לשלב הסופי הגיעו הLG 37LH50YR וה37PFL8404H!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
scifer244 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני כבר הרבה זמן נמצא בפורום, מחפש חוקר ומשווה LCD כדי לקנות
37' לחדר - רק לצפייה במחשב בתכני HD וגם טיפה משחקים (בעיקר Guitar Hero).

ממה שהרוב בפורום המליצו לתכני HD - היא הPFL8404H - אך העניין הוא שראיתי
אותה בחנויות החשמל השונות - רק עם שידורי טלוויזיה - ולא עם מדייה דיגיטלית אמיתית.
העניין הוא שהתמונה בשידורי הטלוויזה נראית מרוחה (כאילו עשו העתק של התמונה עם צבעי
גואש) (האם עוד מישהו שם לב לעניין הזה?) - אין לי ספק שמתוך מחשב או בלוריי - התמונה
תהיה חלקה, נקייה ובאיכות מאד גבוהה - רק העניין הוא שאף פעם לא יצא לי לראות אותה כך.

בנוסף, ההורים שלי קנו (או יותר נכון - אני המלצתי להם) לקנות את הסקארלט החדשה (37' לחדר
השינה ו42' לסלון) בהזדמנות זאת אומר שזאת טלוויזה מצויינת לצפייה בשידורי טלוויזיה (בשניהם יש
ממיר HD של הוט) רואים מצויין ותמונה חלקה לגמרי!!
בדקתי את הLCD הנ"ל עם המחשב שלי - ואין ספק שחווית הצפייה עולה על כל דמיון - פשוט כיף!!

העניין הוא כך - ל37LH50YR ישנם נתונים יותר טובים מאשר לסקארלט ( 200MHZ במקום 100MHZ
והיחס עומד על 1:150,000 במקום 1:100,000) ואף היא יותר זולה מהסקארלט (רק בגלל שאין ל"בלוט'וס"?!)
והנתונים של הטלוויזה הנ"ל - עולים על הפיליפס המדוברת (1:800,00 יחס ו100MHZ) והרבה יותר זולה ממנה.

בשורה התחתונה למרות "הביצועים" היותר טובים הבנתי מהפורום ומעוד כמה אנשים שהפיליפס היא יותר
טובה (מה היא הסיבה חוץ מהאבילייט?) - רק העניין הוא שהיא יותר יקרה (קרוב ל1200 ש"ח יותר) - האם כדי להשקיע אותם בפיליפס, האם זה שווה את ההשקעה? עד כמה יש הבדל בתכני HD בין הפיליפס לLG?

תודה מראש לכל העונים!

אביעד.

ביג-בוס
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
קיבל תודות: 1 פעם

ראה להלן.....

שליחה #2 

שלום לכולם-ומועדים לשמחה.אניחדש בפורום המכובד -, בשעה טובה רכשתי פיליפס 37" דגם 8404,לפינת טלויזיה מרחק הצפייה 2.50 מטר לערך.המוצר נרכש בא.ל.מ במרכז ביג בבאר שבע- המון זמן אני קורא את ההמלצות של חברי הפורום,בתחילה נטיתי לרכוש את "הסוני" סדרה s/v אך המוכר בחנות שאני אישית מכיר היטב, המליץ לי יותר על הפילפס-וכעת אומר לכם את דעתי.אכן המכשיר עומד בציפיות שלי-אני מחובר "להוט" בממיר הרגיל-והטלויזיה ממש ברמה גבוהה ביותר-רואים ממש "באיכות" .ישנם ערוצים שפחות נראים טוב-וזה בגלל השידור הנחות.כרגע זה מחובר סקארט בממיר,-s-וידיאו לטלויזיה.כך הטכנאי של הוט המליץ וחיבר-על אף הערותיי- שעדיף סקארט-לסקארט-כמו שלמדתי מכם.אך בכל זאת רואים ממש מעולה.ובעתיד לסלון אני מצפה לקנות 42"-או 50" של פנסוניק ,סדרה g/v
שהבנתי מכם שכדאי לרכוש כי המוצרים האלו של פנסוניק באיכות גבוהה.היו ברוכים.....

eyaaal_T
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

שליחה #3 

scifer244 כתב:אני כבר הרבה זמן נמצא בפורום, מחפש חוקר ומשווה LCD כדי לקנות

אותה בחנויות החשמל השונות - רק עם שידורי טלוויזיה - ולא עם מדייה דיגיטלית אמיתית.
העניין הוא שהתמונה בשידורי הטלוויזה נראית מרוחה (כאילו עשו העתק של התמונה עם צבעי
גואש) (האם עוד מישהו שם לב לעניין הזה?) - אין לי ספק שמתוך מחשב או בלוריי - התמונה
תהיה חלקה, נקייה ובאיכות מאד גבוהה - רק העניין הוא שאף פעם לא יצא לי לראות אותה כך.

