הגדרות אולטימטיביות בממיר YESHDMAX
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא הבנתי את השאלה. צריך בעיקר לבחור אם להשתמש במצב auto או 720p או 1080i
תראה מי מהמצבים נותן לך את התמונה הכי טובה גם ב-sd וגם ב-hd
תראה מי מהמצבים נותן לך את התמונה הכי טובה גם ב-sd וגם ב-hd
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לגבי יחס מסך, רצוי ע״י המסך אם זה פלזמה או אם לא מפריע לך לעשות את זה ידנית.
לגבי מצב auto. זו היתה יוזמה שלי שהצעתי ליס והם קיבלו. הרעיון הוא שיש מסכים בעלי יכולת עיבוד טובה מהממירים. לכן יש מסכים שבהם מצב auto יראה טוב יותר. עם מעבד חיצוני יהיה גם שיפור.
מצד שני, אני עם מעבד חיצוני וההבדל לא כזה קריטי לי ולכן אני אישית קבוע על 1080i כיום.
לגבי מצב auto. זו היתה יוזמה שלי שהצעתי ליס והם קיבלו. הרעיון הוא שיש מסכים בעלי יכולת עיבוד טובה מהממירים. לכן יש מסכים שבהם מצב auto יראה טוב יותר. עם מעבד חיצוני יהיה גם שיפור.
מצד שני, אני עם מעבד חיצוני וההבדל לא כזה קריטי לי ולכן אני אישית קבוע על 1080i כיום.
אני מבין שיש לך קשרים ליס,oferlaor כתב:לגבי יחס מסך, רצוי ע״י המסך אם זה פלזמה או אם לא מפריע לך לעשות את זה ידנית.
מצד שני, אני עם מעבד חיצוני וההבדל לא כזה קריטי לי ולכן אני אישית קבוע על 1080i כיום....
אולי תוכל לסייע לי בתקלה שכתבתי בשרשור הזה
היות ונראה לי שמדובר בתקלת תאימות קלה בין רסיברים של ימהה שבטח אפשר לפתור בעדכון גירסה פשוט לממיר של יס, רק שאין לי כלכך עם מי לדבר שמקושר לגורם בעל השפעה או שבאמת מבין בתחום.
במצב מסויים הוצע לי אפילו לחבר RCA ימין ושמאל ולראות אם זה מוציא DD
תודה מראש וסליחה על ההתעלקות.