תגובות לכתבה: ה Xtreamer

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46362
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #1 

תגובות, הערות ושאלות לכתבה.
ה Xtreamer

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

לזה אני קורא ביקורת !
כל הכבוד !

חסרה לי נקודה (או שפיספסתי) איך הוא מתמודד עם BD RIP? האם יש תמיכה בתפריטים וכו'?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #3 

אחלה כתבה, סוף סוף סקירה ממצה על מכשיר שעורר כל כך הרבה רעש. (Y)
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

tomerhd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 751
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #4 

כתבה מעולה!
תודה רבה זיו...

מאכזב קצת שלא תומך בכל פורמטי האודיו החדשים .....הפופקורן 110 לעומתו תומך תמיכה מלאה?
תומר

רוניקינג
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 522
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #5 

כל הכבוד
ביקורת מעולה (Y) (Y) (Y)
רוני

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #6 

תודה זיו. ביקורת מעולה, מפורטת ומושקעת. היה שווה לחכות. (Y)
כמו כן, כל הכבוד על המהירות (קיבלת הרי את האקסטרימר רק לפני כמה ימים...).

לדעתי המוצר יתאים לרוב המשתמשים, למעט כאלה המורידים תכני 1080P כבדים (ריפים מלאים של בלוריי בקובץ M2TS וכו). עבור אלה, עדיף להם לרכוש מזרימדיה ממשפחת ה-NMT או ממשפחת ה-TVIX, שהם בשלים יותר מהבחינה הזו.
את הבאגים שהוזכרו בכתבה אני מאמין שהם יפתרו די בקרוב בעדכוני קושחה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

orengol
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 323
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #7 

תודה רבה,
סקירה מעולה (Y) (Y)
אני שמח שהתאפקתי ולא הזמנתי עדיין.
נקווה שגם אחרי שהוא יבשיל ויפתרו הבעיות שהוזכרו, המחיר ישאר אטרקטיבי

tomerhd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

זיו -->> לא הבנתי משהו מהכתבה
האם יש סיכוי לחבר ברשת אלחוטית לנתב בתקן N ולראות תוכן 720P בWIFI?
תומר

leirus
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 129
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #9 

זיו, קודם כל סקירה מעולה ומפורטת, סחתיין.

אני הזמנתי לפני כשבוע ואני מצטער שלא התאפקתי עד לסקירה שלך. חלק מהבעיות שאתה מתאר - רעש, הכתוביות האיטיות, הפיצול של הכתוביות על המסך, לדעתי מסכמות חוויית צפיה לא ממש כיפית בלשון המעטה.

נקודות אילו לא עלו למיטב זכרוני בכל השרשורים שנגעו למוצר. האם זה עד כדי כך גרוע? האם לכל הרוכשים יש דיסוננס קוגנטיבי?

אשמח להתייחסות של בעלי המכשיר לנקודות האילו.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78853
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5390 פעמים

שליחה #10 

מרטין,

הוא דיבר על m2ts ועל מנגנון הטיפול בפורמטים החדשים.

באמת כדאי להוסיף משפט על תפריטי בלוריי.

זיו,

מאמר מצויין, תודה!

olorin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2002
נתן תודות: 236 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים

שליחה #11 

זיו תודה (Y)
נראה שהמסקנה מהכתבה היא שמי שהמתין עד היום מומלץ שימתין עד שיצאו עדכוני הקושחא הבאים.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #12 

ביקורת מקיפה וקריאה תרתי משמע, כמו שציינו מעליי חסר ההתמודדות עם ריפים של BD.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

tomerhd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

אני דווקא התכוונתי להזמין אותו אחרי הכתבה...אני דיי מאמין במכשיר משום מה...
אתם מערערים לי את הבטחון :)
תומר

eb73
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #14 

ביקורת יפה, מקצועית מאוד, נוחה לקריאה ואין ספק שממצה את כל הנקודות הרלבנטיות למשתמש הרגיל ועד המשתמש הכבד. יחס עם זאת תרשה לי זיו לחלוק עליך בכמה נושאים :

