רסיבר ללא DTS
היי,
יש לי רסיבר (שאני די בטוח שלא אחליף בתקופה הקרובה ) עם פורמט DD בלבד.
1. האם חיבור DVD עם יציאות 5.1 אנלוגיות לרסיבר יתן פתרון ויכול לשמש כמפענח עבור סרטים המוקלטים ב DTS?
2. אילו מכשירים חדשים קיימים היום שכוללים יציאות אילו, עד לטווח של 1000 ש"ח ?
*עדיין לא בדקתי לעומק אם אני מבדיל בשמיעה בין שני הפורמטים, אבל בכל זאת אם חיבור כזה יפתור את הבעייה נראה לי שאלך על זה.
תודה.
יש לי רסיבר (שאני די בטוח שלא אחליף בתקופה הקרובה ) עם פורמט DD בלבד.
1. האם חיבור DVD עם יציאות 5.1 אנלוגיות לרסיבר יתן פתרון ויכול לשמש כמפענח עבור סרטים המוקלטים ב DTS?
2. אילו מכשירים חדשים קיימים היום שכוללים יציאות אילו, עד לטווח של 1000 ש"ח ?
*עדיין לא בדקתי לעומק אם אני מבדיל בשמיעה בין שני הפורמטים, אבל בכל זאת אם חיבור כזה יפתור את הבעייה נראה לי שאלך על זה.
תודה.
כן -זה יפתור את הבעיה
אתה תשתמש במפענח הפנימי של המכשיר והוא יוציא באנלוגי את הערוצים לאחר הפיענוח.
יש את הפיוניר 585 שיודע גם לפענח SACDּDVDA
הוא עולה 1400 בערך
יש את הפיוניר 585 שיודע גם לפענח SACDּDVDA
הוא עולה 1400 בערך
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש לך את החיבורים הנכונים-שים לב בקישור המצורף
http://www.dealtime.co.il/xPR-Nakamichi ... 1011700356
שים לב לציטוט הנ''ל
The main difference would be the price, although between the Kenwood and the Nakamichi there are subtle trade offs in each receiver. Firstly the AV-8 doesn’t have DTS 5.1 decoding, the V5050 does. Both receivers host the same Dolby Digital and Pro Logic decoding, with the V5050 having a set of one optical and two coaxial digital inputs and the AV-8 having two coaxial inputs. Both units support a second 5.1 six channel input – which can be used for DVD-Audio or SACD players.
שים לב לציטוט הנ''ל
The main difference would be the price, although between the Kenwood and the Nakamichi there are subtle trade offs in each receiver. Firstly the AV-8 doesn’t have DTS 5.1 decoding, the V5050 does. Both receivers host the same Dolby Digital and Pro Logic decoding, with the V5050 having a set of one optical and two coaxial digital inputs and the AV-8 having two coaxial inputs. Both units support a second 5.1 six channel input – which can be used for DVD-Audio or SACD players.
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
המלצתי- AV-10 ביד שניה.
אם אהבת את הצליל של ה AV-8, תוכל למצוא AV-10 ביד שניה.
שים לב ללינק, אותו אתר:
http://www.dealtime.co.il/xPR-Nakamichi ... 7079095940
ולציטוטים:
The bottom line: My advice is to buy one before they run out! Few bells and whistles, but forgo these fripperies and you will be rewarded by a truly superb sound.
With built-in decoders for both Dolby Digital and DTS discrete 5.1-channel surround sound, Dolby Pro Logic surround decoding, ambience synthesis circuitry, five powerful state-of-the-art amplifiers, refined AM / FM tuner circuitry, and a full complement of digital and analog inputs, the AV-10 Audio / Video Receiver is the ideal foundation for a truly high-performance home theater system.
