פורום אחד הגרועים
-לא עשית חיפוש לפני שפתחת את השרשור.
-הפורום מוצף בהמלצות ודיונים על אותה שאלה שלך.
-ענו לך בשרשור שלך והמליצו לך על מסכים.
-אתה חסר סבלנות.
מה אתה עוד מצפה? לא זכור לי שמישהו עובד בשבילך פה.
-הפורום מוצף בהמלצות ודיונים על אותה שאלה שלך.
-ענו לך בשרשור שלך והמליצו לך על מסכים.
-אתה חסר סבלנות.
מה אתה עוד מצפה? לא זכור לי שמישהו עובד בשבילך פה.
ענו לך גם בלי כותרת כזו, אבל אתה צריך לזכור:shaytaub כתב:מוזר פיתאום כשיש כותרת כזו אז אנשים עונים...
1) יש פה כ- 2 עד 3 שרשורים פחות או יותר זהים באותו נושא, האם קראת אותם?
2) גם אותי זה מעייף לפעמיים לענות על אותה שאלה 3 פעמיים באותו היום.
3) אתה הולך לקנות טלוויזיה אבל נשמע שהעולם יתפוצץ אם זה יתעכב עוד יום... אין לך סבלנות? זו הוצאה גדולה לא צריך להיות בכזה לחץ, זה מוצר לשעות הפנאי, משהו להנות ממנו ברגוע, למה הלחץ? המחירים רק יורדים.
4) אתה מוזמן לפנות לפורום מתחרה, אבל אין דבר כזה פורום גרוע, הכל תלוי באנשים שנמצאים בו
והאנשים פה טובים אז אם אתה חושב אחרת אין טעם להודיע קבל עם ועדה מה אתה חושב עלינו.
בהצלחה ותתחדש.
אוקיי כמה דברים.
א) אני לא ערס חח
ב) לא אמרתי שהאנשים פה לא טובים, אמרתי שהפורום גרוע, המענה שלו ממש לא טוב.
ג) אתם לא חייבים לי שום דבר, אבל ציפיתי לטיפה התייחסות.
ד) זה שיש נושאים שפתוחים על אותו נושא אבל הם לא קשורים לנושא שלי כי רציתי לקבל חוות דעת לגבי דגם מסויים שאני (ואני מדגיש אני) רוצה לקנות לא עושה את השרשורים האחרים קשורים לשרשור שלי.
ה) מיצטער אם פגעתי במישהו או משהו לא התכוונתי אבל זה פשוט תסכול שאתה רואה שיש לך בערך שרשור יומיים ולאף אחד לא אכפת.
ו) מי שענה לי, באמת שלא דיבר שום דבר לנושא יש המליץ, אני רציתי חוות דעת.
ז) שיהיה יום טוב ושתצליחו
א) אני לא ערס חח
ב) לא אמרתי שהאנשים פה לא טובים, אמרתי שהפורום גרוע, המענה שלו ממש לא טוב.
ג) אתם לא חייבים לי שום דבר, אבל ציפיתי לטיפה התייחסות.
ד) זה שיש נושאים שפתוחים על אותו נושא אבל הם לא קשורים לנושא שלי כי רציתי לקבל חוות דעת לגבי דגם מסויים שאני (ואני מדגיש אני) רוצה לקנות לא עושה את השרשורים האחרים קשורים לשרשור שלי.
ה) מיצטער אם פגעתי במישהו או משהו לא התכוונתי אבל זה פשוט תסכול שאתה רואה שיש לך בערך שרשור יומיים ולאף אחד לא אכפת.
ו) מי שענה לי, באמת שלא דיבר שום דבר לנושא יש המליץ, אני רציתי חוות דעת.
ז) שיהיה יום טוב ושתצליחו
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
למה אתה כל כך שלילי? ההודעה המקורית שלך ביקשה הממלצות למסך 37" שיתאים בעיקר ל XBOX. רק בהודעה השלישית או רביעית ציינת שאתה הולך לקנות למחרת היום מסך מאוד מסויים ואתה רוצה חוות דעת.
למה לא ענו לך?
אז כן ענו לך ותוך פחות משעה, זה שהעונה לא היה מסוגל לנחש שאתה שואל משהו אחד ומתכוון למשהו אחר זו לא ממש אשמתו. אם היה לחוץ לך לקבל חוות דעה לגבי מודל ספציפי יכלת להשתמש בזמן שחלף כדי להריץ חיפוש זריז בפורומים ולקבל לפחות כיוון ראשוני אם לסדרת ה B530 היה בכלל קונים ומתעניינים: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _chars=200
הפורומים אינם טובים או גרועים לכשעצמם אלא בזכות איכות השאלות ומקצועיות העונים. אם אתה שואל שאלות מעורפלות תקבל תשובות בהתאם, אם בכלל. לעומת זאת אילו היית שואל שאלה מאוד ספציפית על ה B350 ומפנה אותה לפורום הקונסולות, היה סיכוי מאוד גדול שאם מישהו היה לו נסיון עם אותו דגם בשימוש ב XBOX הוא היה עונה לך תשובה לעיניין.
למה לא ענו לך?
אז כן ענו לך ותוך פחות משעה, זה שהעונה לא היה מסוגל לנחש שאתה שואל משהו אחד ומתכוון למשהו אחר זו לא ממש אשמתו. אם היה לחוץ לך לקבל חוות דעה לגבי מודל ספציפי יכלת להשתמש בזמן שחלף כדי להריץ חיפוש זריז בפורומים ולקבל לפחות כיוון ראשוני אם לסדרת ה B530 היה בכלל קונים ומתעניינים: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _chars=200
הפורומים אינם טובים או גרועים לכשעצמם אלא בזכות איכות השאלות ומקצועיות העונים. אם אתה שואל שאלות מעורפלות תקבל תשובות בהתאם, אם בכלל. לעומת זאת אילו היית שואל שאלה מאוד ספציפית על ה B350 ומפנה אותה לפורום הקונסולות, היה סיכוי מאוד גדול שאם מישהו היה לו נסיון עם אותו דגם בשימוש ב XBOX הוא היה עונה לך תשובה לעיניין.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אנשים וחברים, יש לנו כל כך הרבה אישורים לאיכות הפורום וחבריו. אם מגיע מישהו גבולי הוא לא צריך לערער את הביטחון ואחווה שלנו.
