דעתכם לגבי מחיר ל-PS3 (חבילה שאני אוכל להשיג) ...
אז ככה...:
1) PS3 SLIM
2) שלט dual shock נוסף
3) סרט BLUERAY
4) כבל HDMI
אני אוכל להשיג את זה כנראה במחיר של 2,200 ש"ח...
מה אתם אומרים ? נשמע לכם מחיר טוב? אפשר להשיג פה בארץ מחיר יותר טוב?
אחרי הרבה בדיקות פה בפורום מצאתי שיש פה הרבה מומחים ואנשים חזקים בתחום ולכן דעתכם חשובה לי וזה בעצם מעין סקר האם זה מחיר טוב וכדאי לי או שמא יש אפשרויות טובות וזולות יותר בארץ...?
1) PS3 SLIM
2) שלט dual shock נוסף
3) סרט BLUERAY
4) כבל HDMI
אני אוכל להשיג את זה כנראה במחיר של 2,200 ש"ח...
מה אתם אומרים ? נשמע לכם מחיר טוב? אפשר להשיג פה בארץ מחיר יותר טוב?
אחרי הרבה בדיקות פה בפורום מצאתי שיש פה הרבה מומחים ואנשים חזקים בתחום ולכן דעתכם חשובה לי וזה בעצם מעין סקר האם זה מחיר טוב וכדאי לי או שמא יש אפשרויות טובות וזולות יותר בארץ...?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
נראה לי שהSLIM חדש מידיי בשביל תגובות מחירים.
תשמע לי - עזוב אותך משטויות - נראה לי שהמחיר טוב למדיי - לך וקנה - את הכסף הגדול - תבזבז אח"כ על משחקים ואביזרים נוספים.
תשמע לי - עזוב אותך משטויות - נראה לי שהמחיר טוב למדיי - לך וקנה - את הכסף הגדול - תבזבז אח"כ על משחקים ואביזרים נוספים.
אחי מקצת תגובות על הסלים ששמעתי יש הרבה תקיעות ובאגים וגם המוכרים עצמם לא ממליצים לקנות, כי בעצם עוד לא עשו שום TEST לגביו.
יש לי חבר שעובד במכירה של כל המשחקים וכאלה...אם תרצה את הסלים 120GB ( עדיף ה80 הרגיל הטוב והבטוח)+שלט נוסף DUALSHOCK + משחק+כבלHDMI איכותי ב2600,לא משנה איזה מכשיר הסלים החדש או ה80GB , מה שתבחר.
אם תרצה פנה בפרטי.
דרך אגב אין מחירים כאלה בשום מקום.באחריות. (:
יש לי חבר שעובד במכירה של כל המשחקים וכאלה...אם תרצה את הסלים 120GB ( עדיף ה80 הרגיל הטוב והבטוח)+שלט נוסף DUALSHOCK + משחק+כבלHDMI איכותי ב2600,לא משנה איזה מכשיר הסלים החדש או ה80GB , מה שתבחר.
אם תרצה פנה בפרטי.
דרך אגב אין מחירים כאלה בשום מקום.באחריות. (:
maccabi - תודה על התגובה
ממה שאני מבין ממך המחיר שקיבלתי הוא מצויין כי אם אני מחליף את הסרט במשחק אני עדיין לא מגיע ל-2,600...
ועוד משהו אם אפשר - על איזה תקיעות ובאגים אתה מדבר ? כי פשוט אני מניח שהייתי רואה פה בפורומים הרבה דברים שרשומים על זה... אני מניח ... לא?
ודר"כ מה שאתה מסוגל להביא זה עם אחריות שנה של ישפאר או של חברה אחרת?
ממה שאני מבין ממך המחיר שקיבלתי הוא מצויין כי אם אני מחליף את הסרט במשחק אני עדיין לא מגיע ל-2,600...
ועוד משהו אם אפשר - על איזה תקיעות ובאגים אתה מדבר ? כי פשוט אני מניח שהייתי רואה פה בפורומים הרבה דברים שרשומים על זה... אני מניח ... לא?
ודר"כ מה שאתה מסוגל להביא זה עם אחריות שנה של ישפאר או של חברה אחרת?
KoSh5
שנה אחריות, GAMESTATION אם שמעת עליהם יש להם כמה סניפים בארץ.
ראיתי גם שיש תלונות על ישפאר, בסך הכל במבחן התוצאה כאשר יש לך בעיה אםםם וכאשר, אז מתקנים זה לא איזה חנות שכונתית זה רשת.
ואתה מקבל את אותה שנה אחריות , ככה שבמקרה הספציפי הזה לדעתי זה לא הכי רלוונטי.
לגבי הסלים אין לי מושג אחי, ככה אמרו לי כמה אנשים שיש מן תקיעות כאלה, עד כמה זה נכון ואמיתי לא נוכל לדעת אבל בכל מקרה מה שתבחר אני יוכל להביא לך או תסלים או ת80 גיגה באותו מחיר.
שנה אחריות, GAMESTATION אם שמעת עליהם יש להם כמה סניפים בארץ.
ראיתי גם שיש תלונות על ישפאר, בסך הכל במבחן התוצאה כאשר יש לך בעיה אםםם וכאשר, אז מתקנים זה לא איזה חנות שכונתית זה רשת.
ואתה מקבל את אותה שנה אחריות , ככה שבמקרה הספציפי הזה לדעתי זה לא הכי רלוונטי.