באותו אתר הוא קיבל 5 כוכבים לעומת 3 ל AV-8. כך שאם אהבת את הצליל של ה AV-8, ומה שחסר לך הוא DTS, מצא AV-10 באלפיים ש"ח ביד שניה. כשהלכתי לפני זמן לא רב להסתובב בחנויות לבדוק אם שווה לי לשדרג את הרסיבר (אני בעליו הגאה של AV-10 ומכאן ההמלצה), הורידו אותי מזה אחד אחרי השני ואמרו לי שאם אין לי להשקיע 4.5K-5K ש"ח ומעלה, חבל על הכסף, ואפילו ברמה של איזור מחירים זה, השיפור העיקרי יהיה בק"ב ולא בסאונד "נטו".
הרסיבר כבר אינו חדש ואינו מכיל רום קורקשן, פרולוג'יק 2, ניאו 6, DSP והשד יודע מה, אבל כן DD ו DTS. ובסטריאו הוא חזק מאוד.
כך שאם הרסיבר משמש אותך גם למוזיקה, אז זו תהיה, לדעתי, בחירה מעולה ושדרוג הולם ל AV-8. אם לצטט פחות או יותר את אחד העוסקים בתחום שייעץ לי לרדת מזה- "AV-10 היינו מוכרים למי שרצה בעיקר איכות בסטריאו, וק"ב ככה על הדרך שיהיה".
מאידך, אם סרטים הוא עיקר השימוש והרסיבר אינו משמש כמעט למוזיקה, ישנם רסיברים זולים למדי היום שמכילים הרבה יותר פיצ'רים לסרטים, אך אינם מהווים תחרות ברמת הצליל נטו.
אז תלוי מה מתאים לך, אבל הייתי ממש בודק אם יש מהיכן להשיג רסיבר כזה ביד שניה. אני לא התאכזבתי.
שים לב ללינק, אותו אתר:
http://www.dealtime.co.il/xPR-Nakamichi ... 7079095940
ולציטוטים:
The bottom line: My advice is to buy one before they run out! Few bells and whistles, but forgo these fripperies and you will be rewarded by a truly superb sound.
With built-in decoders for both Dolby Digital and DTS discrete 5.1-channel surround sound, Dolby Pro Logic surround decoding, ambience synthesis circuitry, five powerful state-of-the-art amplifiers, refined AM / FM tuner circuitry, and a full complement of digital and analog inputs, the AV-10 Audio / Video Receiver is the ideal foundation for a truly high-performance home theater system.
באותו אתר הוא קיבל 5 כוכבים לעומת 3 ל AV-8. כך שאם אהבת את הצליל של ה AV-8, ומה שחסר לך הוא DTS, מצא AV-10 באלפיים ש"ח ביד שניה. כשהלכתי לפני זמן לא רב להסתובב בחנויות לבדוק אם שווה לי לשדרג את הרסיבר (אני בעליו הגאה של AV-10 ומכאן ההמלצה), הורידו אותי מזה אחד אחרי השני ואמרו לי שאם אין לי להשקיע 4.5K-5K ש"ח ומעלה, חבל על הכסף, ואפילו ברמה של איזור מחירים זה, השיפור העיקרי יהיה בק"ב ולא בסאונד "נטו".
הרסיבר כבר אינו חדש ואינו מכיל רום קורקשן, פרולוג'יק 2, ניאו 6, DSP והשד יודע מה, אבל כן DD ו DTS. ובסטריאו הוא חזק מאוד.
כך שאם הרסיבר משמש אותך גם למוזיקה, אז זו תהיה, לדעתי, בחירה מעולה ושדרוג הולם ל AV-8. אם לצטט פחות או יותר את אחד העוסקים בתחום שייעץ לי לרדת מזה- "AV-10 היינו מוכרים למי שרצה בעיקר איכות בסטריאו, וק"ב ככה על הדרך שיהיה".
מאידך, אם סרטים הוא עיקר השימוש והרסיבר אינו משמש כמעט למוזיקה, ישנם רסיברים זולים למדי היום שמכילים הרבה יותר פיצ'רים לסרטים, אך אינם מהווים תחרות ברמת הצליל נטו.