ול"שי" עצמו, אם תראה את הפורום ותעקוב אחריו תבין מהר מאוד שכולנו מאוד עוזרים אחד לשני.
אם היתה איזה אי הבנה במענה לשאלה שלך אתה יכול להיות בטוח שמדובר באי הבנה. הרי אף אחד כאן לא מכיר אותך ולכן כל "בעיה" איתך כמובן שלא קשורה אליך אישית. נסה להסתכל על זה מעבר לחווית ה"אני" שלך ותראה שבעצם כולם לטובתך.
ול"שי" עצמו, אם תראה את הפורום ותעקוב אחריו תבין מהר מאוד שכולנו מאוד עוזרים אחד לשני.
אם היתה איזה אי הבנה במענה לשאלה שלך אתה יכול להיות בטוח שמדובר באי הבנה. הרי אף אחד כאן לא מכיר אותך ולכן כל "בעיה" איתך כמובן שלא קשורה אליך אישית. נסה להסתכל על זה מעבר לחווית ה"אני" שלך ותראה שבעצם כולם לטובתך.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
shaytaubshaytaub כתב:כואב הלב שאנשים לא מתייחסים אלייך.. אחד הפורומים הגרועים שראיתי שיהיה בהצלחה לשאר האנשים...
שלום לך .
אני לא יודע מה זה פורום גרוע .
אתן לך טיפ קטן לגבי כל פורום בו תרצה להיות חבר .
שים לב . מאוד חשוב איך אתה נותן כותרת לשרשור שלך . צריך קצת יצירתיות בכותרת וגם התוכן של השרשור צריך להיות מלא בפרטים שאתה מבקש עליהם תשובה .
שיהיה לך בהצלחה בכל אשר תלך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
כחבר חדש בפורום אני אומר לכם שהוא מעולה!!!zovirax כתב:למנהלים שלום....
אם אין לכם כוונה להעיף את המשתמש הזה.
אז לפחות תשנו את האיפיון המשתמש ל "נודניק" (במקום "חבר חדש")...
בזכות ההשקעה של המנהלים והחברים כאחד, שבאמת עזרו לי ולמדו אותי לא מעט בזמן האחרון והתמורה היחידה שהם מקבלים היא סיפוק ועזרה הדדית.
לתרום מזמנך ומנסיונך לאנשים שאתה לא מכיר הוא לא מובן מאילו בימינו ואכן אף אחד פה לא עובד אצלך ולא חייב לך כלום ולכן גם החבר'ה פה כועסים ובצדק כשחוצפן חסר סבלנות מכפיש את הפורום.
אני לעומתך מאושר ש'גיליתי' את הפורום הזה ורוצה לנצל את ההזדמנות הזאת להודות ולשבח את החברים וההנהלה!
[/url]
נערך לאחרונה על ידי vamos650 ב 08/10/2009 12:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- tiptipon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
- שם מלא: גיא ברוך
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
מצטרף לתגובה של vamos650
צודק vamos650 גם אני מאוד מרוצה מהפורום
נכון שהתגובות לפעמים נראות מאוחר להגיע אבל מוצרים כאלו לא קונים בחיפזון לפעמים שווה להמתין קטנה ולהרוויח שקט לתקופה ארוכה ...
נכון שהתגובות לפעמים נראות מאוחר להגיע אבל מוצרים כאלו לא קונים בחיפזון לפעמים שווה להמתין קטנה ולהרוויח שקט לתקופה ארוכה ...
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
רגע,למה אתם ככה?הוא צודק?מה,,,,למה לא עניתם לו?יומיים זה הרבה זמן!חוץ מזה הבלתי נענה תמיד צודק,אז כולכם אחד אחד
תפרסמו הודעת התנצלות לשי טאוב-לא תמיד צריך להיות צודק-הבן אדם במצוקה-ולא מספיק שהתעלמתם כיניתם אותו בין היתר
עארס-בואו קחו דוגמא ממני
שי,אני והחברה לא שמנו לב לשאלתך כי כבר צמנו וביקשנו סליחה ועכשו מותר לחטוא עד כיפור הבא-חוץ מזה תקחו דוגמא מפורום
אודיו יוקרתי-שם אתה לא מספיק לגמור את השאלה וחבורת ידעונים שראו ושמעו הכל והם בגיל מאאתיים יענו לך במהירות האור
ישמיצו אותך,יזזלו בך עד שתצטער ששאלת
תפרסמו הודעת התנצלות לשי טאוב-לא תמיד צריך להיות צודק-הבן אדם במצוקה-ולא מספיק שהתעלמתם כיניתם אותו בין היתר
עארס-בואו קחו דוגמא ממני
שי,אני והחברה לא שמנו לב לשאלתך כי כבר צמנו וביקשנו סליחה ועכשו מותר לחטוא עד כיפור הבא-חוץ מזה תקחו דוגמא מפורום
אודיו יוקרתי-שם אתה לא מספיק לגמור את השאלה וחבורת ידעונים שראו ושמעו הכל והם בגיל מאאתיים יענו לך במהירות האור
ישמיצו אותך,יזזלו בך עד שתצטער ששאלת
אמן מייסר