מחפש טלויזית HD עד 2500-3000...
שלום לכולם...
אני מעוניין לקנות טלויזית HD בעד 3000 ש"ח....
בחיפושי ברשת מצאתי כי בגדלי 32 אינץ' אין צורך בFULL HD מכוון שאיכות טובה שכזו לא תורגש בגודל הזה.
לעומת זאת ב37 אינץ' כן האיכות גם תורגש.
הבעיה היא שאני לא חושב שאוכל למצוא טלויזיה טובה בגודל 37 אינץ' בתקציב שלי.
לכן נראה לי שעדיף לקחת את ה32 אינץ', רק השאלה היא האם באמת לא מורגש ההבדל בין HD READY ל FULL HD בגודל הזה?
עוד שאלה: מה עדיף 4:3 או 16:9 ?
ואיזו חברה עדיף לי לקנות בהתחשב בעובדה שהתקציב שלי נע בין 2500 ל3000 שקל.
תודה לעוזרים.
אני מעוניין לקנות טלויזית HD בעד 3000 ש"ח....
בחיפושי ברשת מצאתי כי בגדלי 32 אינץ' אין צורך בFULL HD מכוון שאיכות טובה שכזו לא תורגש בגודל הזה.
לעומת זאת ב37 אינץ' כן האיכות גם תורגש.
הבעיה היא שאני לא חושב שאוכל למצוא טלויזיה טובה בגודל 37 אינץ' בתקציב שלי.
לכן נראה לי שעדיף לקחת את ה32 אינץ', רק השאלה היא האם באמת לא מורגש ההבדל בין HD READY ל FULL HD בגודל הזה?
עוד שאלה: מה עדיף 4:3 או 16:9 ?
ואיזו חברה עדיף לי לקנות בהתחשב בעובדה שהתקציב שלי נע בין 2500 ל3000 שקל.
תודה לעוזרים.
אתה רציני?!
למרחק כזה "32 ??!
אתם משקיפים על הטלוויזיה עם משקפת מהמיטה ?!
אני חושב שכדאי שתמדוד עם מטר ותחזור לפה עם תשובה מדויקת.
במידה ואכן זה המרחק, תתחיל לחשוב על איך אתה לפחות מכפיל את התקציב על מנת לרכוש פלאזמה בגודל "50 (הייתי ממליץ לך על 55" אבל אני רואה שאתה מוגבל מבחינה כספית)
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
ה-"21 שלך היא ביחס 4:3.cRaZy-BoY כתב: כרגע אני עם 21 אינץ' חחח ככה ש32 זה שיפור משמעותי.......
ה-"32 הוא מסך מלבני ביחס 16:9. הוא אמנם גדול יותר מהמסך הפצפון שיש לך אבל לא הייתי קורא לזה שיפור משמעותי.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אני באמת משתגע מכם... 50'' בחדר שינה כי אחרת זה הורס את העיניים? מילא תגיד שזה לא זה לטעמך, אבל להרוס את העייניים זו הגזמה מטורפת שלא לומר הטעייה. התחשבת בזווית ובתאורת הצפייה? או שפשוט יש לך כלל אצבע שאומר עד גודל 2 מטר, 42'', בין 2-3 46'' ומעל- 3 ומעלה 50''.dodi88 כתב:וואו אתה לא נורמלי .. אתה תהרוס לעצמך את העיניים !
למרחק הזה אתה צריך "50 ! (אם מתפשרים אז "42 כי בכל זאת זה חדר שינה)
אין סיכוי למתוח את התקציב לאזור ה4000-4500?...
לפי הכלל הזה לדעתי 32'' זה מסך המחשב שלך?? או שאני טועה. ובכלל איך הצלחת להתמודד עם הטלוויזיות לפני שהגיעו ה- LCD? אני מבין שבמסכים של פעם המרחק בינך לבין מסך 29'' בסלון היה מספר סנטימטרים בודדים?
הטלויזיה היחידה
במחיר הזה של סנסוי 37 אינץ ואפילו ישאר לך עודף.כנראה לא שווה יותר מהמחיר.המלצתי לך לעשות כמוני.
המחירים יורדים.נמשיך לחסוך .
אני מאמין שהתקציב שלי והמסך יפגשו תוך חצי שנה.לכן ממליץ לך לא למהר.כמו שהסתדרת עד היום תסתדר עוד שנה לא יקרה אסון.
המחירים יורדים.נמשיך לחסוך .
אני מאמין שהתקציב שלי והמסך יפגשו תוך חצי שנה.לכן ממליץ לך לא למהר.כמו שהסתדרת עד היום תסתדר עוד שנה לא יקרה אסון.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
פלזמה 42
cRaZy-BoY שלום לך .cRaZy-BoY כתב:עשיתי יותר מדויק (מקודם זה היה בעין), ויצא 3.5 מטר מראש המיטה עד לשידה איפה שהטלויזיה תמוקם.
