אורית , בפעם האחרונה שבדקתי ל.ס.ד היה סם הזייתי רב עוצמה אני לא בטוח שזה מה שאת מחפשת כאן בפורום(אם כן, זה לא הפורום הנכון), אני מאמין שאתה מתכוונת לLCD ועל כן רצוי שתערכי את הכותרת , בהצלחה:)
:חחחח אריק... אהבתי..
אורית...אני מציע לך לעניות דעתי.. שלחדר שינה אכן תרכשי מכשיר רגיל שמוכן h.d ולא FH.D
וכך תראי ערוצים רגילים באיכות יותר גבוהה..
בהצלחה.
arik35 כתב:אורית , בפעם האחרונה שבדקתי ל.ס.ד היה סם הזייתי רב עוצמה אני לא בטוח שזה מה שאת מחפשת כאן בפורום(אם כן, זה לא הפורום הנכון), אני מאמין שאתה מתכוונת לLCD ועל כן רצוי שתערכי את הכותרת , בהצלחה:)
חח בפורום אחר רשמתי שאני לא מתכוונת לסמים חחחח המרחיק הוא 2 מטר בערך ואין לי תרציב ליותר מב 26 אינצ' ..עכשיו תעזרו לי לבחור בין השלושה בבקשה במקום לצ'טט על סמים
oriti22 כתב:חח בפורום אחר רשמתי שאני לא מתכוונת לסמים חחחח המרחיק הוא 2 מטר בערך ואין לי תרציב ליותר מב 26 אינצ' ..עכשיו תעזרו לי לבחור בין השלושה בבקשה במקום לצ'טט על סמים
...
oriti22
שלום לך .
אין הבדל במחיר בין מסכי 26 לבין 32 .
ואם כבר ההבדל הוא מיזערי כ 200 שקלים .
המלצתי היא מסך סמסונג דגם b-450 גודל 32 אינצ' .
מה שנשאר לך זה למצא את המחיר הטוב ביותר לגבי המסך בגודל 32 אינצ' .
תאמיני לי תחפשי ותמצאי ההבדל בין 26 לבין 32 אינצ' הוא שמיים וארץ .
תודה כה באמת ראיתי שההבדל במחירים לא כזה משמעותי עכשיו הגבול שלי הוא 2500 באינטרנט ראיתי שיש כל מיני דגמים של סמסונג ושל לג' וטושיבה ומחרים האלה מישו יכול להממליצ לי על משו טוב ?!?!? אנלא מסינה בזה כלום איזה דגם עדים על מה וכאלה..
קחי כמה המלצות:
1. תפסיקי לכתוב עם כ"כ הרבה סימני קריאה וסימני שאלה.
2. תפסיקי לכתוב בסגנון אייסיקיו בפורומים
3. תמצאי חבר/דוד/אבא שמבין קצת במוצרי חשמל,
4. תקראי מה שכותבים לך, למשל9000 שנתן לך דגם מדויק של טלוויזיה.
להההה זה הדגמים שאני רשמתי הכוונה אם יש דמים יותר טובים במחירים האלה כי ראיםתי דגמים דגמים אחרים בחמירים האלה מחהברות הנ"ל..ואריק ואם באלי לרשום ככה ?!?!?
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT