הטריק המלוכלך של הוט...

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
riji פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

לאחרונה פנה אליי חבר שהיה מאוד לא מרוצה מהוט, השירות היה גרוע, האיכות תמונה על הפנים, המחיר היה מאוד גבוה ולא היו מוכנים להציע לו הצעה אחת טובה ואפילו לו את מכשיר המג'יק שהוא רצה.
בהמלצתי הוא ביקש מהם להתנתק ואמרתי לו שאולי אז סוף סוף יתחילו להתייחס אליו. ייתכן והוא לא אסרטיבי מספיק או אולי סיבות אחרות אבל הוט לא עשו שום מאמץ לשמר אותם, קבעו מועד לטכנאי וזהו.
שיכנעתי אותו להצטרף ליס, הוא סגר איתם על חבילה וקבע בהמלצתי התקנה באותו יום שהוט באים להתנתק,
כשהוא דיבר שוב עם הוט ושאל האם יש להם מה להציע לו, אמרו לו שלא, אבל הנציג שיגיע אליו הביתה לנתק הוא בכלל נציג מכירות שיכול להציע הצעות במקום.

הנציג הגיע ובאופן מסתורי כששמע שעוד שעה מגיע המתקין של יס, התחתונים התחילו לרדת, המחיר ירד פלאים ל- 189 ש"ח לכל החבילות + ממיר מג'יק + חצי שנה ספורט מתנה וצ'ופרים נוספים כמו VOD בחינם וכו'.
כשהצעתי לחבר שלי לפנות ליס לקבל הצעה טיפה יותר נמוכה (עד אותו רגע הציעו לו 245 ש"ח לכל החבילות עם יס מקס וזיכויים שונים ומשונים) אז יס לא יכלו להציע דבר (להפתעתי אני חייב לציין) ולא יכולתי לשכנע את החבר שלי לוותר על הצעה כזו, אבל הזכרתי לו שמדובר באותה חברה ש"גנבה" אותם ולא התייחסה אליהם שנים, והנה דקה אחת לפני שהם מאבדים לקוח, הם מנפנים בחבילת סוכריות בתמורה ל- 3 שנים נוספות.

לדעתי הוט מצאו פטנט בדמות שליחת נציג מכירות לניתוק הכבלים במקום טכנאי, היום גם פורסם בדהמרקר שהם מציעים ללקוחות שרוצים להתנתק בשביל לעבור ל- DTT חבילות בסיס ב- 160 ש"ח. לזכותם של יס אני יכול להגיד שלאחרונה שמעתי בכמה שיחות שהם מעדיפים לשמר לקוחות קיימים מאשר לבוא לקראת לקוח חדש, אך אני יודע שגם הם לפעמיים מציעים מבצעים מפתים.

אז לדעתי השיטה הזו דפוקה :@ והיא רק משתכללת, אבל לכל אלו שמתעצלים (כמו חברי היקר עד החודש האחרון)
תראו מה קורה שכמתחילים להזיז עניינים.

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #2 

זה כבר שנים המצב.

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #3 

בוקר טוב...

riji פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

לא אמרתי שזו הפתעה מוחלטת! גם אני מכיר את זה היטב אבל אני כן רציתי לציין את הסיפור
במלואו כדי שמי שעוד לא שמע, יכיר את השתלשלות העניינים כולל רמת המחירים ב- 2 החברות.

בנוסף ולדעתי זה חריג לרוב הוט היו מורידים את התחתונים עוד בשלב שימור הלקוחות ככה שטכנאי לעולם
לא היה מגיע, זה שהם לא ניסו לרדת במחיר עד לרגע הממש אחרון ואמרו מפורשות בטלפון שהם שולחים טכנאי אבל בתכל'ס שולחים לשטח איש מכירות, זה משהו חדש מבחינתי, אני עוד לא נתקלתי או שמעתי.

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #5 

אכן לא גילית את אמריקה..

זה בדיוק מה שהיה לי רק הפוך יס באו לשמר אותנו אחרי שהזמנתי התקנה של הוט.

הם דיי מתואמים ודיי דומים בקטע הזה...

אבל ככה זה עובד.. כנראה שאם ככה צריך להשיג חבילה טובה יותר "נשחק איתם את המשחק שלהם"

זה בהחלט מעצן אוליי עם הכנסת הממירים הדיגיטליים, תיכנס קצת יותר תחרותיות

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #6 

קטע, בדיוק לפני יומיים היה משהו דומה לזה ב"רמזור" (אחלה תוכנית למי שלא רואה).

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #7 

theAman כתב:קטע, בדיוק לפני יומיים היה משהו דומה לזה ב"רמזור" (אחלה תוכנית למי שלא רואה).
...

