מה עושה סטרימר לכל כך פופולרי
היי,
מסקרן אותי לדעת מה הסיבה או הסיבות שעושות סטרימר מסויים לכל כך פופולרי.
אין לי ספק שאחד הדברים זה מחיר, ברור לי שאם האקסטרימר או ה-WDHD היו יקרים ב200-300 ש"ח
הם לא היו כל כך פופולריים.
בשאלה שלי אני יותר מכוון למכשירים דומים, נניח מסדרת ה-NMT.
יש מס' מכשירים ואין ספק שהפופקורן הוא הפופולרי ביותר בינהם אצלנו.
גם כאן יש עניין כספי אין ספק, אבל עדיין, אין לו משווק מוסדר בארץ ואני חושב שרוב המכשירים הובאו מחו"ל.
הבנתי שבסופו של דבר כל מכשירי ה-NMT מציגים יכולות זהות אז למה להעדיף פופקורן על נניח ISTAR H6?
נושא הDTS זאת סיבה טובה למי שאין מגבר. האם אתם חושבים שיש עוד סיבות או שפשוט הולכים אחרי העדר?
מסקרן אותי לדעת מה הסיבה או הסיבות שעושות סטרימר מסויים לכל כך פופולרי.
אין לי ספק שאחד הדברים זה מחיר, ברור לי שאם האקסטרימר או ה-WDHD היו יקרים ב200-300 ש"ח
הם לא היו כל כך פופולריים.
בשאלה שלי אני יותר מכוון למכשירים דומים, נניח מסדרת ה-NMT.
יש מס' מכשירים ואין ספק שהפופקורן הוא הפופולרי ביותר בינהם אצלנו.
גם כאן יש עניין כספי אין ספק, אבל עדיין, אין לו משווק מוסדר בארץ ואני חושב שרוב המכשירים הובאו מחו"ל.
הבנתי שבסופו של דבר כל מכשירי ה-NMT מציגים יכולות זהות אז למה להעדיף פופקורן על נניח ISTAR H6?
נושא הDTS זאת סיבה טובה למי שאין מגבר. האם אתם חושבים שיש עוד סיבות או שפשוט הולכים אחרי העדר?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78843
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
עופרoferlaor כתב:מחיר, פורמטים, תמיכה טכנית, זהות המוכר.
לפי סדר חשיבות זה....
שכחת להוסיף סקירה/ביקורת. זה לדעתי ראשון ברשימה.
אין מצב שאני ארכוש Streamer לפני שקראתי ביקורת, עדיף כזו שפורסמה כאן באתר.
"פורמטים" זה לא כזה מדוייק. מה שווה פורמט, אם הוא מקרטע..?
ישנם יצרנים שמצהירים על פורמטים, אבל היישום שלהם קלוקל והמוצר לא עומד מאחורי זה..
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כי הפופקורן הגיע קודם - עוד לפני שהיה H6 - הH6 מיובא רק מספר חודשים בצורה סדירה.
הפופקורן - גם מיוצר ע"י חברת בת של החברה - אשר נותנת את עדכוני הקושחה לכל שאר חוברת הNMT - וגם לזה יש משקל אני מאמין.
הפופקורן - גם מיוצר ע"י חברת בת של החברה - אשר נותנת את עדכוני הקושחה לכל שאר חוברת הNMT - וגם לזה יש משקל אני מאמין.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
המסה העיקרית של האנשים צופים ב 720p @ mkv. קח מכשיר שיודע לנגן את זה, תוסיף לזה תמיכה טבעית בעברית ומינימום מחיר - וקיבלנו מכשיר שיצליח בארץ.
ראה לדוגמה את ה Popcorn Hour כשיצא, לא היה ידוע כלום על היצרן וה Batch-ים התמלאו במהירות, כנ"ל לגבי ה Xtreamer או כל יצרן אחר שיקום מחר ויציע מזרימדיה ב $10 פחות עם אותן יכולות.
