צריך עזרה בקנית מערכת סאונד לקולנוע ביתי
אהלן,
לחבר שלי יש טלויזיה מצוינת, והוא רוצה להשלים את החוויה ולקנות גם מערכת קולנוע ביתית.
הוא לא ממש רוצה להשקיע יותר מדי כסף בענין, ולכן התקציב שלו לנושא הוא 2500 ש"ח.
אין לו רסיבר ואין לו רמקולים בבית.
תוכלו לעזור לי להרכיב לו ערכה במחיר הזה?
אני מאמין שלא תהיה בעיה אם היא תעלה קצת יותר... מה שהוא ביקש זה "תרכיב לי ערכה שאני אוכל לשמוע סראונד בצורה בת !!!!"... אמרתי לו ש2500 ש"ח זה די זול, אבל אני אשאל.
לחבר שלי יש טלויזיה מצוינת, והוא רוצה להשלים את החוויה ולקנות גם מערכת קולנוע ביתית.
הוא לא ממש רוצה להשקיע יותר מדי כסף בענין, ולכן התקציב שלו לנושא הוא 2500 ש"ח.
אין לו רסיבר ואין לו רמקולים בבית.
תוכלו לעזור לי להרכיב לו ערכה במחיר הזה?
אני מאמין שלא תהיה בעיה אם היא תעלה קצת יותר... מה שהוא ביקש זה "תרכיב לי ערכה שאני אוכל לשמוע סראונד בצורה בת !!!!"... אמרתי לו ש2500 ש"ח זה די זול, אבל אני אשאל.
זו מערכת נחמדה מאוד, הסאב קטלני 
http://www.ynet-shops.co.il/shop/templa ... 0&came=322
לדעתי אפשר להזמין אותה גם ישירות מניופאן באזור 2500 ש"ח.
http://www.ynet-shops.co.il/shop/templa ... 0&came=322
לדעתי אפשר להזמין אותה גם ישירות מניופאן באזור 2500 ש"ח.
עצה שלי שימשיך לחסוך כי חבל שיוציא את הכסף על איכות בינונית שלא תתן מענה סביר לחדר כזה גדול ועל רסיבר שכבר היום נחשב מיושן טכנולוגית שלא תומך בכל הפורמטים החדשים.
או שיחפש יד שניה או שימתין עד שהוא יחסוך בסביבות ה4,000 לפחות.
או שיחפש יד שניה או שימתין עד שהוא יחסוך בסביבות ה4,000 לפחות.
לדעתי במחיר הזה זו מערכת נחמדה מאוד ולא "בינונית", אצלי היא מותקנת בחדר של 45 מ"ר ואם הכל מכוון נכון בסרטים שומעים פצצה והיא לא על יותר מחצי מהעוצמה המקסימלית. הסאב עושה את כל העבודה והסאטיליטים את החלק שלהם.MaNiAk כתב:שכחתי לציין שהחדר שהוא נמצא בו מאד גדול. משהו כמו 60-70 מ"ר... ככה שנראה לי שצריך גם רמקולים רצפתיים......
שוב, עניין של תקציב, במחיר הזה לא תמצא יותר טוב ואני אפילו יכול להגיד שהיא מתחרה בקלות במערכות של 4000-5000 בשילוב דומה.
לא ברור לי איזה תקן "חדשני" היא לא תומכת, לי יש כבר 3 שנים דגם ישן יותר ואני לא צריך יותר מזה והכל עובד!
ראיתי ביד שניה מערכת מעולה בתקציב הזה{רסיבר+רמקולים+סאב}MaNiAk כתב:יש אפשרות שתמליצו לי אפילו על מערכת בינונית אבל בסכום הנקוב?
אני איידע אותו ונראה אם הוא יעלה את התקציב שלו......
השאלה אם אתה בעינין של יד שניה?
למה חדש אין לך מה לחפש בתקציב הזה{רק רסיבר נורמלי יעלה יותר}
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
חבר - תגיד לחבר שלך שימדוד בדיוק את החדר - 60-70 מ' - זה כבר יותר אולם מסלון...