רק שגיא פינס לא התקשר לחבר של riji

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #8 

tvholic כתב:
theAman כתב:קטע, בדיוק לפני יומיים היה משהו דומה לזה ב"רמזור" (אחלה תוכנית למי שלא רואה).
...

רק שגיא פינס לא התקשר לחבר של riji
...
:lol:
ענק...

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #9 

ובהקשר של רמזור, אם מישהו מנסה להתנתק מהכבלים/לווין ומערימים עליו קשיים - פקס אחד למועצה לשידורי כבלים ולווין ותוך כמה ימים אתם בחוץ (מנסיון). 

riji פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

ראיתי אתמול דרך אגב אחרי שסיקרנתם אותי ואפילו כבר שלחתי לחבר שיצחק קצת.... :D

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

MadCow כתב:ובהקשר של רמזור, אם מישהו מנסה להתנתק מהכבלים/לווין ומערימים עליו קשיים - פקס אחד למועצה לשידורי כבלים ולווין ותוך כמה ימים אתם בחוץ (מנסיון). 
...
הקטע הוא שרובנו (אני חושב בכל מקרה) לא באמת רוצים להתנתק (כמו חפר אם ברמזור עסקינן) אלא רק להשיג דיל יותר טוב. ובצדק. כמו ישראלים טובים :lol:

riji פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

אני דווקא לא מסכים, הייתי נהנה הרבה יותר לדעת שיש מחיר אחיד ושכולם משלמים אותו... ראה דוגמא מוצרי צריכה אחרים.
ומצד שני כשאני כבר רוצה להתנתק, תעזבו אותי בשקט.

אבל בהחלט, זה ספורט לאומי לכל דבר רק שמרביתנו חסרי סבלנות למשחק הזה ומכאן שרק חלק קטן נהנים וכל השאר מממנים את הספור הזה... היה עדיף כבר לממן ספורט אחר וכזה שלא יבייש אותנו באירופה.

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

riji
אני מסכים איתך לחלוטין ואתה לא שולל בדבריך את מה שאמרתי.

הלואי והיה מחיר אחיד וברור (ורצוי גם סביר) לשירותי הטלויזיה ולא מסחרה כמו בשוק, אבל לא כך הדבר כאן.
ובגלל זה, לדעתי, בכל אופן נוצר הספורט הזה של איומי סרק בניתוקים וניסיונות להשיג מחירים זולים יותר.

אגב, לדוגמא, יום לפני שראיתי את השרשור הזה בפורום פניתי להוט כי לא הבנתי למה אני משלם כ"כ הרבה כסף (בסיס+5+ספורט+VOD+אגו ב350 שקל וזה לפני עוד כ-150 שקלים נוספים עבור טלפון ואינטרנט 2.5). הנציגה פשוט אמרה לי שהם הוציאו אותי מאיזו תוכנית שהייתה לי כי היא נגמרה ולא עדכנו לי תוכנית אחרת (כמובן שהם גם לא טרחו ליצור קשר על מנת לעדכן תוכנית). למשל, לפני כן אגו היה חלק מחבילה שלקחתי ועכשיו הוציאו אותו ומחייבים אותי עליו בנפרד מבלי להודיע לי...
אז התחלתי להתווכח איתה ומפה לשם קיבלתי בסיס+5+VOD+ אינטרנט 2.5 +טלפון עם 2000 דקות ב-307 שקל. עדיין יקר ונקווה למשהו יותר טוב.

הלוואי באמת והיה כל כך פשוט להתנתק כשרוצים אבל אז גם לא היה אפשר לאיים בכך לצורך הורדת מחירים - חזרנו לשאלה מה קדם למה, הביצה או...
של כל דבר עם 4 גלגלים!

riji פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

צודק, רק שהכוונה שלי הייתה שאם אני מתקשר לחברה ואומר שאני רוצה להתנתק ויש הרבה כאלה אז לזה אני גם מתכוון.

אני חייב גם להגיד שבשונה מחברי היקר שבסוף נישאר בהוט, לי גם אם היו מציעים הוט בחינם אזי לא הייתי נשאר ומעדיף לשלם יותר למתחרים פרנציפ, אבל זה אני כמאמין בצרכנות נבונה ועמידה על עקרונות, לא מוכן שחברות יחשבו שאני בכיס שלהם. ולפעמיים כשאני מגיע מול חברה למצב של בעיה אני אומר במפורש: חברים, אני לא מתכוון לשחק איתכם את המשחק של הניתוקים בכאילו, אני חושב שהוגנות זה שם המשחק, תהיו הוגנים איתי כי זה הכי נכון ובאופן מפתיע זה עובד אחרי שאני פשוט פורס את הקלפים על השולחן ואומר להם למה אני מצפה ולמה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”