תגובות לכתבה: ה Xtreamer
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46362
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לכתבה.
ה Xtreamer
ה Xtreamer
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אחלה כתבה, סוף סוף סקירה ממצה על מכשיר שעורר כל כך הרבה רעש. 
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תודה זיו. ביקורת מעולה, מפורטת ומושקעת. היה שווה לחכות.
כמו כן, כל הכבוד על המהירות (קיבלת הרי את האקסטרימר רק לפני כמה ימים...).
לדעתי המוצר יתאים לרוב המשתמשים, למעט כאלה המורידים תכני 1080P כבדים (ריפים מלאים של בלוריי בקובץ M2TS וכו). עבור אלה, עדיף להם לרכוש מזרימדיה ממשפחת ה-NMT או ממשפחת ה-TVIX, שהם בשלים יותר מהבחינה הזו.
את הבאגים שהוזכרו בכתבה אני מאמין שהם יפתרו די בקרוב בעדכוני קושחה.
כמו כן, כל הכבוד על המהירות (קיבלת הרי את האקסטרימר רק לפני כמה ימים...).
לדעתי המוצר יתאים לרוב המשתמשים, למעט כאלה המורידים תכני 1080P כבדים (ריפים מלאים של בלוריי בקובץ M2TS וכו). עבור אלה, עדיף להם לרכוש מזרימדיה ממשפחת ה-NMT או ממשפחת ה-TVIX, שהם בשלים יותר מהבחינה הזו.
את הבאגים שהוזכרו בכתבה אני מאמין שהם יפתרו די בקרוב בעדכוני קושחה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
זיו, קודם כל סקירה מעולה ומפורטת, סחתיין.
אני הזמנתי לפני כשבוע ואני מצטער שלא התאפקתי עד לסקירה שלך. חלק מהבעיות שאתה מתאר - רעש, הכתוביות האיטיות, הפיצול של הכתוביות על המסך, לדעתי מסכמות חוויית צפיה לא ממש כיפית בלשון המעטה.
נקודות אילו לא עלו למיטב זכרוני בכל השרשורים שנגעו למוצר. האם זה עד כדי כך גרוע? האם לכל הרוכשים יש דיסוננס קוגנטיבי?
אשמח להתייחסות של בעלי המכשיר לנקודות האילו.
אני הזמנתי לפני כשבוע ואני מצטער שלא התאפקתי עד לסקירה שלך. חלק מהבעיות שאתה מתאר - רעש, הכתוביות האיטיות, הפיצול של הכתוביות על המסך, לדעתי מסכמות חוויית צפיה לא ממש כיפית בלשון המעטה.
נקודות אילו לא עלו למיטב זכרוני בכל השרשורים שנגעו למוצר. האם זה עד כדי כך גרוע? האם לכל הרוכשים יש דיסוננס קוגנטיבי?
אשמח להתייחסות של בעלי המכשיר לנקודות האילו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
מרטין,
הוא דיבר על m2ts ועל מנגנון הטיפול בפורמטים החדשים.
באמת כדאי להוסיף משפט על תפריטי בלוריי.
זיו,
מאמר מצויין, תודה!
הוא דיבר על m2ts ועל מנגנון הטיפול בפורמטים החדשים.
באמת כדאי להוסיף משפט על תפריטי בלוריי.
זיו,
מאמר מצויין, תודה!
זיו תודה
נראה שהמסקנה מהכתבה היא שמי שהמתין עד היום מומלץ שימתין עד שיצאו עדכוני הקושחא הבאים.
נראה שהמסקנה מהכתבה היא שמי שהמתין עד היום מומלץ שימתין עד שיצאו עדכוני הקושחא הבאים.
ביקורת יפה, מקצועית מאוד, נוחה לקריאה ואין ספק שממצה את כל הנקודות הרלבנטיות למשתמש הרגיל ועד המשתמש הכבד. יחס עם זאת תרשה לי זיו לחלוק עליך בכמה נושאים :
ראשית וכהקדמה - אני שמח שהחברה עיכבה לך את המשלוח
אם הביקורת היתה מתפרסמת עוד לפני התאריך שהזמנתי הייתי ללא ספק לא מזמין בגלל הערותיך על התרגום ועל המאוורר. לפני כל קנייה אני עושה מחקר של שנה עד שאני קונה ומחפש חוות דעת של משתמשים. אמרתי לעצמי מתי שהוא בסוף אוגוסט - יאללה מקסימום קניתי משהו ב 100€ שלא שווה הרבה.כפרות.
