליח למרות שניסיתי לעבוד עם 2 סוגי שרתי NFS.
כשרשמתי כהתחברות מהסטרימר את כתובת המחשב 10.0.0.1 וSMB הוא הצליח להתחבר אך דרך NFS לא מצליח - ממש מיואש! אני מת להשתמש בYAMJ לראות את תמונות הסרטים וכו וגם הבנתי שNFS עדיף על SMB.
אפילו ניסיתי לקחת מודם אחר שאותו חיברתי לנתב (כך שנתב הסימנס ישמש רק כנתב חוטי ולא מודם) אך שוב רק FTP וSMB מהסטרימר עובדים - SMB\NFS מהמחשב לסטרימר לא עובד רק FTP ומהסטרימר NFS למחשב גם לא עובד רק SMB.
יש הצעות?!? ניסיתי לחפור במה שרק אפשר ללא הצלחה (אפרופו אני עובד עם Win7).
אודה לעזרה
תודה מראש
שלומי
בשעה טובה התחדשתי ב Dune Base 2.0 - התקנתי בו גם 500G כונן פנימי וחיברתי אותו קווית לנתב שלי.
אני מצליח להתחבר בSMB מהסטרימר למחשב ולהזרים מידע מתיקייה משותפת ללא הפרעות או קיטועים.
אני גם מצליח להתחבר לכונן הפנימי של הסטרימר מהמחשב דרך FTP.
אבל להתחבר לסטרימר מהמחשב בSMB\NFS ללא הצלחה, ודרך YAMJ כשאני רושם את הIP של הסטרימר להתחברות הYAMJ לא מוצא את הNMT שלי.
כעקרון אני משתמש במודם נתב אלחוטי סימנס SL2-141 מבזק, המודם מחובר לADSL ללא חייגן והמחשב מחובר לפורט הראשון והסטרימר לפורט השני. כך שהמשחב קיבל כתובת 10.0.0.1 והסטרימר 10.0.0.2.
כשאני עושה מהמחשב ftp://10.0.0.2 אני מתחבר לסטרימר אך כשאני עושה 10.0.0.2\\ או \10.0.0.2internal_hard_disk\\ המחשב לא מוצע את הסטרימר.
לחלופין להתחבר מהסטרימר למחשב דרך NFS אני לא מצליח למרות שניסיתי לעבוד עם 2 סוגי שרתי NFS.
כשרשמתי כהתחברות מהסטרימר את כתובת המחשב 10.0.0.1 וSMB הוא הצליח להתחבר אך דרך NFS לא מצליח - ממש מיואש! אני מת להשתמש בYAMJ לראות את תמונות הסרטים וכו וגם הבנתי שNFS עדיף על SMB.
אפילו ניסיתי לקחת מודם אחר שאותו חיברתי לנתב (כך שנתב הסימנס ישמש רק כנתב חוטי ולא מודם) אך שוב רק FTP וSMB מהסטרימר עובדים - SMB\NFS מהמחשב לסטרימר לא עובד רק FTP ומהסטרימר NFS למחשב גם לא עובד רק SMB.
יש הצעות?!? ניסיתי לחפור במה שרק אפשר ללא הצלחה (אפרופו אני עובד עם Win7).
אודה לעזרה
תודה מראש
שלומי
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
קודם כל תתחדש!
"אני מצליח להתחבר בSMB מהסטרימר למחשב ולהזרים מידע מתיקייה משותפת ללא הפרעות או קיטועים"
מעולה!
כאשר עובדים עם שרת NFS צריך בDUNE להגדיר :
בשדה כתובת השרת את כתובת השרת ובשם השיתוף יש להקיש קו נטוי " /" ולאחר מכן את
שם השיתוף לדוגמה: share /
לגבי התחברות מהמחשב לDUNE בSMB אתה צריך לשנות את ה REGISTERY KEY הבא:
HKLM/System/CurrentControlCset/Control/LSA - LMCompatibilityLevel
לשנות ל 1 באמצעות REGEDIT, ולהפעיל מחדש את ה WINDOWS
השינוי מאפשר למחשב להתחבר לשיתופי רשת עם אבטחה של WINNT4
"אני מצליח להתחבר בSMB מהסטרימר למחשב ולהזרים מידע מתיקייה משותפת ללא הפרעות או קיטועים"
מעולה!
