האם יש סיבה לקנות נגן DVD תומך HDMI?
אני קניתי לאחרונה טלווזיה עם כניסת HDMI והתלהבתי מהרעיון של ליראות סרטים באיכות קצת יותר טובה, לכן, חשבתי לקנות נגן DVD עם יציאת HDMI. מצאתי את הנגן המושלם עבורי, APEX HDMI-851 ונכנסתי לפה בתקווה ליראות ביקורות עליו, הבעיה, שהדבר היחיד שהבנתי הוא שאין באמת דבר כזה DVD תומך HD או כל פורמט מטורף אחר (720Pת 1080I ושאר השטויות), רק "שידרוג" איכות שכנראה לא מורגש יותר מידי לפי התגובות...
אז השאלה שלי, האם שווה להשקיע עוד כמה שקלים על DVD תומך יציאת HDMI או שזה שטויות ואפשר וכדאי להשאר עם DVD רגיל, מעולה, שיעלה גרושים, אך ללא היציאה המדוברת..
תודה מראש!
אז השאלה שלי, האם שווה להשקיע עוד כמה שקלים על DVD תומך יציאת HDMI או שזה שטויות ואפשר וכדאי להשאר עם DVD רגיל, מעולה, שיעלה גרושים, אך ללא היציאה המדוברת..
תודה מראש!
אפשר DVD רגיל. חיבור HDMI נחשב לחיבור יותר איכותי ולכן אמורים לקבל איכות טובה יותר. אבל אין שום קשר ל HD.
בעבר חיברתי את ה DVD בכבל COMPONENT .
לפני כשנתיים קניתי DVD חדש עם HDMI ...
ולדעתי האיכות יותר טובה!
זה לא HD וגם לא אמור להיות.
זה גם לא הבדל של שמיים וארץ, אבל באופן אישי לדעתי HDMI הוא החיבור האידיאלי ל DVD ואני שמח שהשקעתי.
יתקנו אותי פה אם אני טועה אבל DVD זו מדיה דיגיטלית והחיבור הדיגיטלי היחיד ל LCD הוא HDMI
COMPONENT ו SCART הם חיבורים אנלוגים כך שלפי ההגיון שלי חייב להיות כאן אובדן איכות.
כמה זה דרמטי בהתייחס לקנייה של DVD חדש כשיש לך אחד שעובד טוב זה לשיקולך...
אם בכל מקרה אתה צריך DVD חדש הייתי משקיע את התוספת למחבר HDMI.
בהצלחה וחג שמח.
לפני כשנתיים קניתי DVD חדש עם HDMI ...
ולדעתי האיכות יותר טובה!
זה לא HD וגם לא אמור להיות.
זה גם לא הבדל של שמיים וארץ, אבל באופן אישי לדעתי HDMI הוא החיבור האידיאלי ל DVD ואני שמח שהשקעתי.
יתקנו אותי פה אם אני טועה אבל DVD זו מדיה דיגיטלית והחיבור הדיגיטלי היחיד ל LCD הוא HDMI
COMPONENT ו SCART הם חיבורים אנלוגים כך שלפי ההגיון שלי חייב להיות כאן אובדן איכות.
כמה זה דרמטי בהתייחס לקנייה של DVD חדש כשיש לך אחד שעובד טוב זה לשיקולך...
אם בכל מקרה אתה צריך DVD חדש הייתי משקיע את התוספת למחבר HDMI.
בהצלחה וחג שמח.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
את ה-UPSCALE שה-DVD עושה תראה רק דרך HDMI לכן ההשוואה אינה נכונה.
אין ממש הבדל בין איכות התמונה המתקבלת מקומפוננט ו-HDMI בנוסף, SCART בלאו הכי לא מעביר HD
הבדל יכול להיות במרחק גדול שם האות יכולה להיות הנחתה באות האנלוגי.
אין ממש הבדל בין איכות התמונה המתקבלת מקומפוננט ו-HDMI בנוסף, SCART בלאו הכי לא מעביר HD
הבדל יכול להיות במרחק גדול שם האות יכולה להיות הנחתה באות האנלוגי.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אין ספר שנגן דיוידי שיש לו יציאת HDMI הוא יותר איכותי וגם יתן תמונה איכותית יותר .
לדעתי מי שאינו מעוניין לרכוש נגן בלוריי .
לפחות שירכוש דיוידי עם יציאת HDMI .
לדעתי מי שאינו מעוניין לרכוש נגן בלוריי .
לפחות שירכוש דיוידי עם יציאת HDMI .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
9000es - דווקא אני הייתי מטיל ספק בכך.
בעקרון אין שום סיבה שתכני PAL (או NTSC) שמועברים בחיבור RGB או קומפוננט יראו פחות טוב מאשר לו היו מועברים ב-HDMI
אם מדובר ב-DVD מאד איכותי המחובר למסך מאד לא איכותי אז ייתכן הבדל איכות לטובת חיבור HDMI וזאת אם ה-DVD יבצע את ה-Upscaling טוב יותר מאשר המסך. לדעתי מדובר במקרה נדיר מאד.
HDMI מאפשר להעביר גם אודיו על אותו כבל ומונע את הצורך בכבל נפרד.
בעקרון אין שום סיבה שתכני PAL (או NTSC) שמועברים בחיבור RGB או קומפוננט יראו פחות טוב מאשר לו היו מועברים ב-HDMI
אם מדובר ב-DVD מאד איכותי המחובר למסך מאד לא איכותי אז ייתכן הבדל איכות לטובת חיבור HDMI וזאת אם ה-DVD יבצע את ה-Upscaling טוב יותר מאשר המסך. לדעתי מדובר במקרה נדיר מאד.
HDMI מאפשר להעביר גם אודיו על אותו כבל ומונע את הצורך בכבל נפרד.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!