בהמלצתי הוא ביקש מהם להתנתק ואמרתי לו שאולי אז סוף סוף יתחילו להתייחס אליו. ייתכן והוא לא אסרטיבי מספיק או אולי סיבות אחרות אבל הוט לא עשו שום מאמץ לשמר אותם, קבעו מועד לטכנאי וזהו.
שיכנעתי אותו להצטרף ליס, הוא סגר איתם על חבילה וקבע בהמלצתי התקנה באותו יום שהוט באים להתנתק,
כשהוא דיבר שוב עם הוט ושאל האם יש להם מה להציע לו, אמרו לו שלא, אבל הנציג שיגיע אליו הביתה לנתק הוא בכלל נציג מכירות שיכול להציע הצעות במקום.
הנציג הגיע ובאופן מסתורי כששמע שעוד שעה מגיע המתקין של יס, התחתונים התחילו לרדת, המחיר ירד פלאים ל- 189 ש"ח לכל החבילות + ממיר מג'יק + חצי שנה ספורט מתנה וצ'ופרים נוספים כמו VOD בחינם וכו'.
כשהצעתי לחבר שלי לפנות ליס לקבל הצעה טיפה יותר נמוכה (עד אותו רגע הציעו לו 245 ש"ח לכל החבילות עם יס מקס וזיכויים שונים ומשונים) אז יס לא יכלו להציע דבר (להפתעתי אני חייב לציין) ולא יכולתי לשכנע את החבר שלי לוותר על הצעה כזו, אבל הזכרתי לו שמדובר באותה חברה ש"גנבה" אותם ולא התייחסה אליהם שנים, והנה דקה אחת לפני שהם מאבדים לקוח, הם מנפנים בחבילת סוכריות בתמורה ל- 3 שנים נוספות.
לדעתי הוט מצאו פטנט בדמות שליחת נציג מכירות לניתוק הכבלים במקום טכנאי, היום גם פורסם בדהמרקר שהם מציעים ללקוחות שרוצים להתנתק בשביל לעבור ל- DTT חבילות בסיס ב- 160 ש"ח. לזכותם של יס אני יכול להגיד שלאחרונה שמעתי בכמה שיחות שהם מעדיפים לשמר לקוחות קיימים מאשר לבוא לקראת לקוח חדש, אך אני יודע שגם הם לפעמיים מציעים מבצעים מפתים.
אז לדעתי השיטה הזו דפוקה
תראו מה קורה שכמתחילים להזיז עניינים.