מרגע שמוצע מזרימדיה כזה למכירה, העדר מתאסף במהירות ואז מאוד נוח לאנשים חדשים להצטרף לעדר ולקבל את הבטחון של הקבוצה.
רוב האנשים גם לוקחים כמובן מאליו גמגומים מידי פעם בצפייה או שאין להם בעיה להתנייד עם כונן קשיח על מנת להזין את התכנים למזרימדיה. אנשים גם נוטים להעלים עין מתקלות שמתקיימות תוך כדי צפייה עם טיעון נגדי כי המזרימדיה היה זול והוא מספק תמורה נאה לכסף.
Giliboy,
רוב האנשים נוטים להאמין למילות היחצנות של היצרן, לא מעניין אותם ביקורות. השורה האחרונה של המחיר היא החשובה ביותר. ביצועים קלוקלים מתקבלים בהבנה בשל המחיר הזול ששולם עם תקווה כי הדבר יתוקן בעתיד.
Neone,
ה A-110 יותר פופולרי מה- H6 מכיוון שהמוצר PH הינו מותג הבית של חברת Syabas, היצרן מאחורי ה Middleware. בשל מקרים קודמים של יצרני מזרימי מדיה מבוססי NMT אשר הורידו פרופיל, קיים בטחון כלשהו בבחירת המותג PH.
ראה לדוגמה את ה Popcorn Hour כשיצא, לא היה ידוע כלום על היצרן וה Batch-ים התמלאו במהירות, כנ"ל לגבי ה Xtreamer או כל יצרן אחר שיקום מחר ויציע מזרימדיה ב $10 פחות עם אותן יכולות.
מרגע שמוצע מזרימדיה כזה למכירה, העדר מתאסף במהירות ואז מאוד נוח לאנשים חדשים להצטרף לעדר ולקבל את הבטחון של הקבוצה.
רוב האנשים גם לוקחים כמובן מאליו גמגומים מידי פעם בצפייה או שאין להם בעיה להתנייד עם כונן קשיח על מנת להזין את התכנים למזרימדיה. אנשים גם נוטים להעלים עין מתקלות שמתקיימות תוך כדי צפייה עם טיעון נגדי כי המזרימדיה היה זול והוא מספק תמורה נאה לכסף.
Giliboy,
רוב האנשים נוטים להאמין למילות היחצנות של היצרן, לא מעניין אותם ביקורות. השורה האחרונה של המחיר היא החשובה ביותר. ביצועים קלוקלים מתקבלים בהבנה בשל המחיר הזול ששולם עם תקווה כי הדבר יתוקן בעתיד.
Neone,
ה A-110 יותר פופולרי מה- H6 מכיוון שהמוצר PH הינו מותג הבית של חברת Syabas, היצרן מאחורי ה Middleware. בשל מקרים קודמים של יצרני מזרימי מדיה מבוססי NMT אשר הורידו פרופיל, קיים בטחון כלשהו בבחירת המותג PH.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
צודק..ziv_r כתב: Giliboy,
רוב האנשים נוטים להאמין למילות היחצנות של היצרן, לא מעניין אותם ביקורות. השורה האחרונה של המחיר היא החשובה ביותר. ביצועים קלוקלים מתקבלים בהבנה בשל המחיר הזול ששולם עם תקווה כי הדבר יתוקן בעתיד....
כנראה שהתגובה היתה יותר מרחשי ליבי, ורלוונטית לסוגיה "מה אמור לגרום ל- Streamer להיות פופולארי", ולא לשאלה "מה בפועל עושה אותו לפופולארי"..
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
"מה אמור..." ו "מה בפועל..." אלו 2 שרשורים לחלוטין
חוץ מזה, מה אתה לוקח ללב ("רחשי ליבי"), כולה מכשיר שמנגן קבצים.
חוץ מזה, מה אתה לוקח ללב ("רחשי ליבי"), כולה מכשיר שמנגן קבצים.
הנושא הכספי בWDHD הוא ברור, באקסטרימר בוודאי, מכשיר שמציע על הנייר אותם יכולות כמו הפופקורן למשל, בחצי מחיר, ברור שיהיה פופולרי בהתחלה לפחות.