כאשר עובדים עם שרת NFS צריך בDUNE להגדיר :
בשדה כתובת השרת את כתובת השרת ובשם השיתוף יש להקיש קו נטוי " /" ולאחר מכן את
שם השיתוף לדוגמה: share /
לגבי התחברות מהמחשב לDUNE בSMB אתה צריך לשנות את ה REGISTERY KEY הבא:
HKLM/System/CurrentControlCset/Control/LSA - LMCompatibilityLevel
לשנות ל 1 באמצעות REGEDIT, ולהפעיל מחדש את ה WINDOWS
השינוי מאפשר למחשב להתחבר לשיתופי רשת עם אבטחה של WINNT4
תודה על הניסיון לעזור!!
הוספתי את הקו נטוי ולאחר מכן את שם השיתוף אך עדיין הDUNE לא מוצא את המחשב לצערי.
נכנסתי למפתח הבא: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Lsa ולא היה שם פרמטר LMCompatibilityLevel אז הוספתי מפתח חדש מסוג REG_DWORD עם ערך הקסימלי = 1- עשיתי רסטרט למחשב אך ללא שינוי עדיין לא מצליח להתחבר SMB מהמחשב לDUNE, בבירור בעיות אוטומטי של ווינדוס הוא אומר:
The remote device or resource won't accept the connection Detected
The device or resource (10.0.0.2) is not set up to accept connections on port "The File and printer sharing (SMB)".
Contact your network administrator Completed
The computer or device you are trying to reach is available, but it doesn’t support what you’re trying to do. This might be a configuration issue or a limitation of the device.
נראה כאלו הDUNE לא תומך בהתחברות SMB אליו משום מה או שמשהו לא מוגדר נכון.
ממש ייאוש! אפרופו עם איזה שרת NFS אתה משתמש?
הוספתי את הקו נטוי ולאחר מכן את שם השיתוף אך עדיין הDUNE לא מוצא את המחשב לצערי.
נכנסתי למפתח הבא: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Lsa ולא היה שם פרמטר LMCompatibilityLevel אז הוספתי מפתח חדש מסוג REG_DWORD עם ערך הקסימלי = 1- עשיתי רסטרט למחשב אך ללא שינוי עדיין לא מצליח להתחבר SMB מהמחשב לDUNE, בבירור בעיות אוטומטי של ווינדוס הוא אומר:
The remote device or resource won't accept the connection Detected
The device or resource (10.0.0.2) is not set up to accept connections on port "The File and printer sharing (SMB)".
Contact your network administrator Completed
The computer or device you are trying to reach is available, but it doesn’t support what you’re trying to do. This might be a configuration issue or a limitation of the device.
נראה כאלו הDUNE לא תומך בהתחברות SMB אליו משום מה או שמשהו לא מוגדר נכון.
ממש ייאוש! אפרופו עם איזה שרת NFS אתה משתמש?
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
בבית אני עובד עם NETSHARE מול ה TVIX, אבל זה לא יעבוד מול הDUNE.
בעבודה אני עובד עם ALEGRO אבל אני לא בדקתי אותו על WINDOWS 7.
ןכמובן שאני עובד עם שרת NAS יעודי.
אני יעשה בדיקה ביום ראשון מול ה DUNE 2.0 בעבודה ואבדוק את הנושא מול WINDOWS XP.
אני לא מתקין מערכות הפעלה של MS עד שיוצא SP אחד לפחות...
בעבודה אני עובד עם ALEGRO אבל אני לא בדקתי אותו על WINDOWS 7.
ןכמובן שאני עובד עם שרת NAS יעודי.
אני יעשה בדיקה ביום ראשון מול ה DUNE 2.0 בעבודה ואבדוק את הנושא מול WINDOWS XP.
אני לא מתקין מערכות הפעלה של MS עד שיוצא SP אחד לפחות...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 787 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
יכול להיות של windows 7 אין את ה LMCompatibility?