ראשית וכהקדמה - אני שמח שהחברה עיכבה לך את המשלוח :wink: אם הביקורת היתה מתפרסמת עוד לפני התאריך שהזמנתי הייתי ללא ספק לא מזמין בגלל הערותיך על התרגום ועל המאוורר. לפני כל קנייה אני עושה מחקר של שנה עד שאני קונה ומחפש חוות דעת של משתמשים. אמרתי לעצמי מתי שהוא בסוף אוגוסט - יאללה מקסימום קניתי משהו ב 100€ שלא שווה הרבה.כפרות.
גם כאשר הוא על מהירות בינונית, ניתן לשמוע בנקל את המאוורר ממרחק של שלושה מטרים. ייתכן ואני רגיש מידי, אך זוהי נקודה שצריך לקחת בחשבון, הXtreamer איננו שקט
...
במהירות בינונית- כשהרסיבר על MUTE נכון ששומעים זמזום קל. כאשר אני מעלה את הווליום ולא חזק בכלל(אחרי הכל יש לי תינוקת שישנה בחדראז אפשר לדמיין באיזה ווליום אני שומע) אני לא שומע את המאוור כלל. אולי בגלל שאני שריונר, לא יודע...
הכתוביות בעברית על המסך מופיעות בצורה איטית, ממש ניתן לראות כיצד הן מרונדרות על המסך משמאל לימין...
...
לא הבנתי, הם עולות ישר ומופיעות לפי קצב הדיאלוג
מספרים מוצגים עם תוים משונים לידם. כמובן שבדיקה ויזואלית של קובץ התרגום לא גילתה שום תו כזה. כנראה שהבאג הזה מתקיים בשל צירוף מסויים של תוים באותה שורת כתוביות
...
לא זכורה לי אפילו פעם אחת שזה קרה.
בעיה נוספת שמתקיימת הרבה הינה פיצול של שורת כתוביות. לעיתים, מילה אחת משורת כתוביות מפוצלת ועומדת לבדה, למרות שיש מקום למילה הזאת מאותה שורה ממנה היא נחתכה.
...
כמה שורות יש בסרט ממוצע ? 2000, 4000... בערך. ראיתי בינתיים 4 סרטים - נגיד סה"כ 12,000 שורות. קרה לי אולי 5 פעמים - בשביל ההגזמנה נגיד 10 - 0.01% - עשירית הפרומיל - יש הבדל בין זה לבין "לעיתים".

אז נכון, ה Xtreamer תומך בעברית בצורה מלאה, אך הציון שלו על המימוש הינו בינוני מינוס. ההצגה האיטית של הכתוביות יחד עם הבאגים למכביר מתישים את השימוש.
...
כמוך, גם לי חשובה מאוד יכולת השימוש בכתוביות ולכן שמחתי לראות כי יש שם אפשרויות כ"כ יפות לשחק עם הכתוביות אם זה אומר שינוי צבע/צבע מסביב לאותיות, שינוי גובה של הסרט, מיקום הכתוביות. לדעתי היתרונות האלה הרבה יותר משמעותיות מהתקלות שאכן קורות עם הכתוביות אך באופן זניח ביותר והרושם שעולה מהכתבה מרתיע משהו . סה"כ מי רוצה זמזומים וכתוביות בעיתיות .(אפשר כבר לקרוא בשרור זה על כמה משתמשים שמצטערים שהזמינו או שמחכים...)
בפועל אני כ"כ מרוצה מהמכשיר. יש לו חסרונות אך הן שוליות לדעתי לעומת יתרונותיו ואם נכניס לפה איזה מושג ערתילאי כמו מה מקבלים ל-1 יורו אין ספק שהמכשיר הזה מוביל על הרבה אחרים..
הייתי שמח לראות במכשיר תוכנה MUSICJUKEBOX לניהול רשימות השמעה ותחנות רדיו אבל הבנתי שזה בתהליך

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #15 

אחלה ביקורת.
ההמלצה שלך קצת מפתיעה אותי בהתחשב בכמות החסרונות שציינת, אבל איש איש וטעמו.

תודה! :)

Adix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 744
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

בעייתי משהוא

שליחה #16 

הייתי מצפה שמכשיר חדש לחלוטין יהווה Appliance שלא דורש הבנה בבאגים ופתרונם.
במחיר הזה הייתי קונה A100 ביד שניה..

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #17 

תודה.

ההתרשמות שלי היא שזה מוצר זול שנותן תמורה השקולה לעלותו.

לא קופץ על העגלה הזו.

נחכה ל 6600. עד אז, ה 4100 עושה את כל מה שאני צריך ממנו.

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שליחה #18 

בקשר לעניין הכתוביות - הדבר היחיד שנתקלתי בו הוא התווים הנוספים שמופיעים מדי פעם, לי זה לא ממש מפריע..
לגבי הרינדור של הכתוביות - לא מכיר תופעה כזאת, לא בסרטי MKV עם תרגום מובנה ולא בDIVX עם קובץ חיצוני.
אני עדיין בגירסה 1.0.2, אולי זה משהו שהשתנה ב-1.0.3. אגב - כדאי להוסיף לביקורת עם איזו גרסת קושחה היא בוצעה.