אז תלוי מה מתאים לך, אבל הייתי ממש בודק אם יש מהיכן להשיג רסיבר כזה ביד שניה. אני לא התאכזבתי.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- logankungfu
- חבר ותיק

- logankungfu
- חבר ותיק

ואם הבנתי אותך נכון,
אז האורנג'דה שלי היא שלשם שינוי מצאתי אח לנשק, קומראד, עוד מישהו בעולם חוץ ממני שמחזיק רסיבר של נקמיצ'י!
ומשום שאני כ"כ אוהב את שלי, אני מנסה להמליץ לו לשדרג בתוך המשפחה.
עצוב להיות לבד.
נקמיצ'יי העולם התאחדו!
אבל ברצינות, שחו, קח את ההמלצה שלי ושל האתר ההוא ברצינות. תבדוק.
ממילא כתבת שתחליף את הרסיבר בקרוב, אז זה שווה בדיקה.
ומשום שאני כ"כ אוהב את שלי, אני מנסה להמליץ לו לשדרג בתוך המשפחה.
עצוב להיות לבד.
נקמיצ'יי העולם התאחדו!
אבל ברצינות, שחו, קח את ההמלצה שלי ושל האתר ההוא ברצינות. תבדוק.
ממילא כתבת שתחליף את הרסיבר בקרוב, אז זה שווה בדיקה.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
תשובה ל logankungfu
קודם כל תודה כל ההתייחסות המפורטת.
נתחיל מזה שדווקא ציינתי שאני לא מתכוון להחליף אותו בקרוב.
השימוש העיקרי הוא האזנה למוסיקה וכמו שרשמת ,"וק"ב ככה על הדרך שיהיה"
לדעתי, ברמת המחירים האלו וכפול ממנה זה המכשיר שנשמע לי הכי טוב בסטריאו.
את הרסיבר רכשתי לפני שנתיים ביד שנייה אחרי חיפוש של חודשים ארוכים ו"מארבים" ללוחות במטרה אחת ויחידה לשים את ידי על אחד כזה.
להערכתי ומנסיוני, יהיה די קשה למצוא את דגם ה-10 למכירה ולכן חשבתי ללכת בכיוון של חיבור DVD בעל יציאות אנלוגיות של 5.1. מה גם, שאני חושב שהחלפת הDVD הקיים לאחד עם 5.1 אנלוגי ותמיכה ב SACD/DVD-A ייתן לי ערך מוסף גבוה יותר מהחלפת הרסיבר לכזה שמכיל DTS.
שחר.
נתחיל מזה שדווקא ציינתי שאני לא מתכוון להחליף אותו בקרוב.
השימוש העיקרי הוא האזנה למוסיקה וכמו שרשמת ,"וק"ב ככה על הדרך שיהיה"
לדעתי, ברמת המחירים האלו וכפול ממנה זה המכשיר שנשמע לי הכי טוב בסטריאו.
את הרסיבר רכשתי לפני שנתיים ביד שנייה אחרי חיפוש של חודשים ארוכים ו"מארבים" ללוחות במטרה אחת ויחידה לשים את ידי על אחד כזה.
להערכתי ומנסיוני, יהיה די קשה למצוא את דגם ה-10 למכירה ולכן חשבתי ללכת בכיוון של חיבור DVD בעל יציאות אנלוגיות של 5.1. מה גם, שאני חושב שהחלפת הDVD הקיים לאחד עם 5.1 אנלוגי ותמיכה ב SACD/DVD-A ייתן לי ערך מוסף גבוה יותר מהחלפת הרסיבר לכזה שמכיל DTS.
שחר.
- logankungfu
- חבר ותיק

מסתבר שברסיבר אין כניסות 5.1 אנלוגיות
כך שחיבור ה DVD לא מתאים במקרה זה.
אשמח לקבל הצעות לפתרונות אחרים (מפענח?) במגבלה של 1000 ש"ח.
תודה וסוף שבוע נעים.
אשמח לקבל הצעות לפתרונות אחרים (מפענח?) במגבלה של 1000 ש"ח.
תודה וסוף שבוע נעים.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132