לגבי הסלים אין לי מושג אחי, ככה אמרו לי כמה אנשים שיש מן תקיעות כאלה, עד כמה זה נכון ואמיתי לא נוכל לדעת אבל בכל מקרה מה שתבחר אני יוכל להביא לך או תסלים או ת80 גיגה באותו מחיר.
הבנתי ולקחתי לצומת ליבי - תודה 
NEWBOY - אני מבין שיש לך את המכשיר (PS3 SLIM) - אתה מרוצה ממנו...?
יש לי רק דילמה אחת רצינית למעשה - אני לא יודע איך עובד כל העסק עם המשחקים... למה אני מתכוון...:
אז ככה:
אני בעצם כבר הייתי סגור על ה-PS3 אבל אז הגיע חבר טוב ואמר לי על היתרונות של ה-XBOX360 עם כל הקטע של הצרובים כמובן...
וזה חתיכת יתרון - כי להוציא על כל משחק סכום נכבד יכול להיות מאוד מדכא...
יש איזה שוק החלפות או משהו דומה?
מה עם איזה מקום ברשת של ה-PS3 שניתן להשיג כל מיני משחקים נחמדים לאישה... (למשל ראיתי עכשיו את ה-DIGGER HD - אבל ממה שאני מבין אי אפשר לרכוש את זה ברשת דרך הארץ)
למעשה אני עלול לקנות משחק בסכום לא מבוטל ואז להתבאס ממנו והלך הכסף בעוד שב-XBOX360 אני משיג משחקים ב"חופשיות" ואם לא טוב אז לא קרה כלום (כמו ב-PS2 למעשה)...
בקיצור עכשיו אני מבולבל
- .... ואין לי גם הרבה סבלנות כבר... 
NEWBOY - אני מבין שיש לך את המכשיר (PS3 SLIM) - אתה מרוצה ממנו...?
יש לי רק דילמה אחת רצינית למעשה - אני לא יודע איך עובד כל העסק עם המשחקים... למה אני מתכוון...:
אז ככה:
אני בעצם כבר הייתי סגור על ה-PS3 אבל אז הגיע חבר טוב ואמר לי על היתרונות של ה-XBOX360 עם כל הקטע של הצרובים כמובן...
וזה חתיכת יתרון - כי להוציא על כל משחק סכום נכבד יכול להיות מאוד מדכא...
יש איזה שוק החלפות או משהו דומה?
מה עם איזה מקום ברשת של ה-PS3 שניתן להשיג כל מיני משחקים נחמדים לאישה... (למשל ראיתי עכשיו את ה-DIGGER HD - אבל ממה שאני מבין אי אפשר לרכוש את זה ברשת דרך הארץ)
למעשה אני עלול לקנות משחק בסכום לא מבוטל ואז להתבאס ממנו והלך הכסף בעוד שב-XBOX360 אני משיג משחקים ב"חופשיות" ואם לא טוב אז לא קרה כלום (כמו ב-PS2 למעשה)...
בקיצור עכשיו אני מבולבל
יש הרשמה לסוני תוך כדי שהוא מחובר לאינטרנט..אתה נרשם ויש הרבה אופציות להורדדת משחקי דמו מכל הסוגים ... ככה אתה יכול לדעת אם לרכוש את המשחק או לא...
דרך אגב ברגע שאתה קונה משחק ונגיד סיימת אותו, עכשיו אתה רוצה להחליף החלפת משחק עולה בין 70-100 לא יודע בדיוק אבל בערך.
הפיתרון היחידי הוא לקנות משחקים מחול עולה שליש מחיר וזהו בעיקרון.
עכשיו אני נוסע לאזור החנות אתה רוצה שאני יברר פרטים מסויימים בשבילך?
דרך אגב ברגע שאתה קונה משחק ונגיד סיימת אותו, עכשיו אתה רוצה להחליף החלפת משחק עולה בין 70-100 לא יודע בדיוק אבל בערך.
הפיתרון היחידי הוא לקנות משחקים מחול עולה שליש מחיר וזהו בעיקרון.
עכשיו אני נוסע לאזור החנות אתה רוצה שאני יברר פרטים מסויימים בשבילך?
nokobik שלחתי לך בפרטי...
ולגבי IEC - לפעמים עדיף לא לדבר מלדבר שטויות - לא הייתי מעלה את ההודעה מלכתחילה אם לא הייתי יכול לקבל את זה - הרי זה היה צורך שלי לדעת מה חושבים על מחיר לחבילה כזאת. ודרך אגב בסוף היא הייתה יותר טובה:
1) PS3 SLIM
2) שלט dual shock נוסף
3) UNCHARTED: DRAKE'S FORTUNE במקום הסרט של הבלו-ריי
4) כבל HDMI
5) אחריות שנה של ישפאר
ולגבי IEC - לפעמים עדיף לא לדבר מלדבר שטויות - לא הייתי מעלה את ההודעה מלכתחילה אם לא הייתי יכול לקבל את זה - הרי זה היה צורך שלי לדעת מה חושבים על מחיר לחבילה כזאת. ודרך אגב בסוף היא הייתה יותר טובה:
1) PS3 SLIM
2) שלט dual shock נוסף
3) UNCHARTED: DRAKE'S FORTUNE במקום הסרט של הבלו-ריי
4) כבל HDMI
5) אחריות שנה של ישפאר