לגבי הפופקורן מול ה-H6, אני יכול להבין את הדיעה של איתי, הפופקורן הגיע קודם, הגיוני.
אני מבין את הדיעה ועדיין, זה אמור להיות נכון כל עוד המחירים דומים, כמו שזיו ציין, לנושא הכספי יש משקל רב.
הH6 מלבד זה שמיובא לארץ בצורה סדירה בעוד שהפופקורן לא, זול יותר מהפופקורן וביותר מ-10$.
זיו, אתה באמת חושב שהלקוח ההדיוט מכיר את PH או Syabas?
למען ההגינות אני חייב לציין כי לאחרונה רכשתי את ה-H6 וזה לאחר חיפושים והמלצות כאן בפורום.
אני גם רוצה לציין כי עדיין לא קיבלתי אותו ולכן אין לי דיעה עליו ואני ממש לא מחפש להגן על בחירתי.
שימו לב להמלצות של האנשים כאן בפורום, רובם עדיין ממליצים על הפופקורן כשלמעשה קיים כאן מתחרה שמספק עקרונית מוצר כמעט זהה (תמיכה ב-DTS שיכול אכן להוות משקל לחלק מהרוכשים, אם כי שוב, לא בטוח שהרוכש ההדיוט ידע להגיע להבדל הזה לפני הקניה) בפחות כסף.
אני חושב שהשילוב של העובדה שהפופקורן הגיע קודם והעובדה שהמכשיר יציב וטוב הובילה ליצירת סוג של עדר שלא מסתכל ימינה או שמאלה.
אני חושב שיש לנו כצרכנים מוניטין לא רע של עדר בשביל להסיק כי גם כאן המצב זהה.
לגבי הפופקורן מול ה-H6, אני יכול להבין את הדיעה של איתי, הפופקורן הגיע קודם, הגיוני.
אני מבין את הדיעה ועדיין, זה אמור להיות נכון כל עוד המחירים דומים, כמו שזיו ציין, לנושא הכספי יש משקל רב.
הH6 מלבד זה שמיובא לארץ בצורה סדירה בעוד שהפופקורן לא, זול יותר מהפופקורן וביותר מ-10$.
למען ההגינות אני חייב לציין כי לאחרונה רכשתי את ה-H6 וזה לאחר חיפושים והמלצות כאן בפורום.
אני גם רוצה לציין כי עדיין לא קיבלתי אותו ולכן אין לי דיעה עליו ואני ממש לא מחפש להגן על בחירתי.
שימו לב להמלצות של האנשים כאן בפורום, רובם עדיין ממליצים על הפופקורן כשלמעשה קיים כאן מתחרה שמספק עקרונית מוצר כמעט זהה (תמיכה ב-DTS שיכול אכן להוות משקל לחלק מהרוכשים, אם כי שוב, לא בטוח שהרוכש ההדיוט ידע להגיע להבדל הזה לפני הקניה) בפחות כסף.
אני חושב שהשילוב של העובדה שהפופקורן הגיע קודם והעובדה שהמכשיר יציב וטוב הובילה ליצירת סוג של עדר שלא מסתכל ימינה או שמאלה.
אני חושב שיש לנו כצרכנים מוניטין לא רע של עדר בשביל להסיק כי גם כאן המצב זהה.