בפועל אני כ"כ מרוצה מהמכשיר. יש לו חסרונות אך הן שוליות לדעתי לעומת יתרונותיו ואם נכניס לפה איזה מושג ערתילאי כמו מה מקבלים ל-1 יורו אין ספק שהמכשיר הזה מוביל על הרבה אחרים..
הייתי שמח לראות במכשיר תוכנה MUSICJUKEBOX לניהול רשימות השמעה ותחנות רדיו אבל הבנתי שזה בתהליך
ראשית וכהקדמה - אני שמח שהחברה עיכבה לך את המשלוח
במהירות בינונית- כשהרסיבר על MUTE נכון ששומעים זמזום קל. כאשר אני מעלה את הווליום ולא חזק בכלל(אחרי הכל יש לי תינוקת שישנה בחדראז אפשר לדמיין באיזה ווליום אני שומע) אני לא שומע את המאוור כלל. אולי בגלל שאני שריונר, לא יודע...גם כאשר הוא על מהירות בינונית, ניתן לשמוע בנקל את המאוורר ממרחק של שלושה מטרים. ייתכן ואני רגיש מידי, אך זוהי נקודה שצריך לקחת בחשבון, הXtreamer איננו שקט...
לא הבנתי, הם עולות ישר ומופיעות לפי קצב הדיאלוגהכתוביות בעברית על המסך מופיעות בצורה איטית, ממש ניתן לראות כיצד הן מרונדרות על המסך משמאל לימין......
לא זכורה לי אפילו פעם אחת שזה קרה.מספרים מוצגים עם תוים משונים לידם. כמובן שבדיקה ויזואלית של קובץ התרגום לא גילתה שום תו כזה. כנראה שהבאג הזה מתקיים בשל צירוף מסויים של תוים באותה שורת כתוביות...
כמה שורות יש בסרט ממוצע ? 2000, 4000... בערך. ראיתי בינתיים 4 סרטים - נגיד סה"כ 12,000 שורות. קרה לי אולי 5 פעמים - בשביל ההגזמנה נגיד 10 - 0.01% - עשירית הפרומיל - יש הבדל בין זה לבין "לעיתים".בעיה נוספת שמתקיימת הרבה הינה פיצול של שורת כתוביות. לעיתים, מילה אחת משורת כתוביות מפוצלת ועומדת לבדה, למרות שיש מקום למילה הזאת מאותה שורה ממנה היא נחתכה....
כמוך, גם לי חשובה מאוד יכולת השימוש בכתוביות ולכן שמחתי לראות כי יש שם אפשרויות כ"כ יפות לשחק עם הכתוביות אם זה אומר שינוי צבע/צבע מסביב לאותיות, שינוי גובה של הסרט, מיקום הכתוביות. לדעתי היתרונות האלה הרבה יותר משמעותיות מהתקלות שאכן קורות עם הכתוביות אך באופן זניח ביותר והרושם שעולה מהכתבה מרתיע משהו . סה"כ מי רוצה זמזומים וכתוביות בעיתיות .(אפשר כבר לקרוא בשרור זה על כמה משתמשים שמצטערים שהזמינו או שמחכים...)אז נכון, ה Xtreamer תומך בעברית בצורה מלאה, אך הציון שלו על המימוש הינו בינוני מינוס. ההצגה האיטית של הכתוביות יחד עם הבאגים למכביר מתישים את השימוש....
בפועל אני כ"כ מרוצה מהמכשיר. יש לו חסרונות אך הן שוליות לדעתי לעומת יתרונותיו ואם נכניס לפה איזה מושג ערתילאי כמו מה מקבלים ל-1 יורו אין ספק שהמכשיר הזה מוביל על הרבה אחרים..
הייתי שמח לראות במכשיר תוכנה MUSICJUKEBOX לניהול רשימות השמעה ותחנות רדיו אבל הבנתי שזה בתהליך
בעייתי משהוא
הייתי מצפה שמכשיר חדש לחלוטין יהווה Appliance שלא דורש הבנה בבאגים ופתרונם.
במחיר הזה הייתי קונה A100 ביד שניה..
במחיר הזה הייתי קונה A100 ביד שניה..
בקשר לעניין הכתוביות - הדבר היחיד שנתקלתי בו הוא התווים הנוספים שמופיעים מדי פעם, לי זה לא ממש מפריע..