הגליצ'ים של השלט אכן קורים לפעמים רחוקות, שוב - לא משהו מאד קריטי. סה"כ זה לא מחשב שרוב הזמן "משחקים" איתו, בשימוש רגיל 90% מהזמן אתה אמור להיות במצב של צפייה בתוכן, ולא בניווטים בתפריטים.

חווית השימוש שלי מהמכשיר היא הרבה יותר חיובית ממה שעולה מהביקורת, גם בלי עניין התמורה. כשמוסיפים למשוואה את העלות לדעתי אין מה להתלבט.

sBaB
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705
נתן תודות: 106 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #19 

כל הכבוד על הביקורת, זיו.
בתור בעל אקסטרימר, אני מסכים עם זיו לגבי רוב הבאגים (שכולם הובטחו לתיקון בעדכונים קרובים וחלקם זניחים לדעתי), למעט התלונות על הכתוביות האיטיות (לא יודע על מה אתה מדבר?? אצלי עובד חלק ונקי - ועם התאמת גודל כתוביות גם אין את בעיית הפיצול- בעיית הסימנים במספרים כן מופיעה אצלי, מקווה שיתוקן), רעש המאוורר (לדעתי, ומדגיש לדעתי, הגזמת - במצב נמוך לא שומע אותו כלל רק בהתקרבות למכשיר ובמצב מקסימלי עושה רעש איורור, אבל לא נורא, בטוח לא הטרקטור שדיברו עליו בגירסה הקודמת) והשלט (אני דווקא אוהב שהוא קטן - יש לי מספיק שלטים מפלצתיים (הוט) בסלון , ולי הוא נוח מאוד לשימוש - רק הייתי מגדיל או משנה את כפתור הפליי כל שאר הקיצורים מאוד נוחים ומקלים על השימוש).
לסיכום שלי, במחיר שלו קיבלתי מהאקסטרימר מעל ומעבר ממה שציפיתי לקבל ואני (ומשפחתי) נהנים מכל רגע איתו , לדרישותינו הצנועות (לראות וידאו באיכות גבוהה, להאזין לכל המוזיקה שלנו ממקור יחידומדי פעם להתרפק על תמונות יפות ) הוא הפתרון הכי טוב בשוק כיום!

raananzvi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #20 

אני בהחלט מתלבט האם לקנות את המוצר הזה אחרי הכתבה המעולה הזאת. תודה זיו, כרגיל עשית עבודה מקיפה ורצינית.
נכון שהמחיר יחסית זול, אבל אני ממש מפחד להזמין אותו מכמה סיבות.
1. השימוש היחידי שלשמו אני צריך סטרימר הוא בשביל סטרימינג. כלומר לא רוצה לחבר USB לא רוצה HD, אני רוצה להוריד סרטים במחשב הראשי שלי ולנגן אותם בטלויזיה (יש לי רשת קווית ליד הטלויזיה אז אין בעית אלחוט). הבעיה העיקרית שלי היא שיש לי WINDOWS 7 PRO במחשב הראשי ויש כל מני הודעות בפורום של האקסטרימר של אנשים שלא מצליחים להתחבר לכוננים המשותפים שלהם.
השאלה היא האם מישהו ניסה להתחבר ל WIN 7 מהאקסטרימר שלו?
האם התקנת סרבר HTTP תעזור במקרה כזה? (אולי עדיף בכלל סרבר HTTP במקום להשתמש ב SHARE?)
2. אחריות. אני מזמין את המוצר מהאתר של החברה. מה קורה אם הוא נדפק? אני צריך לשלוח להם אותו? ואז הם ישלחו לי מכשיר מתוקן ואני אשלם עוד מכס עליו (זה ישראל :? )
3. מפחיד אותי הבעיה עם הכתוביות. זה נשמע לי ממש בעיה שהכתוביות מתרנדרות לאט. השאלה כמה לאט. האם יש אפשרות להעלות איזה וידאו קצר שמדגים את הבעיה? על פניו זה נשמע כאילו בעיה שרק אנשים מאוד מאוד מאוד רגישים ירגישו, כי לא מצאתי שוב תלונה על הבעיה הזאת בשום מקום. יכול להיות שזיו ממש רגיש לדברים כאלה, אבל האם אנשים "רגילים" ירגישו בבעיה?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”