כרגע אני עם 21 אינץ' חחח ככה ש32 זה שיפור משמעותי.......
לצרכים שלך הייתי ממליץ לך מסך פלזמה גודל 42 אינצ' .
כל היתרונות .
מחיר סביר . גודל מתאים . איכות מסך מעולה לכל סוגי השידורים .
רכישה נעימה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
קודם כל תודה לכולם על התגובות! ממש מעריך את זה!
בקשר לתגובות האנשים:
אני ממש צריך לחשוב על זה מבחינה כספית, 4500 שקל זה המון כסף לעומת מה שתיכננתי במקור להוציא. בהתחלה חשבתי על 2000 וראיתי שאין סיכוי אז העלתי את זה ל3000. אבל 4500 זה חריף ביותר...
עכשיו השאלה שלי אם אני באמת אקנה 42 אינץ', אני יודע שHD READY פחות טוב מFULL HD, השאלה כמה פחות טוב? והאם כדיי להשקיע ולשים יותר?
במידה וארצה FULL HD ב42 אינץ', אילו טלויזיות אתם ממליצים? (ולעלות מעל 4500 זה לא בא בחשבון, גם 4500 זה כבד לי, מעל זה בטוח שלא אקנה).
שוב תודה לכולם!
בקשר לתגובות האנשים:
אני ממש צריך לחשוב על זה מבחינה כספית, 4500 שקל זה המון כסף לעומת מה שתיכננתי במקור להוציא. בהתחלה חשבתי על 2000 וראיתי שאין סיכוי אז העלתי את זה ל3000. אבל 4500 זה חריף ביותר...
עכשיו השאלה שלי אם אני באמת אקנה 42 אינץ', אני יודע שHD READY פחות טוב מFULL HD, השאלה כמה פחות טוב? והאם כדיי להשקיע ולשים יותר?
במידה וארצה FULL HD ב42 אינץ', אילו טלויזיות אתם ממליצים? (ולעלות מעל 4500 זה לא בא בחשבון, גם 4500 זה כבד לי, מעל זה בטוח שלא אקנה).
שוב תודה לכולם!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
cRaZy-BoY
ממה שאני יודע מסך HDR אינו אמור להיות פחות איכותי ממסך FHD .
בשידורי SD מסך ה HDR יראה עליונות באיכות התמונה לעומת FHD .
לא בכל תחום היקר הוא המשובח ביותר .
ממה שאני יודע מסך HDR אינו אמור להיות פחות איכותי ממסך FHD .
בשידורי SD מסך ה HDR יראה עליונות באיכות התמונה לעומת FHD .
לא בכל תחום היקר הוא המשובח ביותר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
תודה על ההמלצה, עיינתי בתגובות והיא נראת טלויזיה מצויינת.
השאלה הנשאלת היא האם היא מתאימה לצרכים שלי, הסיבה שאני קונה טלויזיה כזו, היא על מנת לראות סרטים/סדרות שאני מוריד מהאינטרנט באיכות 720P.
אני כמעט ולא צופה בטלויזיה רגילה, לכן איכות הצפיה ממיר של HOT לא אמורה להשפיע על החלטתי.
ועוד שאלה קצת לא קשורה, האם עדיף פלזמה או LCD (בהתחשב בצרכים שלי)?
תודה
השאלה הנשאלת היא האם היא מתאימה לצרכים שלי, הסיבה שאני קונה טלויזיה כזו, היא על מנת לראות סרטים/סדרות שאני מוריד מהאינטרנט באיכות 720P.
אני כמעט ולא צופה בטלויזיה רגילה, לכן איכות הצפיה ממיר של HOT לא אמורה להשפיע על החלטתי.
ועוד שאלה קצת לא קשורה, האם עדיף פלזמה או LCD (בהתחשב בצרכים שלי)?
תודה
אם כך יכול להיות שעדיף לך LCD
היחידה שניכנסת לך בתקציב (עד 4500) היא
Samsung LA40B530
מדובר על גודל "40 ולא "42.
במידה וזה גדול עליך, לך על ה-LG שהמלצתי לך. היא מציגה גם שידורים באיכות גבוהה באופן פשוט מעולה
עוד מסך שגם יכול להתאים לך
פלאזמה Samsung PS42B450
עולה יותר מה-LG.
הייתי ממליץ לך לבחור בין ה-B450 ל-Q300R.
היחידה שניכנסת לך בתקציב (עד 4500) היא
Samsung LA40B530
מדובר על גודל "40 ולא "42.
במידה וזה גדול עליך, לך על ה-LG שהמלצתי לך. היא מציגה גם שידורים באיכות גבוהה באופן פשוט מעולה
עוד מסך שגם יכול להתאים לך
פלאזמה Samsung PS42B450
עולה יותר מה-LG.
הייתי ממליץ לך לבחור בין ה-B450 ל-Q300R.
נערך לאחרונה על ידי dodi88 ב 09/10/2009 15:31, נערך פעם 1 בסך הכל.