בנוסף, ההורים שלי קנו (או יותר נכון - אני המלצתי להם) לקנות את הסקארלט החדשה (37' לחדר
השינה ו42' לסלון) בהזדמנות זאת אומר שזאת טלוויזה מצויינת לצפייה בשידורי טלוויזיה (בשניהם יש
בדקתי את הLCD הנ"ל עם המחשב שלי - ואין ספק שחווית הצפייה עולה על כל דמיון - פשוט כיף!!

העניין הוא כך - ל37LH50YR ישנם נתונים יותר טובים מאשר לסקארלט ( 200MHZ במקום 100MHZ
והיחס עומד על 1:150,000 במקום 1:100,000) ואף היא יותר זולה מהסקארלט (רק בגלל שאין ל"בלוט'וס"?!)
והנתונים של הטלוויזה הנ"ל - עולים על הפיליפס המדוברת (1:800,00 יחס ו100MHZ) והרבה יותר זולה ממנה.

בשורה התחתונה למרות "הביצועים" היותר טובים הבנתי מהפורום ומעוד כמה אנשים שהפיליפס היא יותר
טובה (מה היא הסיבה חוץ מהאבילייט?) - רק העניין הוא שהיא יותר יקרה (קרוב ל1200 ש"ח יותר) - האם כדי להשקיע אותם בפיליפס, האם זה שווה את ההשקעה? עד כמה יש הבדל בתכני HD בין הפיליפס לLG?

תודה מראש לכל העונים!

אביעד.
...
דבר ראשון,מאיפה הבאת שהפיליפס יותר יקרה ב 1200 ש"ח? שתי הטלוויזיות באותו מחיר בערך, תלוי מאיזה חנות אתה קונה.
דבר שני, לפי מה שראיתי הLG יותר טובה, אבל אני לא בטוח. יכול להיות שפיספסתי משהו.בכל מקרה שתיהם טלוויזיות מצויינות.

lilbiggie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 256
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

scifer244 כתב:אני כבר הרבה זמן נמצא בפורום, מחפש חוקר ומשווה LCD כדי לקנות

תודה מראש לכל העונים!

אביעד.
...
ה- 37LH50YR לא יותר זולה מהסקרלט...אלא יותר יקרה.שווה במחיר לפיליפס בגודל 37. (סביבות 5800)

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #5 

את הפיליפס 8404 37 אפשר להשיג בסביבות ה-5500+- אז מאיפה הבאת שהיא יקרה מה-LG ועוד ב-1200 ש"ח :? .

scifer244 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

הLG:
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HC37LH50YR

הPHILIPS:
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OD22420

אוקי, היא יותר יקרה ב800 ש"ח (:
האם זה שווה את המחיר?

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #7 

בוודאי.

plazma
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 97
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #8 

לי יש LG 42LH50YR זו טלויזיה מעולה. הנה חוות דעת שכתבתי על הטלויזיה.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... t&pid=1947
אולם, במחשבה שניה, חסרה לי האפשרות להתחבר לאינטרנט ולרשת כפי שאפשר בפיליפס. אם כי היא לא מציגה תרגום עברית , ופרוטוקול רשת מצריך התקנת תוכנה במחשב. לפי מה שהבנתי הגלישה מוגבלת.
לדעתי, למיצוי אפשרויות אינטרנט ורשת, יש לשלב את ה LG LH50 עם מזרימדיה (popcorn לדוגמא).

scifer244 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

בכל מקרה הLCD הולך להיות מחובר למחשב בלבד - אז כל עניין האינטרנט והכתוביות לא משנה לי.. (:

נראה לי שאני אלך על הLG (יש לי מסך מחשב שלהם וגם לאבא שלי וגם הסקארלטים - מרוצה מאד מהמסכים שלהם)

תודה על הסקירה PLAZMA!!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”