yanivol כתב:ל ASROCK יש דגם עם כונן BR ול FUNTWIST אין. המחחירים בהתאם. מעבר לזה אין הבדל משמעותי בינהם.
...
מה שאני מנסה לברר את מה ההבדל באמינות: נמאס לי ממחשבים שאחרי שנה מתחילים להתרסט / נתקעים / כבים מעצמם.
אני קונה עוד 4 מחשבים לבית (לילדים ולהורים) - והפעם הולך על מפרט חלש יחסית, אבל עם אחריות ל3 שנים בבית הלקוח, מחברה רצינית. לגבי הION עוד לא מצאתי כזה (מתכנן לקנות 2)
pixies כתב:נהדר!
אז כמה באמת המחיר? זה מכירה פומבית... באיביי הוא עולה 270 דולר כולל משלוח (לא כולל מע"מ) לדגם זהה (עם דיסק 250GB ו-2GB זכרון).
...
לפי הפרסום בחג של BIGBOX זה היה 1990 שקל .
אני מניח שברשת/מכרז זה היה סביב מחיר הזה , בוודאי שלא יותר !
urisavor כתב:חשבתי שה3600 היה אמור לקבל מעבד 330 ולא 230 כפי שכתוב.
מלבד זה, חיבור רשת 100 ולא 1000 וללא יציאת SPDIF.
אני עדיין מתלבט בין asrock לבין funtwist.
לאור פניות של משתמשים רבים, אני רוצה לחדד כמה נקודות חשובות לגבי ה-FUNTWIST FIONO 330. מנהלים, בבקשה לא למחוק.
1. דיסק וזכרון מוצעים לפי רצון הלקוח. אין גדלים "מוכתבים" מראש.
2. אחריות על דיסק וזכרון ל-3 שנים מלאות.
3. הגודל הפיזי הכי קטן מכל פתרונות ה-ION המוצעים היום.
לא ניראה לי כדאי , המחשב לא ניתן להרחבה כלל פרט להרחבה דרך יצאות usb
למשל לא ניתן להוסיף כרטיס לכידה.
הדיסק קשיח קטן מאוד, יספיק בקושי לעשרה סרטים.
המחשב טוב למחשב מדיה שני בבית ולשימוש כסטרימר. למרות שבמחיר הזה אני יעדיף סטרימר טוב ואיכותי.
בקיצור 1900 שקל הם קצת יותר מידי .
זה ממש אבל ממש לא הפתרון המושלם,
נתחיל בעובדה שזה הדגם הישן של המכשיר, כבר הוכרז הדגם החדש שמגיע עם המעבד כפול הליבה ATOM 330.
יש חלופה הרבה יותר טובה שכבר זמינה בשוק שזה הASROCK ION 330 שכבר נמא בשוק ועולה את ה410$ בEBAY. שגם מגיע עם מעבד טוב יותר שנותן OVERCLOCKING מובנה וגם עם צורב DVD.
מעבר לזה מחיר הACER REVO בEBAY הוא 275$ כרגיל בארץ הוא עולה הרבה יותר.
בקיצור לדעתי ACER REVO גם יקר(בארץ) וגם לא נותן את התמורה. עדיף או לקנות את הASROCK או לחכות לדגם החדש של ACER REVO וגם אז עדיף לקנות בחול.
לפי סקירה שקראתי ב ANANNEDTECH ה ASROCK ה ASUS וה ZOTAC מציעים חבילות כמעט זהות בביצועים
ה ASUS מכיל קירור אקטיבי שלטענת הסוקרים מאד רועש.
ה ASROCK הוא היחידי שמציע חבילה הכוללת BD
וה BD זול מכולם
FUNTWIST ללא זיכרון, ללא דיסק וללא מעמ עולה ע"פ הצעה שקיבלתי 1400 ש"ח.
מורכב עם זיכרון, דיסק 500GB וכונן BD חיצוני עם חיבור USB הוא עובר את ה 2500 ש"ח אם אני לא טועה.
לא זול יותר מ HTPC מבוסס מעבד חזק יותר במארז גדול יותר עם כונן BD פנימי ודיסק 3.5" בגודל 1TB
לאחר שערכתי מספר נסיונות התקנה וקינפוג של MYTHBUNTU הגעתי למסקנה שמזרימדיה הוא פתרון טוב יותר לבית בו לפחות חלק מצרכני המדיה הם לא אנשי IT ואולי אף מאותגרים טכנולוגית.