ב- vista הטריק הזה פותר המון המון בעיות!!
ב- vista הטריק הזה פותר המון המון בעיות!!
אני ממש מיואש! לקח לי כמה חודשים עד שהתבייתי על הסטרימר Dune כאחד המתאים בשבילי ועם כל הבעיות שיש לי איתו אני חושש שעשיתי קנייה לא מתאימה :\
אתמול הורדתי את הNFS של Alegro ובשעה טובה הצלחתי להתחבר עם הDUNE למחשב בNFS - אך החיבור היה גרוע ביותר - ההזרמה היתה מקרטעת ומגמגמת - הזרמה עם SMB עובדת לי הרבה יותר חלק ומהיר באופן מוזר (למרות שNFS אמור להיות מהיר יותר)
אך עדיין אני לא מצליח להתחבר בSMB מהמחשב לסטרימר (רק בFTP מצליח לי) ובעקבות זה אני גם לא מצליח להתחבר עם YAMJ config לסטרימר - הוא אומר שהוא לא מצליח לשמור קובץ זמני מהסטרימר או שכתובת בIP של הסטרימר לא נכונה - למרות שהIP כן נכון!
אני רוצה לראות את הסרטים שלי בDUNE בצורה גרפית יפה ולא סתם רשימה של קבצים בספרייה.
ממש יאוש- האם בVista אין את כל הבלאגן הזה?
אתמול הורדתי את הNFS של Alegro ובשעה טובה הצלחתי להתחבר עם הDUNE למחשב בNFS - אך החיבור היה גרוע ביותר - ההזרמה היתה מקרטעת ומגמגמת - הזרמה עם SMB עובדת לי הרבה יותר חלק ומהיר באופן מוזר (למרות שNFS אמור להיות מהיר יותר)
אך עדיין אני לא מצליח להתחבר בSMB מהמחשב לסטרימר (רק בFTP מצליח לי) ובעקבות זה אני גם לא מצליח להתחבר עם YAMJ config לסטרימר - הוא אומר שהוא לא מצליח לשמור קובץ זמני מהסטרימר או שכתובת בIP של הסטרימר לא נכונה - למרות שהIP כן נכון!
אני רוצה לראות את הסרטים שלי בDUNE בצורה גרפית יפה ולא סתם רשימה של קבצים בספרייה.
ממש יאוש- האם בVista אין את כל הבלאגן הזה?
לא חושב ש- YAMJ יפעל על ה- DUNE הוא לא ממשפחת ה- NMT.
אבל אולי יש פתרון דומה.
אבל אולי יש פתרון דומה.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
HDI מפתחים לבד את הקוד ולא משתמשים ב SYABAS
אלא ב SDK של SIGMA ובתוכנה של HDI, כך שככל הנראה YAMJ לא יעבוד.
לגבי ביצועי NFS ה DUNE עובד אצלנו בחנות מצויין הן ב NFS והן ב SMB גם כאשר אין דיסק קשיח בפנים.
ה ALEGRO לא נכתבה במקור לעבוד עם WINDOWS7 כך שאני באמת לא יכול לעזור כאן.
גם אצלי חיבור ב SMB ל DUNE לא עבד אלא FTP בלבד.
אני פונה ליצרן בשאלה לגבי נושא ה SMB.
אלא ב SDK של SIGMA ובתוכנה של HDI, כך שככל הנראה YAMJ לא יעבוד.
לגבי ביצועי NFS ה DUNE עובד אצלנו בחנות מצויין הן ב NFS והן ב SMB גם כאשר אין דיסק קשיח בפנים.
ה ALEGRO לא נכתבה במקור לעבוד עם WINDOWS7 כך שאני באמת לא יכול לעזור כאן.
גם אצלי חיבור ב SMB ל DUNE לא עבד אלא FTP בלבד.
אני פונה ליצרן בשאלה לגבי נושא ה SMB.
- michael100
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 288
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
אני משתמש ב- http://www.mymovies.dk/shlomile כתב: אז אם YAMJ לא יעבוד ככל הנראה, האם יש פתרון חלופי לDUNE כדי להציג בצורה גרפית את הסרטים שלי?...