אני לא חושב שההגדרה של עדר היא הגדרה נכונה בנושא הזה, לפי איך שאני רואה את זה ומשיחות שלי עם אנשים שבסך הכל רוצים לראות סרטים בטלויזיה (שזה הרוב במוחלט של המשתמשים) הרוב המוחלט של המשתמשים בכלל לא יודע מה זה סטרימר, רוב הרוכשים הפוטנציאלים של המוצר הם אנשים שמבינים עניין, ולא מסוג האנשים שיאמרו "אני לא מבין מה ההבדל, בטלויזיה הרגילה שלי אני רואה ערוץ 2 ממש חד לא מבין למה צריך HD", שלא לדבר על זה שאותם אנשים שאומרים את המשפט הזה ומוצג להם הקונספט של סטרימר חושבים שזה הבזבוז הכי גדול של כסף שאפשר לעשות חוץ מסתם לשרוף שטרות בשביל ההנאה. לכן מי שרוכש מוצר כמו סטרימר, בדרך כלל יודע על מה הוא מדבר ובדרך כלל ירצה לרכוש מוצר טוב שיענה על מספר דרישות גדול ולא פשוט לביצוע מבחינת החומרה, מי שמחפש מוצר כזה פשוט לא יקנה אותו עד שהוא לא ידע שהוא עונה על רוב הדרישות שלו, ולכן רוב ה"עדר" יחכה לביקורות או לחוות דעת על מכשיר מסויים לפני שהוא ירכוש אותו. לאחר שמכשיר רכ מספיק מוניטין אצל ה "early adopters" ה"עדר" יתחיל לזוז לכיוון, אבל לא בגלל תכונת העדר הישראלית המוכרת, אלא בגלל שהרוכש הפוטנציאלי יודע שהוא הולך לרכוש מכשיר יעיל ומוכח שיענה על דרישות לא פשוטות של המכורים לנושא.Neone כתב:הנושא הכספי בWDHD הוא ברור, באקסטרימר בוודאי, מכשיר שמציע על הנייר אותם יכולות כמו הפופקורן למשל, בחצי מחיר, ברור שיהיה פופולרי בהתחלה לפחות.
אני חושב שיש לנו כצרכנים מוניטין לא רע של עדר בשביל להסיק כי גם כאן המצב זהה....
אני הלכתי על ה HDX מהסיבות שצויינו לעיל, אבל יש עוד סיבות שהופכות את הסטרימר למאוד פופולרי:
זמינות החומר - כל אחד עם ידע מעט מעל הממוצע בגלישה, שיכול להפעיל תוכנות קצת מורכבות ומוכן לשלם כמה עשרות שקלים בודדים בחודש מגיע למאגר ענק של סרטים. זה הרבה יותר נוח מלהיכנס לאוטו לנסוע לספריה, למצוא חניה, להביא סרט ל 24 שעות ולהחזיר אותו. (אולי בגלל הסטרימרים ספריית הווידאו שלי נסגרה...)
הסרטים הכי חדשים מגיעים מייד.
גמישות המכשיר - כל מה שתזרוק לצפיה או להאזנה אצלו יעבוד (נכון אין תפריט BD, אז מה).
עלות המכשיר - אין סיבה לרכוש Blue Ray כאשר המחירים פחות או יותר זהים.
איכות התמונה, לדברים טובים מתרגלים מהר.
יכולת אינדוקס החומר - ה YAMJ, זה עולם אחר, מלחפש דיסק, להכניס למכשיר לעשות Play ולגלות שאתה רוצה משהו אחר.
זמינות החומר - כל אחד עם ידע מעט מעל הממוצע בגלישה, שיכול להפעיל תוכנות קצת מורכבות ומוכן לשלם כמה עשרות שקלים בודדים בחודש מגיע למאגר ענק של סרטים. זה הרבה יותר נוח מלהיכנס לאוטו לנסוע לספריה, למצוא חניה, להביא סרט ל 24 שעות ולהחזיר אותו. (אולי בגלל הסטרימרים ספריית הווידאו שלי נסגרה...)
הסרטים הכי חדשים מגיעים מייד.
גמישות המכשיר - כל מה שתזרוק לצפיה או להאזנה אצלו יעבוד (נכון אין תפריט BD, אז מה).
עלות המכשיר - אין סיבה לרכוש Blue Ray כאשר המחירים פחות או יותר זהים.
איכות התמונה, לדברים טובים מתרגלים מהר.
יכולת אינדוקס החומר - ה YAMJ, זה עולם אחר, מלחפש דיסק, להכניס למכשיר לעשות Play ולגלות שאתה רוצה משהו אחר.