לגבי הרינדור של הכתוביות - לא מכיר תופעה כזאת, לא בסרטי MKV עם תרגום מובנה ולא בDIVX עם קובץ חיצוני.
אני עדיין בגירסה 1.0.2, אולי זה משהו שהשתנה ב-1.0.3. אגב - כדאי להוסיף לביקורת עם איזו גרסת קושחה היא בוצעה.
הגליצ'ים של השלט אכן קורים לפעמים רחוקות, שוב - לא משהו מאד קריטי. סה"כ זה לא מחשב שרוב הזמן "משחקים" איתו, בשימוש רגיל 90% מהזמן אתה אמור להיות במצב של צפייה בתוכן, ולא בניווטים בתפריטים.
חווית השימוש שלי מהמכשיר היא הרבה יותר חיובית ממה שעולה מהביקורת, גם בלי עניין התמורה. כשמוסיפים למשוואה את העלות לדעתי אין מה להתלבט.
לגבי הרינדור של הכתוביות - לא מכיר תופעה כזאת, לא בסרטי MKV עם תרגום מובנה ולא בDIVX עם קובץ חיצוני.
אני עדיין בגירסה 1.0.2, אולי זה משהו שהשתנה ב-1.0.3. אגב - כדאי להוסיף לביקורת עם איזו גרסת קושחה היא בוצעה.
הגליצ'ים של השלט אכן קורים לפעמים רחוקות, שוב - לא משהו מאד קריטי. סה"כ זה לא מחשב שרוב הזמן "משחקים" איתו, בשימוש רגיל 90% מהזמן אתה אמור להיות במצב של צפייה בתוכן, ולא בניווטים בתפריטים.
חווית השימוש שלי מהמכשיר היא הרבה יותר חיובית ממה שעולה מהביקורת, גם בלי עניין התמורה. כשמוסיפים למשוואה את העלות לדעתי אין מה להתלבט.
כל הכבוד על הביקורת, זיו.
בתור בעל אקסטרימר, אני מסכים עם זיו לגבי רוב הבאגים (שכולם הובטחו לתיקון בעדכונים קרובים וחלקם זניחים לדעתי), למעט התלונות על הכתוביות האיטיות (לא יודע על מה אתה מדבר?? אצלי עובד חלק ונקי - ועם התאמת גודל כתוביות גם אין את בעיית הפיצול- בעיית הסימנים במספרים כן מופיעה אצלי, מקווה שיתוקן), רעש המאוורר (לדעתי, ומדגיש לדעתי, הגזמת - במצב נמוך לא שומע אותו כלל רק בהתקרבות למכשיר ובמצב מקסימלי עושה רעש איורור, אבל לא נורא, בטוח לא הטרקטור שדיברו עליו בגירסה הקודמת) והשלט (אני דווקא אוהב שהוא קטן - יש לי מספיק שלטים מפלצתיים (הוט) בסלון , ולי הוא נוח מאוד לשימוש - רק הייתי מגדיל או משנה את כפתור הפליי כל שאר הקיצורים מאוד נוחים ומקלים על השימוש).
לסיכום שלי, במחיר שלו קיבלתי מהאקסטרימר מעל ומעבר ממה שציפיתי לקבל ואני (ומשפחתי) נהנים מכל רגע איתו , לדרישותינו הצנועות (לראות וידאו באיכות גבוהה, להאזין לכל המוזיקה שלנו ממקור יחידומדי פעם להתרפק על תמונות יפות ) הוא הפתרון הכי טוב בשוק כיום!
בתור בעל אקסטרימר, אני מסכים עם זיו לגבי רוב הבאגים (שכולם הובטחו לתיקון בעדכונים קרובים וחלקם זניחים לדעתי), למעט התלונות על הכתוביות האיטיות (לא יודע על מה אתה מדבר?? אצלי עובד חלק ונקי - ועם התאמת גודל כתוביות גם אין את בעיית הפיצול- בעיית הסימנים במספרים כן מופיעה אצלי, מקווה שיתוקן), רעש המאוורר (לדעתי, ומדגיש לדעתי, הגזמת - במצב נמוך לא שומע אותו כלל רק בהתקרבות למכשיר ובמצב מקסימלי עושה רעש איורור, אבל לא נורא, בטוח לא הטרקטור שדיברו עליו בגירסה הקודמת) והשלט (אני דווקא אוהב שהוא קטן - יש לי מספיק שלטים מפלצתיים (הוט) בסלון , ולי הוא נוח מאוד לשימוש - רק הייתי מגדיל או משנה את כפתור הפליי כל שאר הקיצורים מאוד נוחים ומקלים על השימוש).
לסיכום שלי, במחיר שלו קיבלתי מהאקסטרימר מעל ומעבר ממה שציפיתי לקבל ואני (ומשפחתי) נהנים מכל רגע איתו , לדרישותינו הצנועות (לראות וידאו באיכות גבוהה, להאזין לכל המוזיקה שלנו ממקור יחידומדי פעם להתרפק על תמונות יפות ) הוא הפתרון הכי טוב בשוק כיום!
אני בהחלט מתלבט האם לקנות את המוצר הזה אחרי הכתבה המעולה הזאת. תודה זיו, כרגיל עשית עבודה מקיפה ורצינית.
נכון שהמחיר יחסית זול, אבל אני ממש מפחד להזמין אותו מכמה סיבות.
1. השימוש היחידי שלשמו אני צריך סטרימר הוא בשביל סטרימינג. כלומר לא רוצה לחבר USB לא רוצה HD, אני רוצה להוריד סרטים במחשב הראשי שלי ולנגן אותם בטלויזיה (יש לי רשת קווית ליד הטלויזיה אז אין בעית אלחוט). הבעיה העיקרית שלי היא שיש לי WINDOWS 7 PRO במחשב הראשי ויש כל מני הודעות בפורום של האקסטרימר של אנשים שלא מצליחים להתחבר לכוננים המשותפים שלהם.
השאלה היא האם מישהו ניסה להתחבר ל WIN 7 מהאקסטרימר שלו?
האם התקנת סרבר HTTP תעזור במקרה כזה? (אולי עדיף בכלל סרבר HTTP במקום להשתמש ב SHARE?)
2. אחריות. אני מזמין את המוצר מהאתר של החברה. מה קורה אם הוא נדפק? אני צריך לשלוח להם אותו? ואז הם ישלחו לי מכשיר מתוקן ואני אשלם עוד מכס עליו (זה ישראל
)
3. מפחיד אותי הבעיה עם הכתוביות. זה נשמע לי ממש בעיה שהכתוביות מתרנדרות לאט. השאלה כמה לאט. האם יש אפשרות להעלות איזה וידאו קצר שמדגים את הבעיה? על פניו זה נשמע כאילו בעיה שרק אנשים מאוד מאוד מאוד רגישים ירגישו, כי לא מצאתי שוב תלונה על הבעיה הזאת בשום מקום. יכול להיות שזיו ממש רגיש לדברים כאלה, אבל האם אנשים "רגילים" ירגישו בבעיה?
נכון שהמחיר יחסית זול, אבל אני ממש מפחד להזמין אותו מכמה סיבות.
1. השימוש היחידי שלשמו אני צריך סטרימר הוא בשביל סטרימינג. כלומר לא רוצה לחבר USB לא רוצה HD, אני רוצה להוריד סרטים במחשב הראשי שלי ולנגן אותם בטלויזיה (יש לי רשת קווית ליד הטלויזיה אז אין בעית אלחוט). הבעיה העיקרית שלי היא שיש לי WINDOWS 7 PRO במחשב הראשי ויש כל מני הודעות בפורום של האקסטרימר של אנשים שלא מצליחים להתחבר לכוננים המשותפים שלהם.
השאלה היא האם מישהו ניסה להתחבר ל WIN 7 מהאקסטרימר שלו?
האם התקנת סרבר HTTP תעזור במקרה כזה? (אולי עדיף בכלל סרבר HTTP במקום להשתמש ב SHARE?)
2. אחריות. אני מזמין את המוצר מהאתר של החברה. מה קורה אם הוא נדפק? אני צריך לשלוח להם אותו? ואז הם ישלחו לי מכשיר מתוקן ואני אשלם עוד מכס עליו (זה ישראל
3. מפחיד אותי הבעיה עם הכתוביות. זה נשמע לי ממש בעיה שהכתוביות מתרנדרות לאט. השאלה כמה לאט. האם יש אפשרות להעלות איזה וידאו קצר שמדגים את הבעיה? על פניו זה נשמע כאילו בעיה שרק אנשים מאוד מאוד מאוד רגישים ירגישו, כי לא מצאתי שוב תלונה על הבעיה הזאת בשום מקום. יכול להיות שזיו ממש רגיש לדברים כאלה, אבל האם אנשים "רגילים" ירגישו בבעיה?